Richie Simon – Un erou, un om a lui Dumnezeu a ajuns acasă!

Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El. – Psalmul 116:15

Precious in the sight of the LORD is the death of his saints. Psalm 116:15

Citeste si

Richard Simon

Photo credit Familia Simon (G.H.)

In data de 2 August – 2015, Domnul l-a chemat acasa pe tânărul Richard Simon, în vârstă de 23 de ani. În ultimele 7 luni din viața sa, Richard a fost misionar in Honduras, acolo unde a si murit, fiind accidentat mortal de o masină.

La vârsta de 13 ani, Richard a rămas orfan de tată, mama lui, sora Lidia rămând singură având grijă de cei 8 copii pe care Domnul i-a dăruit.

Spre sfârsitul anului 2013, Richard isi rededică viața in mâna Domnului Isus Hristos, fiind un exemplu pentru tinerii din jurul lui. Înțelegând chemarea pe care Domnul Isus i-a făcut-o, în luna Septembrie – 2014, merge la scoala de misiune “God Will Provide”  din Portland, Oregon, iar în Ianuarie – 2015 pleacă misionar în Honduras. În cele 7 luni în care a fost in Honduras, Richard a fost implicat în mai multe activități, lucrând ca voluntar la un orfelinat de copii, a fost un lider spiritual la unul dintre centrele de reabilitare a tinerilor cu diferite probleme, dar si liderul de tineret al Bisericii “Fountain of Life.” Înainte să înceapă scoala de misiune, Richard a avut un vis din partea Domnului că v-a muri ca si tânăr pe câmpul de misiune. Iar înainte să plece cu echipa de misionari spre Honduras, o soră a avut o profeție pentru echipa din Honduras, că unul dintre ei nu se v-a mai intoarce acasă, pentru că Domnul îl v-a chema acasa la El.

Duminică, 2 August – 2015, în timp ce megea pe bicicletă să cumpere mâncare pentru copii de la  ofelinat, a fost accidentat grav de o masină, iar după doua ore de la ora accidentului, a fost declarat mort.

Serile de priveghi pot fi urmarite live, Joi si Vineri de la ora 7 PM, pe website-ul bisericii Philadelphia din Portland, Oregon, www.philadelphiaro.com, iar mormantarea va fi Sambata la ora 12 PM la Lincoln Memorial Park.

Să ne rugăm pentru familia Simon, ca Dumnezeu să mângăie familia greu incercată si s-o întărească pe sora Lidia prin încercarea prin care trece.
Gabriel Hada

Richie Simon Gabriel Hada

Richie Simon cu Gabriel Hada

Our brother in Christ, Richie Simon, who served as a missionary in Honduras, died this morning. Last week on Monday he called and told me what God was doing in Honduras. I was so happy to talk to him and be encouraged by all the testimonies he told me.

Un erou, un om a lui Dumnezeu a ajuns acasă! La revedere frate Richie, pana in ziua aceea glorioasa când ne vom vedem in Împărăția lui Dumnezeu!

This is the last picture I made with him, on his graduation at GWP Missionary School.
Gabriel Hada

Richie Simon and Family

Richie Simon (cel cu Biblia in mana) impreuna cu mama si fratii lui (tatal sau a fost plecat la Domnul). Photo Ani & Adi Petras

Please pray for the Simon family for God to comfort them. Richie Simon their oldest son who use to serve in the youth choir was serving as a missionary in Honduras. He was on his bike this morning to go get some food and a semi truck hit him and he is no longer with us. He’s with Jesus. He was a good and faithful servant. (Richie is the one holding the bible) … Til we meet again. Read Isaiah 57:1-2

Ani & Adi Petras

Screen Shot 2015-08-12 at 1.27.53 PMMultumim in mod personal fratelui Gabriel Hada pentru omagiu, poze si pentru informatii cu privire la serviciile de priveghi si inmormantare. De asemenea, multumim si fratelui Adi Petras pentru poza cu familia Simon. Dorim sincere condoleante sorei Lidia Simon, care a fost si este din nou atat de greu incercata si ne rugam ca Domnul sa-i dea multa mangaiere si putere sa mearga inainte incredintata ca Dumnezeu i-a pregatit o mare rasplata in vesnicie pentru toata munca ei, crescand 8 copii fara sot, si tinandu-i pe calea lui Dumnezeu. Dumnezeu sa mangaie familia si toti cei care astazi plang dupa un tanar care a ramas un exemplu pentru generatia lui!

Serile de priveghi pot fi urmarite live, Joi si Vineri de la ora 7 PM, pe website-ul bisericii Philadelphia din Portland, Oregon, www.philadelphiaro.com, iar mormantarea va fi Sambata la ora 12 PM la Lincoln Memorial Park.

Urmareste IN DIRECT / LIVE aici –

http://www.philadelphiaro.com

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: