„Israel Trebuie Sa Fie Sters” : Un Nou Video Iranian Imagineaza Invazia Musulmana A Ierusalimului

TRADUCERE in LIMBA ROMANA Agnus Dei – SURSA The BLAZE (vezi linkul mai jos)

Un site de stiri din Istrael raporteaza ca un nou video din Iran prezinta un scenariu imaginat al Ierusalimului fiind cucerit de o alianta militara formata din fortele din Garda Revolutionara a Iranului, si teroristii din gruparile Hezbola si Hamas.

Acest video a fost lansat la doua saptamani dupa ce a fost anuntat acordul nuclear cu Iranul.

Acest video arata cum luptatorii se pregatesc pentru lupta cu echipamentul lor, punandu-si banderole pe frunte, bocanci si armament si apoi coborand spre Ierusalim.

Primul Ministru israelian Benjamin Netaniahu, a sublinial in repetate randuri ca sponsorizarea continua de catre Iran, a gruparilor teroriste internationale printre care si Hezbola si dedicarea sa de a distruge Israelul, sunt doua motive pentru care crede el ca acest acord este periculos pentru Israel.

Acest video a fost produs de Islamic Revolution Design House ( Casa de Proiecte a Revolutiei Islamice) si arata o alianta de luptatori din Irak, din Liban, Palestina si Garda Revolutionara din Iran.

Acest video animat arata soldatii apropiindu-se de Ierusalim in care se vede cupola galbena a Domului de pe Stanca situat pe Muntele Templului, cel mai sfant  site Iudeu si al treilea dintre cele mai sacre situri din Islam.

Mai tarziu in acerst video se vad zeci de soldati pe un deal de partea cealalta a orasului sfant.

La sfarsitul acestui video apare un text in care scrie ca: ,,Israelul trebuie sters” sau literalmente ,, sters din analele istoriei… si cei tineri vor vedea cu siguranta acea zi, cand va veni,” a subliniat Algemeiner, organizatia de stiri care a informat despre acest video.

SURSA: The Blaze – http://www.theblaze.com/stories/2015/08/18/israel-must-be-obliterated-new-iranian-video-imagines-muslim-invasion-of-jerusalem/

VIDEO by A New Light Dawning

2 comentarii (+add yours?)

  1. Florica
    aug. 20, 2015 @ 10:04:17

    https://youtu.be/mGuriulaFJM cea ce pregateste Iranul este un plan naiv pentru ca nu va fi asa

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: