Dusmanul familiei adevarate in lumina Sfintelor Scripturi! Aurel Mihet

happy family

Dusmanul familiei adevarate in lumina Sfintelor Scripturi!

AurelIstoria Creatiei este foarte fascinanta privita prin felul in care Dumnezeu  in cele 6 zile a creeat universul,  stabilind  legi  dintre cele mai precise  atat pentru regnul vegetal cat si cel animal. Pe deasupra a creat  omul, dupa chipul si asemanarea LUI, ca si coroana a intregii creatiunii.

Partasia era perfecta, in fiecare dimineata Dumnezeu se intalnea cu omul, pana cand a venit momentul cand omul s-a ascuns de fata lui Dumnezeu, evitand intalnirea. S-a produs cea mai mare catastrofa  din istoria umanitatii ! Femeia a cedat ispitei incalcand porunca lui Dumnezeu aceptand inselaciunea deavolului, lucru care a afectat nu numai pierderea Pardisului ci si inceputul unei stari de vinovatie pentru intrega umanitate. Prin aceasta, diavolul a putut  sa-si  puna in aplicare planurile lui marsave de a corupe familia de la realitatea incredintata la inceput.

Dupa aceasta reusita a diavolului din gradina Edenului, lupta lui s-a concentrat in special impotriva familei cautand s-o atace in modul cel mai dur posibil. In cele ce urmeaza doresc sa mentionez cateva forme de manifestare prin care diavolul vrea  sa distruga familia instituita intr-o forma perfecta de Dumnezeu. Prin aceasta el vrea sa aduca vrajmasie intre familie si Dumnezeu, sa coboare importanta familei la cel mai de jos nivel posibil, chiar sub animalic.

Dupa cum stim, toate creaturile isi pastreaza forma naturala biologica de a se inmulti ca rezultat al unei „unitati” formata de o parte masculina si una feminina, pentruca asa este normal biologic.  Diavolul  a introdus insa in societate un concept deosebit de periculos, in opzitie totala cu principiile sanatoase si absolut logice de existenta a unei famililii crestine si nu numai. Posibilitatea infiintarii unei familii prin „asocierea”  a doua persoane de acelasi sex constituie o alternativa oferita lumii contemporane, o lume debusolata deja in plan etic si moral.  Acest concept pus in practica promoveaza imoralitatea si dezgustul, degradarea fiintei umane conducand in final la distrugerea familiei. Un copil crescut si educat intr-o astfel de familie este vaduvit de cele mai indispensabile calitati pentru buna lui dezvoltare atat in plan spiritual cat si sentimental.

Sentimentul de afectiune a copiilor cu influienta numai dintr-o parte, masculin sau feminin, va fi unul absolut incomplet, aceasta avand influente nefaste asupra copilului cand va ajunge la perioada maturitatii. Metaforic, imi imaginez modul de „functionare” a unui cuplu sanatos prin  comparea cu o „usa” care pentru a functiona bine are nevoie de doua balamale, una fixata in stalpul de la perete si una in usa (satalpul = partea masculina, usa = partea feminina). Daca nu functioneaza impreuna, „usa” nu poate functiona!

Cateva marturisiri facute de persoane crescute si educate in familie de lesbiene arata clar cum acest lucru a marcat in mod negativ viitorul lor.

O intrebare care cred ca trebuie sa fie lamurita  este in definirea termenilor „cuplu” (homosexualitate) si familie ?

1. Cuplu ( homosexuali ) inseamna din punct de vedere biblic SODOMISM, nume care se trage de la Cetatea SODOMA care a fost pedepsita in mod groaznic de Dumnezeu pentru trairea in acest pacat, asa cum citim in Genesa 19:5. Au chemat pe Lot si i-au zis: “Unde sint oameni cari au intrat la tine in noaptea aceasta? Scoatre-i afara la noi ca sa ne impreunam cu ei..”.

O definitie luata din dictionarul limbii romane  in legatura cu, “cuplu homosexuali” este: Perversiune  constand in actractia  sexuala pentru indivizi de acelas sex.

2. Familia din punct de vedere biblic este opera cea mai minunata a lui Dumnezeu la creatie  Ps.139:14 “Te laud ca sant o faptura asa de minunata..”

Facuta dupa modelul cel mai perfect din tot universul DUMNEZEU Genesa 1:27. Dumnezeu a facut pe om  dupa chipul Sau. L-a facut dupa chipul lui Dumnezeu; parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.

Dictionarul limbii romane defineste familia ca find o asociere cu caracter privat fiind alcatuita dintr-un barbat, femeie si copii naturali. Una din sustinerile legate de trairea in acest pacat (sodomism) este ca ei se nasc cu aceste gene (genetic) si ca ei sint dependenti de aceasta traire. Din punct de vedere biblic aceasta sustinere este complet  falsa si aceasta din mai multe motive.

1.Copilul cand se naste este inocent fara pacat de orice fel Ps.51:5 unde imparatul David declara: “Iata ca sint nascut in nelegiuire si in pacat ma zamlisit mama mea. De mentionat faptul ca David nu spune “CU PACAT M-A NASCUT MAMA MEA” ci repeta de 2 ori “IN PACAT M-A NASCUT MAMA  MEA”, deci e mare diferenta intre „CU” si „IN”. Aceasta dovedeste ca copilul nu se naste cu nici un pacat ci se naste intr-o natura pacatoasa care incepe sa dezvolte direct proportional cu timpul cresterii. Inteleptul Solomon in cartea Eclesiastului 12:7 intareste acest lucru in cuvintele; Pina nu se intoarce tarana in pamant ,cum a fost si pana nu se intoarce duhul la Dumnezeu care  l-a dat. Dumnezeu nu poate da un duh cu pacat.

2.Dumnezeu a facut pe om fiinte rationale,responsabile si decizionale  capabile ca sa poata face distinctie intre cea ce este bine sau rau.Acest lucru se poate observa usor din urmatoarele citate.Ecliastru 3.11. Orice lucru El il face frumos la vremea lui; a pus in inima lor chear si gandul vesniciei… CONSTIINTA  ,care avertizeaza omul despre ceea ce este bine sau rau. Ap.Pavel  intareste acest lucru in ceea ce scrie la Romani.2.14,15.

Caci neamurile ,macar ca n- au o lege,fac din fire  lucrurile Legi,prin aceasta ei ,cari  n-au o  lege isi sant singuri lege ;si ei dovedesc ca lucrarea Legi  este scrisa in in inimele lor; fiindca despre lucrarea aceasta marturiseste cugetul lor si gandurile lor cari sau se invinovatesc sau se desvinovatesc intre ele.

3.Potrivit Scripturii, la ziua marii judecati oameni vor da socoteala de tot ce au facut in viata aceasta fie bine fie rau, daca unii s-au nascut cu samanta raului in ei, ei va trebui sa aiba clementa deoarece ei nu au fost vinovati de ceea ce au facut, fiind randuiti de la nastere pentru aceasta lucru, care il contrazice Scriptula. La 2 Corinteni 5:10. Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata a lui Hristos, pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul, pe care-l va fi facut cand traia in trup..

4. Fapt ca ei pot sa renunte la acest paccat cat si la altele ,arata in mod clar ca aceasta depinde de vointa lor si ca nu sant predestinati sa traiasca in acest pacat la care nu pot renunta. citat din ” homosexuali  schimbati ”

5. Cum acest  pacat „sodomismul” este asociat cu toate celelalte pacate Apoc.21.8 dar cat despre fricosi, necredinciosi, SCARBOSI… cum se explica ca numai acest pacat este separat de toate celelalte pacate, fiind generic si ca trebuie tratat diferit? Aceasta  prin faptul ca acest pacat este opera de lux a DIAVOLULUI cu care amageste oameni de toate categoriile sociale si bisericesti reusind sa le intunece mintile si sa nu mai pot face deosebire intre bine si rau, frumos si urat, util si inutil, adevar si minciuna, Dumnezeu si Satan!

Luand in calcul si o alta varianta legata de practica sodomica in care se face mult caz de asa zisa „discriminare” pentru cei care nu sint de acord cu felul lor de traire. Cea mai mare discriminare se face de catre acei care scot sodomismul din randul ceoralalte pacate  care sant la fel de vinovate si cu aceias gravitate si il pun intr’o pozitie de nevinovatie si aceptare pe scare larga sociala asa cum citim la 1 Cor.6: 9,10. Aceasta practica SODOMITA este o lovitura puternica data celor care se fac vinovati de calcarea legii in acelasi fel cu SODOMITII. Intrebarea este: De ca pe hoti,criminali etc. ii pedepsesti si pe sodomilt ii legiferezi cand practica lor e la fel de vinovata. DE CE?
In continuare,mentionez in baza Cuvantului lui Dumnezeu,cateva „abateri” grave gasite in Biblie, in care deavolul a tarat familia spre decadere :

1.Neascultarea prin inselaciune si minciuna.  Gen. 3:4,5  Atunci sarpele a zis femei; ” Hotarat ca nu veti muri: dar Dumnezeu stie ca in ziua cand veti manca din el vi se va deschide ochi si veti fi ca Dumnezeu cunoscand binele si raul.

2.Crima. Gen. 4:8. Insa Cain a zis fratelui sau Abel: „Haidem sa iesim la camp”. Dar pe cand erau la camp, Cain s-a ridicat impotriva fratelui sau Abel si l-a omorat.

3.Poligamie. Gen. 4.19 Lameh si-a  luat doua neveste : numele uneia era  Ada si numele celeialalte era Tila.

4. Casatoriile mixte.  Gen.6.,2. Fii lui Dumnezeu au vazut ca felele oamenilor erau frumoase si din toate si-au luat de neveste pe acelea pe cari si le-au ales.

5. Homosexualitatea. Gen. 19,5.  Au chemat pe Lot si i-au zis: „Unde sint oameni cari au intrat la tine in noaptea aceasta? Scoate-i  afara la noi ca sa ne impreunam cu ei.”

In cele mai multe familii pana in ziua de astazi gasim manifestarile acestor realitati dar cea mai grava si care are in ultimul timp o larga expaniune este SODOMISMUL .

Acesta a ajuns un adevarat „cancer  necrutator” care roade la radacina familei si pe care vrea s-o distruga dand prioritate cuplului anti-umnan. Aceasta manifestare de pacat a ajuns sa fie legiferat de multe organizatii, guverne si tari.

Citeva numiri biblice in care este mentionata aceasta practica.

1. URACIUNE. (Lev. 18.22) „Sa nu te culci  cu un barbat cum se culca cineva cu o femeie. Este o  uraciune…”

2.SCARBOSENIE.

(Lev. 20.13.) ” Daca un om se culca  cu un om cum se culca cineva  cu o femeie,amandoi au facut un lucru  scarbos ;sa fie pedepsiti cu moartea ,sangele lor sa cada asupra capului lor.”

( Rom.1 26,27). ..”.caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca  a lor intr’una  care aste impotriva firi; tot asa si barbati au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s’au aprins in poftele lor uni pentru alti,au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri  SCARBOASE,si au primit in ei insasi  plata cuvenita pentru ratacirea lor.”

(Apoc.21.8). ” dar cat despre fricosi,necredijnciosi , SCARBOSI, ucigasi,curvari,vrajitori inchinatori la idoli,si toti mincinosi,partea lor este iazul care arde cu foc si cu pucioasa,adeca  moartea a doua.”

3.SODOMIE.

(Deut.23.17.)  „Sa nu fie nici o curva din fetele lui Israel,si sa nu fie nici un SODOMIT din copii lui Israel „.
(1 Imparati 15.12) „.A scos afara din tara pe SODOMITI  si a indepartat toti idoli pe care-i  facusera parinti lor”.

( Isaia 3.9) ”  Infatisarea fetei lor marturiseste impotriva lor ,si ca  SODOMITI ,isi dau pe fata nelegiuirea ,fara s’o ascunda. ” Vai de sufletul lor caci isi pregatesc relele”

Din punct de vedere biblic  aceasta practica a sodomiei este complet interzisa si condamnata din partea lui Dumnezeu  prin Cuvantul SAU care este infailibil, adevarat si vesnic asa cum se vede destul de convingator din textele mai sus amintite si este o lucrare care apartine in mod exclusiv DIAVOLULUI.

Sunt unii oameni care nu asculta de Dumnezeu, nu respecta poruncile Lui, ci asculta de DIAVOLUL si de  invataturile  si practicile lui Satan care sunt diamentral opuse cu legea neschimbabila si desavarsita a lui Dumnezeu.

Cateva intrebari comparative legate de viata de familie „standard” (normala) si viata de „cuplu” (asociere):

Sunt intrebari a caror raspunsuri ne demonstreaza clar marea deosebire intre o familie standard si sodomism intre viata frumoasa care se realizeaza  in cadrul familei  si avantajele din punct de vedere al copiilor crescuti si educati in familie si viata desordonata dintr-o familie de cuplu, lipsita de frumusetea unui trai decent, evaluata la un stardand anti-uman, (mai jos de cat al vetuitoarelor care isi  respecta legea data de CREATOR).

1.Cu ce este “cuplu” mai superior decat familia?

2.Ce realizari importante are “cuplul” fata de familie deoarece este mai mult sustinut ?

3.Ce  atmosfera ideala in camin are “cuplu” fata de familie?

4.Ce educatie mai buna are “cuplu” fata de familie ?

5.Cu cat e mai normala viata intima de “cuplu” fata de familie ?

6.Cu cat copiii crescuti in “cuplu” fata de cei din familie  sunt mai util socetati?

7. Cu cat copiii crescuti in “cuplu” fata de cei crescuri in familie  au un caracter  mai deosebit?

8. Cu cat prezentarea in socetate este mai decenta a “culpului” decat a familei ?

9. Cu cat cuplu are o viata mai morala decat familia ?

10. Cu cat cuplul din punct de vedere religios este mai aproape de BIBLIE fata de familie?  etc.etc.

IN CONCLUZIE:

Luand in calcul valorile familei fata de  cele ale cuplului usor se poate vedea marea diferenta in toate domenile si  superioritatea  familei fata de cuplu. Ne intrebam atunci:
de ce sunt atatia care dau drept “cuplului” in detrimentul familei ?, lucrul care s-a demonstrat aici in America la data de 26 iunie, 2015 si nu numai… Ziua numita pe drept cuvant VINEREA NEAGRA cand poporul american a fost impartit in 2 parti in frunte cu cei dela Curtea Suprema  unde s-a votat (din cei 9, 5 pentru legalizarea  SODOMISMULUI).  La cei  4 judecatori care s-au manifestat  impotriva acestui fel de viata  ne-am unit si noi  evanghelicii si nu numai … pentruca acest fel de viata este impotriva familei instituite de Dumnezeu – dintre un barbat, ADAM, si o femeie, EVA, si a legiferat-o la Sinai in cele 10 porunci.

In porunca a 5-a   scrie” Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta ” asta inseamna ca un copil trebuie sa aiba un tata si o mama pe care trebuie sa-i cinsteasca si nu 2 barbati sau 2 femei . In toata scriptura nu se gaseste nici cea mai mica  sustinere  a cuplului  formt din 2 persoane de acelas sex, din contra Dumnezeu a condamnat  aceasta prin Cuvantul SAU.

Cateva manifestari indecente ale actualului presedinte legate de sustinerea  cuplului GAY.

1.  Influienta  homosexualilor in America  a fost dezastruasa ,mergand pana acolo ca si  CASA  ALBA , care si-a pastrat  peste veacuri frumusetea si culoarea,   a ajuns sa fie pangarita cu culorile steagului  acestor  SCARBOSI  facand’o de rasul lumi si a deavolului care a ajuns sa-si bata joc de acest edificiu de o importanta istorica si aceasta cu acordul  acestui presedinte care este unicul care a  pus  aceasta murdarie pe fata CASEI  ALBA  cat si a Americii.

2.  Si nu numai atat dar la data de 27 iunie, 2012,  presedintele Obama invita la Casa Alba un grup de SODOMITI la o mare petrecere in care un cuplu se casatoresc in fata tabloului mult stimatului presedinte Ronald Regen, barbat de o inalta tinuta morala si spirituala, profanand astfel interiorul acelei cladiri, care de-anlugul a trei secole a fost un loc de cinste si de respect pentru toti presedintii Americii. Cu regret trebuie sa spunem ca acum Casa Alba a devenit un loc denaturat atat in interior cat si in exterior din cauza lucrurilor petrecute in ultimul timp, legat de legiferarea SODOMITILOR !

3. Dupa legalizarea  SODOMISMULUI in SUA, presedintele Obama a spus: „O  VICTORIE  PENTRU  AMERICA”. Intrebarea este: in ce lupta s-a castigat aceasta victorie?  Ca AMERICA  A  DEVENIT  SODOMIZATA?  Ca a castigat diavolul cu aliatii lui aceasta practica SCARBOASA? Levetic 20:13, Romani 1:26,27 etc. impotriva familei OPERA  LUI DUMNEZEU  de o valoare incomensorabila, mai exact a castigat SATAN  si nu DUMNEZEU in aceasta confruntare, pe care el o numeste “VICTORIE”.  Ce discernamant  rational-spiritual poate avea un asemenea presedinte cand numeste raul  bine (victorie) iar binele il pune la tacere?

4.In vizita facuta in Kenya, tara unde sunt rudenile lui, in discursul tinut, pe langa alte probleme, prezentata in mod central a sustinut dreptul homosexualilor ca un apostol al lor dar cu toata stradania lui de a lamuri acest subiect a fost  dur infruntat  de presedintele Kenyei care i-a raspuns ca, Kenya are cultura ei care nu poate fi schimbata si in care caz SODOMISMUL nu poate fi aceptat. RUSINE pentru SUA ca in fruntea ei este un asemenea presedinte care incalca valorile rational-moral-spirituale si se face purtatorul de cuvant a unei ideologi murdare, mincinoase si degradabile din punct de vedere biblic.

In ce priveste relatiile noastre cu acesti SODOMITI, nu se face nici cea mai mica deosbire intre ei si alte persoane  cu care avem de-a face in treburile cotidiene, singurul lucru care nu-l putem acepta este ca sa li se faca anumite slujbe in bisericile noastre,  inainte de-asi pune viata in ordine si de-a deveni membri de drept, in conformitate cu regulile cerute. Fiecare biserica are un statut si o marturisire de credinta dupa care se conduce si acestea nu pot fi incalcate de nimeni, fiind in conformitate cu legile TARI.

Pentru a nu deranja pe nimeni  cred ca este foarte bine ca ei sa aiba “adunarea” lor si acolo sa-si faca regulamentele dupa bunul lor plac. Totodata trebuie ca “STAPANIREA”  sa nu se amestece in probleme interne ale bisericilor in a dicta pe cine sa primeasca in biserica  si ce slujbe sa i se faca . Pe timpul comunistilor, in ROMANIA, noi am suferit mult din acest motiv si am venit in SUA, in TARA libertatilor depline unde sa ne putem manifesta principiile noastre crestine bazate pe invatatura Sfintelor Scripturi. Ar fi cea mai mare tragedie ca aici, in aceasta TARA, sa ni se se impuna anumite aberatii de catre STAPANIRE, in a ne forta sa aceptam lucruri care sunt incompatibile cu crezul nostru si practica biblica pe care o respectam cu strictete „VREM O BISERICA LIBERA INTR-O TARA LIBERA FARA ASUPRIRE DE ORICE FEL”

Motivatia acestui articol:

Am prezentat acest material cu dorinta si scopul de-a arata in mod deschis si  documentat din punct de vedere biblic si rational:

1.Originea familiei ca institutie divina.

2.Originea homosexualilor (demonica).

3.Superioritatea familiei in toate domeniile.

Pastor Aurel  Mihet, Phoenix, Arizona

(aurelmihet@yahoo.com)

http://cnsnews.com/news/article/lauretta-brown/adults-raised-gay-couples-speak-out-against-gay-marriage-federal-court
http://mareabritanieevanghelica.com/?p=2089
http://www.theblaze.com/stories/2012/06/22/gay-activists-visiting-white-house-take-photos-of-themselves-flipping-off-reagan-portrait

http://www.agerpres.ro/externe/2015/06/26/barack-obama-legalizarea-casatoriei-intre-homosexuali-este-o-victorie-pentru-america–19-52-43

http://www.activenews.ro/externe/Raspunsul-TERIBIL-al-presedintelui-Kenyei-dupa-ce-Obama-i-a-tinut-o-predica-despre-homosexuali-Nu-putem-impune-poporului-lucruri-pe-care-societatea-si-cultura-noastra-nu-le-accepta-122741

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/09/06/comunicatul-pastorilor-la-cea-de-a-47-a-conventie-a-bisericilor-penticostale-romane-din-sua-si-canada-2015/

http://www.activenews.ro/externe/Judecatorul-sef-al-Curtii-Supreme-de-Justitie-a-SUA-Decizia-de-a-legaliza-casatoriile-gay-deschide-calea-pentru-POLIGAMIE-118895
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/06/26/curtea-suprema-de-justitie-a-sua-a-decis-obligativitatea-casatoriilor-homosexuale-eveniment-ce-va-trimite-unde-de-soc-in-intreaga-lume-si-care-va-pune-presiune-si-mai-mare-la-periferii
Pentru o clarificare aditionala, va recomand sa ascultati cele doua predici ale fratelui

Andy Olariu despre pacatul homosexualitatii (Partea 1 si 2):

https://www.youtube.com/watch?v=PyRAOaRHNpM

https://www.youtube.com/watch?v=bxSZUgJXRjs

7 comentarii (+add yours?)

 1. Radu
  sept. 15, 2015 @ 16:57:12

  Frate pastor Aurel Mihet,
  astazi cu ocazia implinirii respectabilei varste ,la care cu voia lui Dumnezeu ati ajuns, va dorim multe binecuvantari,sanatate si bucurie din partea lui Dumnezeu !
  acum si pentru anii care urmeaza.
  Referitor la familie, comparatia metaforica cum spuneti ,este superba si originala:
  „…imi imaginez modul de functionare a unui cuplu sanatos prin compararea cu o usa care pentru a functiona bine are nevoie de doua balamale,una fixata in stalpul de la perete si alta in usa („stalpul” partea masculina,”usa” partea feminina). Daca nu functioneaza impreuna usa nu poate functiona.”
  Doamne binecuvanteaza familiile crestine ! Doamne da-ne intelepciune si pricepere

  • rodi
   sept. 15, 2015 @ 21:14:02

   ne aluturam si noi cu o calduroasa urare de sanatate si putere in activitatea dvs. frate Mihet! E un mare privilegiu sa va cunoastem si dorim ca Dumnezeu sa va tina printre noi ca sa ne dati multe sfaturi bune si invatatura biblica! Domnul sa va binecuvanteze!!!
   Rodica si Avram

 2. Ioan Burca
  sept. 16, 2015 @ 20:47:14

  La multi ani cu sanatate si chiar…viata vesnica, frate Mihet!

 3. aurel mihet
  sept. 23, 2015 @ 22:06:37

  Desi a trecut nu mult timp dela aniversarea „celor mai tari” si acum am intrat in randul celor „foarte tari ” finalizandu-se cu trecerea in eternitate la timpul hotarat. va multumesc pentru urarile si gandurile doasebite adresate cu aceasta ocazie. Alaturi
  de Ps. David in Ps.115.15 va zic si eu. Fiti binecuvintati de Domnul care a facut cerurile si pamintul.

 4. Tim Dubhy
  oct. 01, 2015 @ 04:00:04

  foarte gresit….copilul se naste IN pacat si CU pacat…. el peraia gena infectata de pacat [Singurul care s=a nascut fara pacat a fost isus Hristos, deoarece era dintr-o mama pura si fara aportul unui barbat, ci cu zamislire de la Duhul!)…. cu pacat, care mai traziu va produce pacate…. problema este atunci cand pacetul este facut in mod constient, cand copilul deja rationeaza si intelege…. dar copilul se naste deja cu potentialul de a pacatui in el, deoarece mosteneste genele afectate de pacat… copilul se naste cu firea pamanteasca in el… cum puteti deci spune o anomalie asa de mare, cum ca pacatul nu se mosteneste ereditar, cand genele sunt deja afectate de pacat??????
  Romani 5:12 (NTR) De aceea, aşa cum păcatul a intrat în lume printr-un singur om, iar prin păcat a intrat moartea, şi astfel moartea a trecut la toţi oamenii, prin aceasta toţi au păcătuit.

 5. Aurel Mihet
  oct. 12, 2015 @ 17:08:56

  Orice fiinta umana cand se naste e compusa din 2 parti ; trup , duh sau suflet ,trupul il primim din parinti iar duhul sufletul este dela Dumnezeu ,Eclesiastul 12.7 unde scrie; pina nu se intoarce tarina in pamint cum a fost si pina nu se intoarce duhul la Dumnezeu care l-a dat .Dumnezeu nu da duh sau suflet pacatos in nici o fiinta asa ca ceea ce spune David in Ps. 51.5. Iata ca sint nascut in nelegiuire si in pacat m-a zamislit mama mea. corespunde cu adevarul BIBLIC „NU CU PACAT” ci „IN PACAT”

 6. Aurel Mihet
  oct. 16, 2015 @ 18:31:29

  Cateva raspunsuri din punct de vedere biologic in legatura cu faptul ca copilul nu se naste cu pacat; ci FARA PACAT INTR’O LUME PACATOASA
  1. Nu este nici o dovada biblica ca,copilul prea gene infectate de pacat dela parinti aceasta este o teorie anti-biblica numita „EREZIE ”
  2. Nu este nici o legatura intre starea de vinovatie pacatoasa a parintilor transmisa copiilor Ezechel 18.20 Sufletul care pacatuieste Acela va muri. Fiul nu va purta nelegiuirea tatalui sau si tatal nu va purta nelegiuirea fiului sau ! Iar Ap. Pavel la 2 Cor 5.10 inareste aceasta ; Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata a lui Hristos ,pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dupa binele sau raul pe care-l va fi facut cand traia in trup.Deci raspunderea este personata si nu colectiva nici cher in familie.
  3. Invatatura aceaste este dela cultul ORTODOX. unde ei sustin ca, copilul se naste cu pacatul stramosesc adamic si a parintilor lui.si pentru a-l salva dela iad in caz de deces au introdus botezul copiilor ca mijloc de curatire de pacat.pentru ei.
  4. Textul din Romani 5.12 De aceea dupa cum printr’un singur om a intrat pacatul in lume… acest OM a fost ADAM .v. 19 arata clar acest lucru Caci prin neascultarea unui singur OM… si nu unui copil care s-ar fi nascut cu gene pacatoase luate dela parinti.
  5.Domnul Isus da copii ca exemple de urmat ca fiinte curate Mat. 18.3 Adevarat va spun ca daca nu va veti intoarce la Dumnezweu si nu va veti face ca niste copilasi cu nici un chip nu veti intra in Impparatia cerurilor. 19. 14 Lasati ,copii sa vina la Mine …caci Imparatia cerurilor este a celor ca ei.etc. de unde rezulta clar ca, copii nu se nasc cu pacat.ci intr’o lume cu pacat.
  Trebuie sa ascultam ce spune BIBLIA si nu de uni care cauta s’o rastalmaceasca din motive nejustificate. Adevarul spus de Imparatul David in Ps. 51. 5 este imuabil. IATA CA SINT NASCUT IN NELEGIUIRE SI IN PACAT M-A ZAMLISIT MAMA MEA.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: