SUA: Funcționara care REFUZĂ să elibereze certificate de căsătorie pentru cuplurile de homosexuali a fost ARESTATĂ

Photo credit www.kentucky.com

Funcționara din Kentucky, Kim Davis, care a sfidat sentința Curții Supreme a SUA, refuzând să elibereze certificate de căsătorie pentru cuplurile gay, a fost arestată.

Femeia a fost acuzată de sfidarea Curții, judecătorul federal susținând că funcționara a dat dovadă de ”neascultare gravă”,   scrie New York Times.

Photo credit

Photo credit www.cbsnews.com

În fața instanței, Kim Davis a reafirmat că nu a dorit nicio clipă să renunțe la principiile sale creștine și că nu va da niciun pas înapoi, chiar dacă, de două luni, sfidează deciziile Curții Supreme. ”Nu trebuie să mă gândesc la asta. Nu am de făcut vreo alegere”, a spus Davis. Întrebată cum definește căsătoria, Davis a răspuns din nou: ”Căsătoria este între un bărbat și o femeie”.
Deși avocatul său i-a cerut judecătorului ca femeia să primească doar o amendă, judecătorul a decis că o astfel de sancțiune nu ar fi suficientă pentru a pedepsi comportamentul funcționarei.
Kim Davis booked in jail Photo credit cnn.com

Kim Davis booked in jail Photo credit cnn.com

VIDEO de la Associated Press : Polemici aprinse în Kentucky din cauza deciziei lui Kim Davis, o funcționară din districtul Rowan, de a nu acorda certificatele de căsătorie pentru cuplurile de homosexuali.

CITESTE mai mult aici –

Judge sends Kim Davis to jail

Republican presidential candidate Rand Paul responds to the court’s ruling to remand Kentucky clerk Kim Davis over her refusal to issue marriage licenses.

VIDEO – CNN

LC.org

ROWAN COUNTY, KY —Today, Federal Judge Bunning ordered Rowan County, Kentucky, Clerk Kim Davis to be taken into custody by federal marshalls and to remain in jail until she agrees to issue licenses for same-sex marriage bearing her name.

The plaintiffs did not even request incarceration, but Judge Bunning said that financial fines were not enough and ordered her to jail.

Mat Staver, Founder and Chairman of Liberty Counsel, said, “Everyone is stunned at this development. Kim Davis is being treated as a criminal because she cannot violate her conscience. While she may be behind bars for now, Kim Davis is a free woman. Her conscience remains unshackled.”

Staver continued, “Kim Davis is a woman of strong faith. She never sought to be in this position. She would rather not be in this predicament. But here she is. All she asks is to be true to God and her conscience. And the tragedy is that there are simple ways to accommodate her convictions. Just remove her name from the marriage licenses. That’s all she has asked from the beginning. Today’s events will escalate this debate to a new level. This is not the kind of America the Founders envisioned or that most Americans want.”

Liberty Counsel is an international nonprofit, litigation, education, and policy organization dedicated to advancing religious freedom, the sanctity of life, and the family since 1989, by providing pro bono assistance and representation on these and related topics.

 

//platform.twitter.com/widgets.js

9 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: O femeie curajoasa… (Acest VIDEO trebuie vazut de fiecare crestin) | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: SUA: Funcționara care REFUZĂ să elibereze certificate de căsătorie pentru cuplurile de homosexuali a fost ARESTATĂ |
 3. Trackback: Comunicatul Pastorilor la cea de-a 47-a Conventie a Bisericilor Penticostale Romane din SUA si Canada 2015 | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Update: Sister Kim Davis Este O Eroina Americana + Apel la rugaciune pentru avocatii lui Kim Davis care sunt amenintati cu moartea | agnus dei - english + romanian blog
 5. viorelchis
  sept. 15, 2015 @ 00:27:52

  Totusi sa fim foarte atenti la tot ce se intimpla si la mesajul acestui pastor;
  ….Williams wrote a post on Facebook thoroughly crushing Davis and her persecution complex, becoming one of the few evangelical pastors in a southern state to openly blast the homophobic Kentucky clerk and her anti-gay supporters.

  “This is not a case of the government forcing anyone to violate their religious belief,” Williams correctly stated. “She is free to quit her job. If she quits her job to honor God surely God would take care of her.”

  He then points out a huge hypocrisy committed by Davis herself: the fact that she has been married four times..”.:
  http://www.addictinginfo.org/2015/09/12/baptist-pastor-crushes-kim-davis-and-hypocrisy-of-his-fellow-evangelicals-in-open-letter/
  Fiindca la fel s-a intimplat si cu cazul”Titel” si pe urma au iesit la iveala alte lucruri mai putin placute…….

  • rodi
   sept. 15, 2015 @ 06:45:51

   Frate Chis, multumim pentru link. Sigur ca trebuie verificat, dar acest pastor e suspect cu atacul sau impotriva lui Kim.

   Ce fel de pastor poate sa spuna ca daca ai avut pacate inainte de a te intoarce la Domnul, nu ai voie sa sa scoti un cuvant sau sa ai o opinie la un pacat care ni se forteaza pe gat tuturor crestinilor? Nu stiu ce pastor este pentru ca ori nu s-a informat, ori s-a informat dar ataca oricum ca are agenda lui personala. Kim Davis s-a intors la Domnul acum 4 ani intr-o biserica apostolica din Kentucky in care Biblia si invataturile Bibliei stau la baza credintei lor. Ea a citit toata Biblia si cu ajutorul lui Dumnezeu si-a schimbat viata radical.

   A fost votata clerk si pe certificatele de casatorie apare numele ei din cauza functiei. In primul rand, statul Kentucky nu a schimbat nici o lege asupra casatoriei, dar din cauza Cortului Suprem, mai multe cupluri homosexuale au venit, chiar din alte state (pentru ca au auzit de ea) ca sa o forteze sa-i casatoreasca legal. Ea a cerut ca sa fie exclus numele ei de pe certificatele de casatorie pentru ca ea nu e de acord cu casatoriile gay. In cateva state, deja s-a luat aceasta actiune, ca sa protejeze alti clerks de dilema intre credinta lor si casatoriile gay. Atat a cerut Kim Davis si a inaintat un proces ca sa i se acorde si ei dreptul de a nu-i folosi numele pe certificate eliberate cuplurilor gay, pentru ca e impotriva credintei ei.

   Vedeti ceva gresit aici?

   Ce e gresit e ca un asa zis pastor sa arunce mizerie asupra unei femei care s-a intors la Domnul si sa zica sa taca din gura ca inainte de a se pocai a avut o viata cum a avut-o, adica a divortat de mai multe ori. E absurd. Deci, acest pastor vrea sa insinueze ca Kim, o femeie iertata de Domnul, e mai rea, acum iertata si pocaita decat cei care traiesc in pacatul homosexualitatii. Nu ne vom mira sa auzim ca acest ‘pastor’ pe curand va anunta ca el se simte dezlegat sa impreuneze cupluri gay… exista precedent cu altii care au atacat crestini care actioneaza bazat pe credinta lor in Cuvantul scris si mai pe urma sa se afle ca ei au copii gay sau chiar ei sunt gay sau vor sa deschida usa liber pacatului in biserica lor pentru cine stie ce motive.
   https://www.facebook.com/russellvwilliams

   Daca va uitati la Pagina lui de Facebook veti vedea ca si-a sters absolut tot in afara de articolul acesta. CE ASCUNDE?
   Nu are nici o lista de prieteni, nici o poza. Deci poate fi un MARE MINCINOS.
   Nimeni nu stie cine este, dar face niste acuzatii care un pastor nu le-ar face. Un pastor nu ar vorbi de trecutul unei persoane iertate si mantuite prin Domnul Isus cu patru ani in urma. Cum am zis, acest pastor are agenda lui gay si cand citim ce spune trebuie sa ne amintim de lucrul acesta.

   • viorelchis
    oct. 22, 2015 @ 09:27:49

    Asa este si stim foarte bine ca azi sunt foarte multi pastori care isi urmaresc in viata interesele lor !!!
    Gasim scris;…”Ea a cerut ca sa fie exclus numele ei de pe certificatele de casatorie pentru ca ea nu e de acord cu casatoriile gay….”Aceasta procedura este corecta si speram ca ii va fi respectata!!!Azi pentru crestinii adevarati nu este usor si in multe locuri ajung in astfel de incercari!!! E de apreciat curajul ei si speram ca fiecare crestin sa aiba aceiasi atitudine fata de pacat si faradelegi !Trist si dureros este ca cei mai multi ,ca pe timpul Domnului Isus au ajuns sa aiba doar o forma de velavie si faptele lor dovedesc pretentiile si scopurile care le detin !!Si multe Biserici din cauza lor ajung in mari incercari !!!!!Sincer sa fiu nu incerc sa ii iau apararea ,dar am redat acest comentariu pentru a fi atenti sa nu ajungem la anumite extreme !!Noi stim destul de bine ce azi se intimpla si de multe ori ajungem indusi in eroare si folositi ………O scriu din experienta proprie si din ce sa intimplat in viata mea….Si ca acest pastor ,avem multi pastori in agenda noastra care si acum sunt interesati doar de interesele lor …. 😦 😦

 6. Trackback: Ce S-a Intamplat Cand Un Senator Din Peru A Cerut Sa Se Roage Pentru Kim Davis | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: O Mare Victorie ! Kim Davis a Schimbat Legea in Kentucky – Guvernatorul Statului ia Masuri pentru Acordarea Certificatelor de Casatorie | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: