(VIDEO) Familiile Celor Trei Eroi Americani In Franta Dau Credit Lui Dumnezeu Si Credintei Lor Crestine Pentru Eroismul Lor

From left, French President Francois Hollande, U.S. National Guardsman from Roseburg, Ore., Alek Skarlatos, U.S. Ambassador to France Jane D. Hartley, Spencer Stone, Alek Skarlatos Photo credit

From left, French President Francois Hollande, U.S. National Guardsman from Roseburg, Ore., Alek Skarlatos, U.S. Ambassador to France Jane D. Hartley, Spencer Stone, Anthony Sadler  Photo credit www.detroitnews.com

In Limba Romana: Agnus Dei – Sursa: Breaking Christian News – The Families of 3 American Heroes in France Credit God and Their Christian Faith for Their Heroism
Leah Marieann Klett : Aug 25, 2015 : The Gospel Herald – http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=16556

25 August 2015

Cei trei, care au frecventat aceeasi scoala crestina impreuna, sunt ,,toti crestini si foarte religiosi” – Peter Skarlatos.

3 american heroes in France

Franta – Familiile celor trei americani carora autoritatile franceze le dau credit pentru oprirea unui potential atac terorist de pe un tren de mare viteza, cu destinatia Paris, vinerea trecuta, au spus ca actul eroic reflecteaza credinta crestina a acestor tineri si a fost totodata o parte a „vointei providentiale” a lui Dumnezeu.

Saptamana trecuta, Pilotul de Prima Clasa Spencer Stone, membrul Gardei Nationale din Oregon Alex Skarlatos si studentul de universitate Anthony Sadler, au calatorit pe un tren de mare viteza din Bruxelles cu destinatia Paris, in timpul unei vacante de trei saptamani, cand o peroana de 25 de ani cu numele de Ayoub El Khazzani, s-a urcat pe acelasi tren, inarmat cu o arma de asalt Kalashnikov,  un pistol automat Luger, amunitie si un cutit de utilitate.

Pilotul Stone si domnul Skarlatos, amandoi in varsta de 22 de ani, au fugit primii la omul inarmat, urmati indeaproape de domnul Sadler, de 23 de ani. Skarlatos a luat apoi arma automata de la El Khazzani inainte ca el sa poata trage cu ea, in timp ce omul inarmat a atacat pe pilotul Stone cu cutitul de utilitate.

A infipt cutitul in spatele pilotului Stone de mai multe ori si i-a retezat un tendon si un nerv la o mana, a raportat agentia AP. In timpul altercatiei, El a scos un pistol si l-a pus la capul pilotului Stone, apasand pe tragaci de doua ori. ,,Dar a apasat de doua ori si pistolul nu s-a descarcat,” a spus mama pilotului Stone, Joyce Eskel, ziarului Wall Street Journal.

Tinerii, care au fost prezentati luni cu cea mai mare onoare a Frantei, de presedintele Francois Hollande – the Legion d’Honneur – (Onoarea de Legiune), sunt prieteni din copilarie si au fost toti colegi de scoala la Scoala Crestina de Libertate din California si s-au jucat de multe ori impreuna jocuri de armata.

Peter Skarlatos, fratele mai mare a lui Alex, a spus ziarului Sacramento Bee ca toti cei trei barbati sunt crestini tari in credinta a caror legatura stransa si modestie provine din devotamentul lor fata de credinta lor.

,,Toti trei sunt crestini,” a spus el. „Toti sunt foarte religiosi.”

Anthony Sadler, un Pastor Baptist din cartierul Oak Park, din Sacramento, a spus reporterilor ca el crede ca fiul lui impreuna cu prietenii sai, au fost folositi de Dumnezeu  sa opreasca ceea ce ar fi putut fi o tragedie devastatoare.

,,Noi credem ca voia providentiala a lui Dumnezeu a fost implinita,”a spus el. „Sunt multumitor lui Dumnezeu ca au fost acolo si ca au rezolvat cu bine situatia.”

American Train Heroes Get

France’s Highest Award for Bravery

Three American heroes who stopped a terrorist attack on a train were honored with France’s highest award for bravery. Spencer Stone, Alek Skarlatos, and Anthony Sadler were presented with the Legion of Honor in Paris.

VIDEO by Inside Edition

Full Press Conference: American heroes discuss

how they foiled train attack in France

The three Americans who thwarted a gunman’s attack on a high-speed train going to France are holding a press conference.

VIDEO by First News

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: