Slovacia nu va primi decât imigranți creștini: ”Nu avem moschei în țară”

slovacia moschee

Guvernul de la Bratislava a anunțat că Slovacia nu va accepta decât găzduirea unor imigranți creștini în cadrul schemei europene de relocare a imigranților, din care face parte și România. Slovacia ar urma să primească 200 de imigranți dintr-un total de 40.000 care vor fi relocați în cadrul UE.

Guvernul slovac va accepta imigranți care vor veni din Turcia, Italia si Grecia, dar a refuzat să primească imigranți de altă religie în afară de cea creștină, argumentând că musulmanii nu s-ar simți bine veniți și că ar avea de suferit și coeziunea comunităților locale.

”Am putea lua 800 de musulmani, însă în Slovacia nu avem moschei și acum oare s-ar putea integra musulmanii dacă nu le va plăcea aici?”, a spus pentru BBC purtătorul de cuvânt al Ministerului slovac de Interne. ”Vrem să ajutăm Europa cu acest val de imigranți dar nu suntem decât o țară de tranzit și oamenii nu doresc să rămână în Slovacia”.

Citeste mai mult aici – http://www.cotidianul.ro/slovacia-nu-va-primi-decat-imigranti-crestini-nu-avem-moschei-in-tara-266760/

3 comentarii (+add yours?)

 1. Cineva
  aug. 21, 2015 @ 08:08:32

  Lasă, ca se vor simți bine la noi, în România. Doar avem cea mai mare moschee din Europa.

  • rodi
   aug. 21, 2015 @ 08:25:48

   Oare liderii Romaniei nu citesc ‘ziarul’, nu studiaza cazul inainte de-a lua decizii majore? Sau ei vor sa impresioneze Uniunea Europeana….

 2. Romica
  aug. 21, 2015 @ 08:40:16

  Cam asa ma gandesc si eu,vor sa impresioneze Europa !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: