UN EXEMPLU DE CĂSNICIE CU DUMNEZEU !

Dumnezeu da biruinta copiilor Sai care se incred in El! O marturie extraordinara… astfel de dedicare asteapta Dumnezeu de la fiecare dintre noi…

Untitled-1Faceti click sa cititi in intregime si sa urmariti un scurt video marturie a lui Anda Stanca, o marturie care impresioneaza pana la lacrimi. Sa iubesti suveranitatea lui Dumnezeu intr-o astfel de situatie este un MARE HAR!!! Dumnezeu sa binecuvanteze aceasta familie minunata!

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Știu că la cununia religioasă spunem „DA” hotărât, fără să ezităm, la toate întrebările adresate de pastor, chiar dacă unele dintre întrebări sunt efectiv deranjabile (dacă ne gândim mai bine). Totuși, parcă prea puțin le dăm importanță în acele momente.

Dacă suntem sinceri, vom recunoaște că atunci când am fost întrebați de către pastor, dacă suntem gata să ne iubim partenerul de viață indiferent de situația în care se va ajunge la un moment dat în viață, chiar dacă am răspuns afirmativ, nu cred că am luat în calcul că se va ajunge la așa ceva.

Ei bine, chiar dacă astfel de situații sunt mai puține la număr, totuși din nefericire ele există.

Un vecin de-al meu care avea o familie „de invidiat” (soția și 3 copii) cu o situație financiară pe măsură, ca orice familie care se respectă, au decis să-și petrecă un week-end în Hawaii. Într-un moment de neatenție…

Vezi articolul original 311 cuvinte mai mult

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: