Lucrare pentru tarå

Romania Cronici

Lucrare pentru tarå primita in Rådåuti-Suceava in data de 23.06.2015:

„Dacå ai cunoaste ce-ti stå ìn fatå, ai veni cu smerenie si cu cåintå pentru cå vin vremuri grele si voi zgudui påmàntul ìn cele patru colturi si va fi plàns, bocet si jale, dar cine stå si drege altarul il voi ocroti si se va deosebi cort de cort, de aceea strigati-må cum nu m-ati strigat cåci se aud zångånit de arme .

Poporule,poporule..ti.am vorbit cànd ìntr-un fel, cànd in altul, unii si.au intors spatele , iar altii au spus ca Dumnezeu zåboveste ….oare nu vedeti semnele care sunt pe-acest påmànt?

Sunt gata, gata så sun din tràmbitå, oare cum trebuie så vii ìnaintea Mea poporule? Pune-ti intrebarea ..de aceea Eu sunt sfant, vreau si voi så fiti sfinti in purtarea voastrå!! Amin!!! ”

Vå rog sa il trimite.ti mai departe ca toti sa ne unim si sa cerem de la Dumnezeu sa indepårteze planul vråjmasului!!!

Nu priviti cu nepasare spre aceasta lucrare,caci Domnul ce zice…e da si amin!!! Dumnezeu så vå binecuvinteze!!!

(Via N Ica)

6 comentarii (+add yours?)

 1. Petru Ion
  aug. 19, 2015 @ 00:28:54

  NIMIC nu se poate schimba in bine, in inima unui om decat prin recunoasterea ca Dumnezeu a trimis in lume pe Fiul Sau , Domnul Isus Hristos.
  In ce scop? Pentru ca sa ne impace cu EL cu Dumnezeu creatorul nostru.

  Versetul citat mai sus se refera la Poporul Israel, care la randul lui trece prin incercari din acelas motiv. Si anume nu recunoaste ca Domnul Isus a venit in lume sa restabileasca relatia deteriorata intre Dumnezeu si om.

  Aceasta se realizeaza prin POCAINTA si CREDINTA!

  Cititi BIBLIA , care este CUVANTUL lui DUMNEZEU. Prin Biblie Dumnezeu vorbeste Poporului sau Israel dar nu numai, ci tuturor oamenilor de pretutindeni, ca ei sa se pocaiasca si sa traiasca in partasie cu Dumnezeu Creatorul lor.

  Celor ce cred li se ofera titlul de copii ai lui Dumnezeu, si de pe aceasta pozitie au fericire , pace si bucurie si pe pamant , dar si dincolo o fericire eterna!

 2. Janeth
  aug. 19, 2015 @ 07:21:22

  Asa este, Dumnezeu ne-a vorbit de-atatea ori si chiar cu multi ani in urma. In 2010 Dumnezeu ne-a instiintat sa ne rugam „zilnic” pentru CREDINȚĂ, caci vom trece printr-o „perioadă nouă”, iar in 2012 o proorocie spunea „sa ne rugam pentru putere caci va veni o perioada grea pentru poporul Domnului”. Anul acesta au fost foarte multe descoperiri pentru popor, in adunarea din Ipotesti/ Suceava, referitoare la vremurile grele ce vin.
  Ar fi putut sa vina nenorocirile de-odata, dar Dumnezeu ingaduie o perioada de pregatire pentru Copiii Lui. Glorie Domnului!

 3. Iosif
  aug. 19, 2015 @ 12:54:31

  Cei nascuti din Dumnezeu sunt beneficiarii „ungerii Duhului” si „stiu orice lucru”,iar Cuvintul Lui Dumnezeu acumulat in „candela”inimii va tine flacara candelei aprinsa ,chiar daca „Mirele „va intarzia sa apara,in aceste vremuri de „belsug”,ei asi fac rezerve de „ulei”,stringind Cuvintul in inima lor.
  Fiti binecuvintati.

 4. Jicmon Roxana
  aug. 19, 2015 @ 15:10:28

  Prorocia pe care ati scris-o mai sus am vazut-o si pe pagina de facebook a unei persoane. Nu va suparati dar parerea mea e ca orice lucrare pe care o luam e nevoie sa fie cercetata si nu luata de pe contul unei persoane si afisata repede. Domnul sa ne de-a credinta si putere in vremuri ca acestea!!

  • rodi
   aug. 19, 2015 @ 15:46:15

   Draga Roxana, proorocia am primit-o de de la o sora (in care avem mare incredere) cu cunostinte de cauza, pentru postare. De aceea am postat-o. Dumnezeu sa te binecuvanteze cu mult har.

 5. Mia Muntean
  aug. 20, 2015 @ 14:26:08

  DOAMNE LUCREAZA TU IN INIMILE IMPIETRITE DE NECAZ SI DE NEVOI SI AJUTA .NE SA TE SLAVIM PE TINE …AMIN

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: