Putin avertizeaza lumea islamica !

Putin ISIS

Photo – larouchepac.com

Invazia sutelor de mii de emigranti din tarile musulmane arabe catre „paradisul promis” Europa, au fost intampinate de o reactie confuza ,stupida a Bruxelles-ului, de tacerea neinteleasa a Washingtonului,riposta zero a NATO, gafele istorice ale doamnei Merkel (salvarea  Germaniei cu ajutorul musulmanilor !) ,de verticalitatea Budapestei, care iata a devenit aparatoarea solitara a culturii si valorilor europene, de tacerea pana in ultimul moment al presedintelui Johannis  reticienta guvernelor slovac  si polonez privind cota de distribuire a emigrantilor , incercarea Angliei de a iesi subtil din criza generata de exodul arab . Pozitia cea mai ferma in actuala criza europeana vis-à-vis de migratie, in mod surprinzator a venit din partea… Rusiei !
Declaratia presedintelui Putin la televiziunea nationala 4 septembrie 2015 privind evenimentele legate de emigratie au fost primite cu entuziasm de socieatea rusa,inclusiv Biserica Ortodoxa si forul supreme legislativ-parlamentul . Iata o secventa din declaratia presedintelui Rusiei:
   „În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti. Dacă preferă legea Sharia, şi să ducă o viaţă de musulmani, atunci îi sfătuim să se ducă acolo unde există asemenea legi.
      Rusia nu are nevoie de minorităţi musulmane !!!, minorităţile au nevoie de Rusia, iar noi nu le acordăm privilegii speciale, după cum nu vom încerca să ne modificăm legile pentru a le satisface dorinţele, oricât de tare ar ţipa că sunt discriminaţi.  Nu vom tolera lipsa de respect faţă de cultura rusă.
      Am face bine să tragem învăţăminte despre cum s-au sinucis America, Anglia, Olanda şi Franţa, dacă dorim să supravieţuim ca naţiune.    Musulmanii cuceresc în prezent acele ţări, dar nu vor putea cuceri Rusia… Atunci când acest onorabil corp legislativ (parlamentul) se va gândi să adopte legi noi, să aibă în vedere că interesele naţionale ruse primează, şi să-şi amintească faptul că „musulmanii nu sunt ruşi”.
 Se spune că  datorita  acestui discurs foarte scurt al liderulului rus, probabil cel mai scurt pe care l-a rostit ,  popularitatea  sa a crescut enorm in doar cateva zile. Partidele populiste in special , din Europa sau exprimat aproape la unison : Felicitari Putin, bravo Rusia !
Radu Oprea,
Arizona
Editorial inspirat din http://www.cotidianul.ro/s-o-fi-mutat-realpolitik-ul-in-est-267848/

46 comentarii (+add yours?)

 1. ardeleanlogos
  sept. 11, 2015 @ 13:36:12

  Reblogged this on Viorel – Logos.

 2. Toni
  sept. 11, 2015 @ 15:41:11

  Atunci de aici intelegem felicitari la Rusia,bravo Ungaria iar despre Johannis nu se poate spune inca nimic. la Merkel ce sa zici..poate stie ea ceva mai mult si noi nu
  pricepem. mai stii…..

 3. Adrian
  sept. 11, 2015 @ 17:43:27

  Emotional , doar ca in UCRAINA acest discurs nu mai are valoare cu minoritatile !!!

 4. Dorian C
  sept. 11, 2015 @ 22:17:57

  Reblogged this on "Politichie" actuala.

 5. Nica Ionel
  sept. 12, 2015 @ 03:54:49

  Reblogged this on tineridelanganoi.

 6. Rizea Marian
  sept. 12, 2015 @ 03:57:16

  Felicitari D-lui Putin pentru reactia sa.D-le Iohannis,d-stra cand veti avea o astfel de reactie?,chiar daca nu ar fi dura ,macar sa fie ferma !

  • ovidiu
   sept. 14, 2015 @ 07:47:58

   hahahaha, cînd se întoarce acasă din vilegiatură !

  • Dan R
   sept. 14, 2015 @ 17:42:59

   Al nostru presedinte nu-si permite asemenea lux precum presedintele Rusiei (f. putini isi permit). Daca ar fi fost atat de simplu, cu siguranta multi ar fi iesit in fata, dar atunci cand reprezinti o tara trebui sa tii cont de pozitia, relatiile politice si militare ale tarii tale (ca sa nu deranjezi etalonul superior), altfel vei ajunge in postura de clovn. I.E. T****n B*****u!

  • Anghel Gheorghe
   iul. 27, 2016 @ 05:50:10

   ÎNTÂI NU ESTE DE DORIT UN RĂZBOI INDIFERENT CU CINE,DOI,ESTE NECESAR CA LA CÂRMA TARII SA FIE PATRIOTI NU HOȚI,TREI SA SE LUCREZE DUPĂ PRINCIPIUL BUNEI CREDINȚE FATA DE POPOR ȘI ROMANIA,SA NU MAI FACĂ PARTE DIN CONDUCERE CEI CARE AU MAI FOST ÎN CONDUCERE ÎN ANII DUPĂ REVOLUȚIE!!!!!!

 7. barzilaiendan
  sept. 12, 2015 @ 10:45:10

 8. Romica
  sept. 12, 2015 @ 12:57:38

  Oare politicienii din West ce zic…cati teroristi or fi oare intr-un million din anul acesta ? Dar in milionul de migranti de anul viitor ? sau ei tin mai mult la libera circulatie a persoanelor „de valoare sub-sahariana” prin spatiul Shengen ? Si cate mofturi au mai facut ei cu romanii, cica sa ia masuri impotriva muncitorilor calificati si de provenienta crestina din Romania care vezi Doamne, le invadeaza tara.
  Vorba lui IL Caragiale: „curat murdar” , „sublim dar inexistent”- ma refer la logica contemporana de tip nordic si vest-European !

 9. slopa
  sept. 12, 2015 @ 15:27:39

  Numai ca Putin NU a spus astea!
  E doar o stire falsa de acum ceva ani, reblogguita de cei ce nu stiu sa isi verifice sursele:
  http://www.hoax-slayer.com/putin-duma-speech-sharia-law.shtml
  http://www.snopes.com/politics/soapbox/putinduma.asp
  http://www.truthorfiction.com/putin-says-no/
  http://beforeitsnews.com/alternative/2014/08/vladimir-putin-on-muslims-3011802.html

  Cat despre „patriotii” ce urla citate din constitutie, nici aia nu isi verifica sursa pana la capat, caci mai jos, in aceiasi constitutie zice si altceva, ceva semnat de Romania cand a aderat la UN, NATO si apoi la UE:
  ARTICOLUL 148
  (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.

  A se repeta pana se memoreaza: „prevederile tratatelor constitutive ale UE au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne”
  http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339&idl=1&par1=6

  Iar la titlul 1 citat de cei de mai sus sunt si alte articole precum:
  ARTICOLUL 10
  România întreţine şi dezvoltă relaţii paşnice cu toate statele şi, în acest cadru, relaţii de bună vecinătate, întemeiate pe principiile şi pe celelalte norme general admise ale dreptului internaţional.
  ARTICOLUL 11
  (1) Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte.
  http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=1

  Mai raspandim prostii fara sa ne informam? Adevarul te face liber ?

  • rodi
   sept. 13, 2015 @ 23:06:17

   Cotidianul.ro 10 septembrie 2015 citam:

   Din ce altă pricină s-ar mai putea spune că declaraţiile lui Putin de la 4 septembrie, la Vladivostok, sunt o lecţie de Realpolitik? Pentru că ele au confirmat previziunile vechi de peste 2 ani, făcute tot de el într-o intervenţie scurtă în Duma (Parlamentul) rusă, la 4 august 2013, despre minorităţi din Rusia, cităm: ”În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti. Dacă preferă legea Sharia, şi să ducă o viaţă de musulmani, atunci îi sfătuim să se ducă acolo unde există asemenea legi. Rusia nu are nevoie de minorităţi musulmane, minorităţile au nevoie de Rusia, iar noi nu le acordăm privilegii speciale, după cum nu vom încerca să ne modificăm legile pentru a le satisface dorinţele, oricât de tare ar ţipa că sunt discriminaţi. Nu vom tolera lipsa de respect faţă de cultura rusă. Am face bine să tragem învăţăminte despre cum s-au sinucis America, Anglia, Olanda şi Franţa, dacă dorim să supravieţuim ca naţiune. Musulmanii cuceresc în prezent acele ţări, dar nu vor putea cuceri Rusia… Atunci când acest onorabil corp legislativ se va gândi să adopte legi noi, să aibă în vedere că interesele naţionale ruse primează, şi să-şi amintească faptul că musulmanii nu sunt ruşi”. Se spune că acest discurs foarte scurt al liderulului rus, probabil cel mai scurt pe care l-a rostit vreodată, a fost ovaţionat timp de 5 minute de către parlamentari.

   Sa intelegem ca Cotidianul.ro raporteaza ca Putin a vorbit pe 4 Septemrie si a adeverit ceea ce a spus acum doi ani, in 2013.
   Din cate am inteles (ca nu cunoastem limba rusa) acesta este un fragmet din discursul din 2013 – mesajul lui Putin parlamentarilor despre imigranti si orientul mijlociu…. aici –
   http://ria.ru/tv_politics/20131212/983395722.html

   Snopes si celelalte saituri nu au cum sa stie totul. Daca ei nu gasesc un material, asta nu inseamna ca acel material nu exista.

 10. Victoria Stefan
  sept. 12, 2015 @ 15:51:42

  Si copii de gradinita stiu in prezent CINE a fost in spatele 11/9….
  Ia vedeti cine a incasat asigurarea pentru cele doua turnuri si cand a facut asigurarea?
  Poate niste date va spun ceva:

  http://www.libertatea.ro/detalii/articol/11-septembrie-atentat-terorist-550296.html

 11. santos141
  sept. 13, 2015 @ 06:29:28

  Tot respectul pentru tovarasul Putin …si fara sa fiu rasist sau comunist sau orice altceva , omul are perfecta dreptate

 12. santos141
  sept. 13, 2015 @ 06:43:34

  si in plus de aia o sa imi iau o arma ca permisul il am deja si sa il fereasca „allah” pe unu sa se apropie periculos de mine ca ii fac cunostinta inainte de timp cu mohhamed sau cum il cheama pe ala a lor

  • rodi
   sept. 14, 2015 @ 01:04:21

   nu cred ca e bine sa glumesti la asa lucruri serioase si mai ales in public..

  • izvorulvietiimele
   mart. 29, 2016 @ 14:14:45

   &santos:Pana apuci tu sa tragi un glont, deja poti fi spulberat de o bomba de a lor, pt ca astia cand ataca, vin pe neasteptate. Dumnezeu sa ne pazeasca tara si pe noi toti!

 13. Lua
  sept. 13, 2015 @ 09:09:22

  Terorismul nu are de a face cu ideea de refugiat, inainte sa existe acesti refugiati, existau teroristii, fanaticii, xenofobii, ideea de a lupta contra lor si a apara idealurile in care credem nu anuleaza compasiunea pentru orice fiinta ce are nevoie de ajutor, cine nu simte nevoia se ajute, sa nu ajute, ceea ce nu putem sa explicam lipsa de compasiune cu faptul ca exista terorism

 14. Lua
  sept. 13, 2015 @ 09:11:11

  Faptul ca suntem unii contra altora , ajuta interese foarte murdare sa mearga inainte, in timp ce noi luptam unii cu altii inte a fi compasivi o nu

 15. Marian Cosma
  sept. 13, 2015 @ 12:11:08

  intrebarea mea este urmatoarea:Germania reprezentata prin doamna Merkel se bazeaza pe cresterea economiei cu ajutorul musulmanilor?cred ca este o gluma proasta sau era beata,cine dracu a vazut musulman muncind si rupandu-si carca in domeniul industriei grele,abatoare s.a.m.d cand ei sunt invatati sa stea si sa primeasca mocca ajutoare sociale.Peste tot pe unde am umblat si am muncit in lumea asta am vazut musulmani.Pur si simplu stateau la barfa,serveau ceai sau cafea de dimineata pana seara.Deci cum se relanseaza economia cu niste puturosi?De ce nu angajeaza romani?Parerea mea sincera este sa stea la ei acasa si Putin are nota zece ptr declaratia sa..Romania primeste 1700-1800 de sirieni sau ce dracului or fi,ok,caci la noi totul este posibil.Tara este in haos economic si construim cea mai mare si scumpa catedrala,bisericile sunt mai multe decat scolile si spitalele si ca sa punem si cireasa pe tort guvernul subventioneaza si constructia moscheii…deci domnilor si doamnelor/domnisoarelor ce legislatie avem noi in Romania si care este statutul Romaniei?

 16. MIHAELA
  sept. 14, 2015 @ 00:06:42

  Propaganda sovietica ..intre timp rusii ucid crestinii ortodocsi ucrainieni;

 17. Trackback: Putin avertizeaza lumea islamică! | EXPUNERE.COM | Adevărul Despre România
 18. un nou pakt de urgenta euro russ
  sept. 14, 2015 @ 05:41:20

  voi rosti cel mai popular si cel mai tare act de unificare a nato cu russia ..in intregrarea neconditionata a russiei in comunitatea euroatlantica si europeana facand un pas istoric in unitatea crestina mondiala si a securitati si ne alternari europei in fata musulmana si-a deveni parte responsabila la granitile europenei in intregimra europei 2016.

 19. un nou pakt de urgenta euro russ
  sept. 14, 2015 @ 05:51:18

  NOI EUROPENI NU MAI VREM CONFLICTE CU RUSSIA ,CI VREM O MARE EUROPA .IN A CARUI COMPONENTA SA FIE SI RUUSIA .O TARA CRESTINA EUROPEANA SI CANTOTDEAUNA PARTASA LA SOARTA EUROPEI .LA BINE SI LA RAU.. DEACEA CEREM O PAKT DE URGENTA CU RUSSIA DE INCADRARE FARA A FIE CONDITIONATA .IN DIRECT PENTRU BINELE NOSTRU .CE NIL DORIM CU TOTII .IN EUROPA SIN LUMEA CRESTINA A CARUI NATIUNI SANTEM ..ASTFEL VOM FI STAPANI PE EUROPA SIN NU NUMAI ….VREM RUSSIA IN EUROPA NE CONDITIONAT

 20. Eu
  sept. 14, 2015 @ 08:35:37

  s-au*

 21. Trackback: Putin avertizează lumea islamică! | WowBiz.ws
 22. Danile
  sept. 14, 2015 @ 17:20:12

  noi suntem tigani(asa am fost catalogati de tot globul pamantesc) , furam , violam , bem , mancam ceafa si mititei din PORC (ispita) , de ce ar vrea un arab aici . Musulmani prin religie nu au voie ALCOOL , au dreptul la viata partenerei , dar trebuie sa si o respecte , noi suntem alcoolici suntem ispita (bere , tuica, vin, palica) greu sa le rezisti , mancarea noastra traditionala ROMANEASCA sunt MICI, din ce sunt facuti din PORCI , ce sa faca aici?

 23. Radi
  sept. 14, 2015 @ 17:27:11

  Hmmmm…..ma insel cumva sau aceasta e delaratia lui Putin din 2013 despre minoritati,facand referire la presedintele Arabiei ce a cerut,in vizita sa in Rusia, permisiune ptr construirea unei moschei in Moscova????rusinicaaaaaaaa!!!!!!

 24. Buni
  sept. 14, 2015 @ 18:59:51

  Aceeia ieste o decl.facuta in in legatura cu moscheia. in vizita nu de mult la Vadivostock la tv. sa referit la situatia cu emigrantii care asalteaza Europa.

 25. G.M.
  sept. 15, 2015 @ 04:52:12

  Din „Musulmanii nu sunt ruși!” si in general din tot articolul reiese ideea ca musulmanii ar fi o nație. S-a infințat țara Musulmania și nu stiu eu? Doar din asta se poate înțelege nivelul de cultura al autorului sau, ma rog, Putin in cazul de față. 😉

 26. Purdelea Cosmin.
  sept. 16, 2015 @ 06:45:48

  Ar fi bine sa nu denaturezi adevarul. Discursul lui V.Putin la care faci referire in actualul context al crizei imigratiei musulmane in Europa, este mult mai vechi. El dateaza din Februarie 2013, si face referire la populatia musulmana care traieste in Fedratia Rusa.

  • Administrator
   sept. 16, 2015 @ 12:13:19

   Cosmin,
   citeste articolul de la linkul de mai jos al articolului, in Cotidianul.ro:
   „Din ce altă pricină s-ar mai putea spune că declaraţiile lui Putin de la 4 septembrie, la Vladivostok, sunt o lecţie de Realpolitik? Pentru că ele au confirmat previziunile vechi de peste 2 ani, făcute tot de el într-o intervenţie scurtă în Duma (Parlamentul) rusă, la 4 august 2013, despre minorităţi din Rusia, cităm: ”În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască….”

 27. raluca
  sept. 17, 2015 @ 04:51:33

  un alt link complementar care sa arate ca putin chiar a spus asa ceva la vladivostok?
  astept cu mare interes.

 28. eugen
  sept. 17, 2015 @ 10:01:41

  nu cred ca problema ar fi aparut daca hoitarii nu ar fi intervenit in tarile arabe, iar daca au intervenit, ar fi corect ca ELE sa primeasca si sa ajute oamenii cu statut de REFUGIAT.cat despre Putin, Lavrov….asta da interes national.bravo.

 29. RO
  sept. 17, 2015 @ 12:44:19

  Rusii au si ei populatie islamica in tarile de la Marea Caspica si la Caucas,si au avut
  probleme si mai au inca cu extremisti care fac atentate si vor state islamice acolo.
  De aceia de ce Putin este asa de hotarat.cu avertismentul indiferent cand a spuso mai clar. Si China comunista are in ultimii ani conflicte in regiunile ei musulmane de la granite..

 30. Iosif
  sept. 17, 2015 @ 14:16:27

  Pare’se ca „pocaitii” sint specialisti mai mult in cunostinte politico-economice,decit in cunostinta de Dumnezeu…. Trist dar…adevarat.

  „Sa cunoastem ,sa cautam sa cunoastem pe Domnul…”(Osea 6:3)
  „Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta…”(Osea 4;6)

  Fiti binecuvintati

 31. Trackback: Putin avertizează lumea islamică! | InfoCrestin | Stiri Crestine | Resurse Crestine | Filme Crestine Online | Biserici LIVE
 32. Trackback: Zeci de avioane de transport ruse au aterizat în Siria în ultimele două săptămâni | agnus dei - english + romanian blog
 33. Trackback: Franţa a început atacurile împotriva Statului Islamic în Siria | agnus dei - english + romanian blog
 34. onyx
  mart. 27, 2016 @ 04:33:35

  Bravo Putin. Tot respectul in dialogul apropo de minoritati. Asta cer si puterii politice romane apropo de minoritatea maghiara de pe teritoriul Romaniei. Nu mai permiteti vinzarea tarii a culturii si deperirea unitatii cu tacticele unei minoritati care are ca finalitate ocuparea si dominarea si crearea unui Stat in alt Stat. Opriti jaful va rog….

 35. Emilian-Dan Stoica
  mart. 27, 2016 @ 08:37:01

  Un exemplu demn de urmat. Tarul Putin, ne place sau nu, da un exemplu demn de urmat, pentru toate tarile civilizate in ceeace priveste pastrarea culturii si demnitatii nationale. Personal, doresc ca in Romania sa se respecte aceste deziderate indiferent daca place UE sau nu. Prefer sa iesim din UE decat sa le urmam politica de deznationalizare, de umilinta, de saracire a acestui popor.Prefer dusmanul in fata decat un prieten in spate.

 36. Cancun
  mart. 27, 2016 @ 13:51:53

  Barbatoi ,nu carlig de rufe!!!!BRAVOOOOO!!!!!!!!!!!!!

 37. misucroitor
  mart. 28, 2016 @ 00:30:47

  (Cine tine sub control criza refugiaților ?)
  Reprezentanți de bază ai ORDINULUİ İEZUİT, recunoscând OFICIAL, că au misiunea de a însoți și APĂRA DREPTURİLE REFUGİAȚİLOR în drumul lor de a ocupa EUROPA !! Mai exact, este vorba de JRS (Jesuit Service Refugee), înființat acum 35 de ani de Pedro Arrupe (inițiatorul bazelor Reformelor pentru Noua Ordine Mondială Papală a Binelui Comun)

  Cine a fost Pedro Arrupe ?

  Generalul Arrupe a creeat JRS (Serviciul Iezuit pentru Refugiați), acum 35 de ani, iar papa Francisc a cerut iezuiților contemporani, să continue și să persevereze în misiunea cerută de Pedro Arrupe, Generalul care încă din anii 1965 i s-a încredințat și misiunea formării și antrenării, a unei echipe de 30 000 de iezuiți care, răspândindu-se pe tot globul, vor face până astăzi
  „necesare” aplicarea Reformelor de Justiție Socială ale Bisericii Catolice (caritate, evanghelie socială, apărarea drepturilor refugiaților și imigranților etc.), toate acestea, într-o Nouă Ordine Mondială bazată pe Etică și pe Binele Comun, marea provocare a secolului XXI (vezi documentul de 18 pagini redactat la Vatican, prin anul 2012).
  Papa Francisc sprijină invazia cu refugiați a Europei, dar în același timp se declară îngrijorat că asistăm la o „invazie arabă”.

  Actualul papă de la Vatican, papa Francisc, este și el iezuit, și de aceea le-a spus iezuiților anul trecut: „Acompaniați, serviți și apărați drepturile refugiaților, fiți credincioși idealului lui Pedro Arrupe” (14 noiembrie 2015, sursa: „Radio Vatican”). Acesta a fost îndemnul papei dat celor de la JRS (Serviciului Iezuit al Refugiaților) , când liderul maxim de la Vatican, a primit la el, această organizație catolică internațională activă în în peste 45 de țări.
  PAPA FRANCISC ACCELEREAZĂ , rezolvarea crizei refugiaților prin Reformele de Justiție și Evanghelie Socială, care sunt principii de bază ale Bisericii Stat de la Roma!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: