RĂSPUNSUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS PENTRU PASTORUL NELU CHIRIȚĂ!

Pastorul Nelu Chirita ii pune la dispozitie presedintelui Iohannis „o analiză a greșelilor națiunii noastre din punct de vedere spiritual”…..

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Dintr-o inimă plină de durere și compasiune pentru națiunea română, pastorul Nelu Chiriță se hotărăște să aștearnă pe hârtie tot ce vede și-l îndurerează despre poporul român, dar și soluția pentru a ieși din această situație degradantă în care a ajuns această țară, așa zis creștină.

Citind această carte nu pot să zic nimic altceva decât că-i dau dreptate la tot ceea ce a scris și să fiu de acord cu adevărul enunțat, pe cât de trist, tot atât de real, privitor la ceea ce se întâmplă cu poporul român.

Fratele Nelu, în durerea și râvna lui pentru a atrage atenția câtor mai mulți oameni și de a fi cât mai convingător și concret în acțiunea lui față de națiunea română, a donat această carte la sute de pastori și slujitori ai Evangheliei din România, ca astfel și ei la rândul lor să conștientizeze, cât mai mulți din ei, starea…

Vezi articolul original 661 de cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. Radu
    aug. 15, 2015 @ 14:29:19

    Dupa cum este formulat titlul articolului, „Raspunsul presedintelui Johanis” ne-am fi asteptat sa citim cateva randuri scrise chiar de presedinte referitor la continutul cartii
    fratelui pastor Chirita. Dar raspunsul a fost unul pur-diplomatic,cotidian,obisnuit si de bun simt, venit din partea… Cancelariei ! …daca a avut timp sa dea atentie continutului cartii,si intradevar a fost marcat intr-o anumita masura de unele adevaruri scrise in carte, cred ca mai avea (putin) timp sa scrie personal, doar in cateva randuri, parerea…era cu totul altceva,iar titlul era pe masura !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: