Adevarul.ro: Bătălia care va aduce sfârşitul lumii – planul în şase etape

Planul Statului Islamic de cucerire a lumii,

un „Mein Kampf“ jihadist

Batalia care va aduce sfarsitul lumii – planul în sase etape

Photo Adevarul.ro

Bătălia care va aduce sfârşitul lumii – planul în şase etape

În document se dezvăluie istoria Statului Islamic care datează la începutul anilor ’90 şi care explică de ce liderul Abu Bakr al-Baghdadi a răzbunat în 2011 moartea lui Osama bin Laden. „Pierderile pentru apostaţii şi ereticii americani au fost fără precedent, la fel şi ratele sinuciderii printre soldaţii americani. Această situaţie l-a forţat pe Catârul Evreilor, preşedintele american Obama, să anunţe un plan de evacuare“, notează documentul.   Planul de bătaie pentru „sfârşitul lumii“ este descris în şase etape, dintre care trei au fost îndeplinite deja.

[…..]

Mein Kampf“-ul califatului Descoperit în Pakistan de către Institutul Media American (American Media Institute – AMI), într-o regiune tribală izolată, documentul lung de 32 de pagini şi scris în dialectul urdu promovează o bătălie apocaliptică drept soluţie finală. În paginile manuscrisului se susţine că liderul islamist ar trebui recunoscut drept unicul conducător al celor un miliard de musulmani ai lumii, adunaţi într-un imperiu religios numit „califat“, notează „Israel National News“.

Citeste mai mult: adev.ro/nt8ex2

4 comentarii (+add yours?)

 1. Raluca
  aug. 18, 2015 @ 05:26:33

  Cand am citit intreg articolul pe Adevarul, m-am cam speriat. Pentru ca se stie cam ce fac musulmanii femeilor.. Si mai ales ca la noi in tara se construieste cea mai mare moschee din Europa… Dar am intrat pe un alt site si era la versetul zilei: ” Domnul Însuşi va merge înaintea ta, El Însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta!” Deci, nu conteaza ce va veni, El oricum e cu noi si nu ne va lasa. 🙂

 2. anatatar
  aug. 18, 2015 @ 12:15:31

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 3. Iosif
  aug. 20, 2015 @ 03:01:35

  Stapanitorul acestei lumi dispune de una dintre cele mai puternice arme de distrugere in masa, pe care o utilizeaza cu mult succes,raspandind „virusul” fricii si al panicii maselor mondializate,industrializate,informatizate,indobitocite si otravite de acest (VIRUS)***MASS MEDIA***,cu ajutorul caruia (Anticrist) actioneaza impotriva ***ADEVARULUI***,insa,copiii lui Dumnezeu ,imbracati cu „toata armatura Lui”,vor trece prin toate incercarile ,BIRUITORI. (Efeseni 6:11-18)
  11)”Imbracati-va cu toata armatura lui Dumnezeu,ca sa puteti tine piept impotriva uneltirilor diavolului.”..

  Fiti binecuvintati.
  .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: