Richie Simon – Unii umblă cu Dumnezeu, alții… aleargă cu Dumnezeu (Cristi Boariu)

Serile de priveghi pot fi urmarite live, Joi si Vineri de la ora 7 PM, pe website-ul bisericii Philadelphia din Portland, Oregon, www.philadelphiaro.com, iar mormantarea va fi Sambata la ora 12 PM la Lincoln Memorial Park.

Urmareste IN DIRECT / LIVE aici –

http://www.philadelphiaro.com

Citeste si –

0000000000Richie Simon misiune in Mexic Martie 2014

Cristi Boariu:

Richard Simon, un prieten de familie din USA (Portland) a plecat în veșnicie la vârsta de 24 de ani. A slujit în ultimele 7 luni din viață în cea mai grea zonă din Honduras îngrijind de orfani, copii ai străzi, oameni ai nimănui schimbând multe vieți prin Cuvântul lui Dumnezeu și faptele credinței. Nu cu multe zile în urmă a stat o oră la telefon pentru a-i povesti fratelui său despre cât de frumos e cerul. Înainte să plece în această misiune i-a spus mamei sale că el e pregătit pentru orice s-a întâmpla ca să se întâlnească cu Isus. A plecat un tânăr pregătit ca Dumnezeu să vorbească prin plecarea lui în special celor nepregătiți încă.

Când alții mor în baruri, discoteci, petreceri și distracție mai sunt tineri azi care pleacă în veșnicie în timp ce lucrează zi de zi pentru Dumnezeu.

Tu ești pregătit?

Ps: Rugați-va pentru familia îndoliată. Tatăl său a plecat în veșnicie cu câțiva ani în urma iar Richard a fost de mare ajutor pentru mama și ceilalți frați și surori mai mici.

Unii umblă cu Dumnezeu, alții… aleargă cu Dumnezeu.

Pe curând, Richie

Cristi Boariu:

Urmareste PAGINA de Facebook Cristi Boariu aici – https://www.facebook.com/c.boariu

Cateva poze frumoase de la profilul lui Richie Simon pe internet, mai jos. Mottoul profilului este –

‘Glory be to the Lord God on high!’

„Glorie fie adusa Dumnezeului Preainalt!’

Richie are cateva poze cu versete biblice printre care si doua versete din Psalmi 68:4-5 4 Cântaţi* lui Dumnezeu, lăudaţi Numele Lui! Faceţi** drum Celui ce înaintează prin câmpii. Domnul† este Numele Lui: bucuraţi-vă înaintea Lui! El este Tatăl* orfanilor, Apărătorul văduvelor, El, Dumnezeu, care locuieşte în locaşul Lui cel sfânt… Acum, Richie nu mai este orfan, e in bratul Tatalui! Dumnezeu sa mangaie familia Simon, cum doar El stie sa mangaie!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: