Daniel Cristian Florea – fost preot intors la Domnul – Biserica Betel Moisei

Daniel Cristian FloreaDaniel Cristian Florea: Dumnezeu are mult de lucrat in Romania… pentru ca preotii trebuie sa se intoarca la Dumnezeu… Domnul Isus, inca din cartea Apocalipsa, avertizeaza biserica primara si-i spune”Intoarce-te la dragostea dintai. Adu-ti aminte de unde ai cazut…” Biserica primara nu l-a ascultat pe Domnul si asa a mers de-a lungul veacurilor. Si, uite ca ne-am trezit in ziua de astazi sa ne dam seama ca  aceasta biserica ortodoxa sau catolica, care vine de acolo, din primele veacuri, trebuie sa se intoarca la Dumnezeu. De acolo m-a scos Dumnezeu, de la neascultare, de la razvratire fata de porunca si de indemnul Domnului Isus: „Intoarce-te la dragostea dintai.”

VIDEO by Gheorghe Puțanu

2 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  aug. 31, 2015 @ 07:58:59

  Pentru ca o persoana sa se intoarca la „dragostea dintai”,trebuie mai intai sa fi beneficat de aceasta. Ce este si cum se manifesta „dragostea dintai”in viata crestinului ?
  Cei mai multi evanghelisti considera momentul deciziei primirii botezului in apa ca fiind „dragostea dintai”.Personal nu impartasesc aceasta parere,deoarece,aceasta decizie intervine in urma credintei in Hristos Isus,reprezentind marturisirea verbala al acesteia,in fata „martorilor”.
  Nu cred ca un proaspat botezat – „nou nascut” – poate sa perceapa sentimentul dragostei profunde.
  Consider deci,ca „dragostea dintai”,poate interveni la un interval de citiva ani de la „nasterea din nou”,in nici un caz inainte de adolescenta (spirituala).
  Ca in cazul dragostei firesti,se zice ca,prima dragoste nu se uita niciodata,si in cazul „dragostei dintai”(duhovnicesti),se produce acelasi fenomen,chiar daca din anumite motive pot trece perioade indelungate de uitare al acestui sentiment,el revine mereu in subconstientul nostru,in diferite momente dificile ale vietii ,sub forme melancolice,dorind parca o reintoarcere la acele vremuri feerice,fara griji si probleme,imbatati doar de acest sentiment nobil,cind cerul se uneste cu pamintul,formind o noua dimensiune a existentei,ce nu poate fi definita nici perceputa de cele cinci simturi,ci doar de „ungerea” Duhului Sfant”.
  Noi,copiii lui Dumnezeu,indiferent de gen,formam impreuna MIREASA,descrisa atat de romantic de Solomon in Cantarea Cantarilor,indragostita de MIRELE ISUS HRISTOS,insa, aceasta „dragoste dintai”,nu se poate exprima in cuvinte,EA SE EXPERIMENTEAZA ,ESTE PERSONALA,INTIMA….este o dragoste sacrificatoare,iar MIRELE nostru S-a sacrificat pentru MIREASA SA.
  Doamne indragosteste-ne pina la sacrificiu de MIRELE NOSTRU DRAG,HRISTOS ISUS !!!
  Fara exprimarea,practicarea, manifestarea concreta si continua a „dragostei dintai”chiar si cea mai mare dragoste,se poate „stinge” in timp,poate muri si doar „focul” Duhului Sfant,va mentine candela „fecioarelor intelepte”aprinsa,in asteptarea MIRELUI drag,HRISTOS ISUS… MARANATA !
  (1Ioan 3:14-24)
  Fiti binecuvintati.

 2. Petru Ion
  sept. 02, 2015 @ 11:18:29

  Trist dar adevarat … unii au dat din lac in put…de exemplu asa zisul preot ortodox NICHITA IOAN ,,, care un excoc notoriu…cautat de multi credinciosi din Bisericile evanghelice inclusuv adventisti, pe care i-a excocat acest om care acum se ascunde de ei. \Intrebarea mea e aceiasi… De ce Danile Florea nu dezvalui acest adevar?????

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: