AVERTISMENT sumbru – NATO și Rusia se pregătesc activ pentru RĂZBOI

MOSCOW REGION, RUSSIA. APRIL 22, 2015. Russian Army soldiers chant as they march in formation at Alabino during a rehearsal of the upcoming 9 May Victory Day Parade. Sergei Savostyanov/TASS

Photo credit. Sergei Savostyanov/TASS via http://www.telegraph.co.uk

Nasul TV:

Exercitiile militare desfasurate de NATO si Rusia in ultimele luni alimenteaza riscul unui razboi, sunt de parere analistii unei organizatii londoneze.

Ian Kearns, director al think tank-ului European Leadership Network (ELN), a avertizat miercuri ca cresterea dimensiunii si numarului de exercitii militare desfasurate atat de NATO, cat si de Rusia sporeste sansa unui conflict european, transmite agentia Associated Press, citata de Fox News.

Potrivit lui Kearns, unul dintre coautorii studiului realiat de ELN, aceste jocuri de razboi „contribuie la un climat de neincredere”.

„De la inceputul crizei din Ucraina, s-a inregistrat o intensificare a exercitiilor si o crestere a sferei acestora de actiune”, a spus si Lukasz Kulesa, director de cercetare din cadrul ELN, citat de Financial Times.

Studiul, care a analizat doua exercitii militare majore desfasurate in acest an de Rusia si NATO, a gasit indicii ca „Rusia se pregateste pentru un conflict cu NATO, iar NATO se pregateste pentru o posibila confruntare cu Rusia”.

– Citeste in continuare: http://www.nasul.tv/avertisment-sumbru-nato-si-rusia-se-pregatesc-activ-pentru-razboi/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: