Conflict major in Orientul Mijlociu – Armata Ruseasca se apropie de granitele Israelului

Rusia Gog Magog

Rusia se apropie de granitele Israelului

Ezekiel 38 : The Russian Bear of Gog

massing its Military on

the doorsteps of Israel (Sept 07, 2015)

Unii vad un alt fel de pericol in interventia lui Putin in Siria….

https://biblia.resursecrestine.ro/ezechiel/38

Videoclip cu secvente de stiri in Limba Engleza:

VIDEO by SignsofThyComing

În ultimele zile, flotele americane şi ruseşti din Mediterana au primit ordine de mobilizare a importante capacităţi de luptă în eventualitatea unor acţiuni militare împotriva Siriei.

Predicţiile emise, de mai mulţi ani, privind probabilitatea unui conflict major în Orientul Mijlociu au început să capete temei faptic.

O intervenţie externă, care ar duce la instaurarea unui regim ostil Rusiei, ameninţă în mod direct prezenţa militară navală rusească în Marea Mediterană, recent relansată şi consolidată prin modernizarea infrastructurii logistice a bazei din portul Tartuf. Mai mult, există chiar ipoteza că această ameninţare a intereselor Rusiei ar determina rezervele serioase ale aliaţilor SUA în a participa nemijlocit la înlăturarea lui Bashar Assad.

În ultimele zile, flotele americane şi ruseşti din Mediterana au primit ordine de mobilizare a importante capacităţi de luptă în eventualitatea unor acţiuni militare împotriva Siriei.

Marina Federaţiei Ruse

Photo credit Cotidianul.ro

Crucişătorul “Moskva”, mai multe nave ruseşti de debarcare şi o unitate de puscaşi marini au fost mobilizate în estul Mediteranei.

În dimineaţa zilei de 3 septembrie (n.n. concomitent cu ordinul de marş al navelor americane), nava rusească de debarcare ‘Novocerkask’, având la bord o unitate de puşcaşi marini, a plecat portul Novorosiisk (estul Mării Negre), pentru a se alătura altor nave ale Flotei ruse dislocate în Mediterana.Nava este pregătită pentru misiuni de luptă, au relatat surse libaneze.

Ministerul Apărării rus a confirmat că sunt, deja, desfăşurate în Marea Mediterană nava de pază ‘Neustraşimîi’ şi marile nave de debarcare ‘Sabalin’, ‘Admiral Nevelski’ şi ‘Peresvet’. Grupul naval include, de asemenea, nava antisubmarin ‘Admiral Panteleev’, nava amiral a grupului mediteranean şi crucişătoarele lansatoare de rachete ‘Moskva’ şi ‘Variag’.

CITESTE aici – http://www.cotidianul.ro/reactii-fara-precedent-ale-rusiei-fata-de-decizia-sua-de-a-interveni-in-siria-221808/

World War 3 : Russian and Chinese Warships

spotted off East and West Coast of America

(Sep 04, 2015)

Videoclip cu secvente de stiri in Limba Engleza:

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: