PROROOCII MINCINOȘI 

Ciprian I. Bârsan


(sursa poză: stainisicalatori.wordpress.com)
Subiectul abordat de Domnul Isus este extrem de important, învățătura centrală este exprimată în următoarele cuvinte:

„Îi veți Cunoște după roade” (Mat. 7:16)
Chiar dacă sunt buni imitatori, falși profeți, pot fi recunoscuți! Uitați-vă cu atenție spre comportament, caracter, conduită și veți vedea ca acești „lupi îmbrăcați în haine de oi” vor manifesta:
•AGRESIVITATE

•AMESTECĂTURĂ

•sunt ADVERSARII Autorității Bisericii

•proliferează AMENINȚĂRI
Pericolul este real, iar problemele create de acestă categorie este extrem de greu de gestionat…
Odată transmis mesajul lor, produce

•confuzie – Ce să mai cred?

•conflict- Pe cine să mai cred?

•cădere- Decât așa mai bine…
Trebuie să fim conștienți că în spatele lor este Diavolul, cel despre care știm că:

-are puterea de a se PREFACE

-are curajul de a PARTICIPA

-are dorința de a PRĂPĂDI
Nu este timpul să AȚIPIM, pentru că vrășmașul se folosește de acest prilej pentru a-și semăna sămânța. Ne…

Vezi articolul original 185 de cuvinte mai mult

4 comentarii (+add yours?)

 1. viorelchis
  aug. 19, 2015 @ 22:39:29

  Azi sunt pline Bisericile de ei !!! Si cand ajungi sa le descoperi faptele …isi arata coltii trecand de la rugaciuni de iertare la amenintari cu codul penal..”
  In loc sa se smereasca si sa se pocaiasca ……..!!O mare rusine si tristete fiindca din cauza acestora ajungem in viata raniti si in mari provocari!!!

 2. Ioan Burca
  aug. 25, 2015 @ 14:40:47

  Cred ca despre proorocii mincinosi trebuie sa luam la cunostinta ca ei au existat dintotdeauna, ca exista si azi si probabil ca vor exista, pentru ca si diavolul are oamenii lui.

  Trebuie sa ii depistam si ne spune DOMNUL ISUS cum

  (dupa roadele firii pamantesti: 19. şi faptele firii pămînteşti sînt cunoscute, şi sînt acestea: preacurvia, curvia, necurăţia, desfrînarea,
  20. închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mîniile, neînţelegerile, desbinările, certurile de partide,
  21. pizmele, uciderile, beţiile, îmbuibările, şi alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri, nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu. (Galateni 5).

  20. Dar proorocul care va avea indrasneala sa spuna in Numele Meu un cuvant pe care nu-i voi porunci sa-l spuna, sau care va vorbi in numele altor dumnezei, proorocul acela sa fie pedepsit cu moartea.”
  21. Poate ca vei zice in inima ta: „Cum vom cunoaste cuvantul pe care nu-l va spune Domnul?”
  22. Cand ceeace va spune proorocul acela in Numele Domnului nu va avea loc si nu se va intampla, va fi un cuvant pe care nu l-a spus Domnul. Proorocul acela l-a spus din indrasneala: sa n’ai teama de el.(Deuteronom 18:20-22).

  Asta pentru cei rai.

  Dar si dupa sau , mai ales dupa Roada DUHULUI SFANT pe cei adevarati: 22. Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia,
  23. blîndeţa, înfrînarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege. (Galateni 5)

  Nu cred insa ca trebuie sa ii predicam pe cei 850 de prooroci al lui Ball si Astarteii, ci pe ceea ce a facut DUMNEZEU printr-un singur prooroc al Lui,numit Ilie!

  De asemenea cred ca trebuie sa ne concentram pe cei adevarati, pentru ca si acestia au existat, exista si azi si vor exista. Daca diavolul are oamenii lui, cu atat mai mult DUMNEZEU are oamenii lui de asemenea, atat in Vechiul Testament, cat si in Noul Testament ii gasim, in Biserica Lui HRISTOS:

  11. şi El a dat pe unii apostoli; pe alţii, prooroci; pe alţii, evanghelişti; pe alţii, păstori şi învăţători,
  12. pentru desăvîrşirea sfinţilor, în vederea lucrării de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos, (Efeseni 4)

  28. şi Dumnezeu a rînduit în Biserică, întîi, apostoli; al doilea, prooroci; al treilea, învăţători; apoi, pe ceice au darul minunilor; apoi pe cei ce au darul tămăduirilor, ajutorărilor, cîrmuirilor, şi vorbirii în felurite limbi.

  4. Sînt felurite daruri, dar este acelaş Duh;
  5. sînt felurite slujbe, dar este acelaş Domn;
  6. sînt felurite lucrări, dar este acelaş Dumnezeu, care lucrează totul în toţi.
  7. şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora.
  8. De pildă, unuia îi este dat, prin Duhul, să vorbească despre înţelepciune; altuia, să vorbească despre cunoştinţă, datorită aceluiaş Duh;
  9. altuia credinţa, prin acelaş Duh; altuia, darul tămăduirilor, prin acelaş Duh;
  10. altuia, puterea să facă minuni; altuia, proorocia; altuia, deosebirea duhurilor; altuia, felurite limbi; şi altuia, tîlmăcirea limbilor.
  11. Dar toate aceste lucruri le face unul şi acelaş Duh, care dă fiecăruia în parte, cum voieşte. (I Corinteni 12).

  Eu am fost vindecat de cancer printr-o rugaciune a unui prooroc cu dar de tamaduire, la telefon, si care era la mii de Kilometri de mine! Daca nu ati vazut prooroci adevarati, sa stiti ca eu am vazut si cunosc. Cititi marturia mea accesand link-ul de mai jos, care arata ca sunt si prooroci adevarati, ai DOMNULUI! Sunt acolo si link-uri de vindecari pe VIDEO!

  Daca nu credeti, sau nu va intereseaza, sa stiti ca nu o sa primiti daruri de la DUHUL SFANT cu forta, dar cand trece omul sau cineva din familie printr-o incercare, de exemplu, te dau doctorii acasa si iti spun ca nu mai pot face nimic si mai ai vreo 3 luni, timp in care sa iti faci testamentul, tare ar vrea omul sa fie cineva in Biserica, sau oriunde, cu darul de tamaduire!

  Accesati link-ul de mai jos sa-i vedeti si pe proorocii adevarati! Fiti Binecuvantati!

  https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/07/27/biblia-%E2%80%8Bdespre-vindecari-invieri-din-morti-si%E2%80%8B-scoaterea-de-demoni-exorcizari/

  BIBLIA, ​despre vindecari, invieri din morti si​ scoaterea de demoni (exorcizari)

 3. viorelchis
  oct. 22, 2015 @ 09:42:14

  Gasim scris…”.Ioan Burca
  Aug 25, 2015 @ 14:40:47
  Cred ca despre proorocii mincinosi trebuie sa luam la cunostinta ca ei au existat dintotdeauna, ca exista si azi si probabil ca vor exista, pentru ca si diavolul are oamenii lui…….”
  Asa este si apostolul Pavel scrie….”13. Oamenii acestia sunt niste apostoli mincinosi, niste lucratori inselatori, care se prefac in apostoli ai lui Hristos.
  14. Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina.
  15. Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor.”
  Trist e ca azi multi nu doresc sa ii cunoasca dupa „FAPTELE LOR” ,iar daca „faptele lor „ajung dezvaluite si expuse …….stim ce se intimpla????
  „…isi arata coltii trecand de la rugaciuni de iertare la amenintari cu codul penal…”
  Poate unii si cei mai multi nu cred acest lucru ,dar azi usor se dovedeste si usr se acceseaza paginile de documentare!!!
  Domnul Isus de pe timpul lui a avertizat multimile si pe ucenici si daca dorim sa cunoastem acest lucru ,doar sa citim in Evanghelia lui Matei capitolul 23 .Se vede ca mesajul prea putin e inteles si cei care au pretentii beneficiaza de lesnea incredere a crestinilor de azi ….Ar trebui sa fim atenti asupra mesajului scurt si plin de adevar….24. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi….”

 4. iosif
  oct. 24, 2015 @ 07:14:24

  „Caci fiii veacului acestuia sunt mai intelepti in neamul lor decat fiii luminii.”

  Fiti binecuvantati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: