Kim Davis – Cum va fi prima zi la munca dupa eliberarea din inchisoare

Luni dimineata, Kim Davis, functionara de judet al Statului Kentucky, se reantoarce la biroul ei, dupa ce a fost eliberata din inchisoare unde a fost incarcerata timp de o saptamana pentru ca a refuzat sa se conformeze ordinului judecatorului de la U.S. District, de a elibera certificate de casatorie homosexualilor.

Multi reporteri si avocati vor fi cu ochii pe ea, ca sa vada modul in care ea  va proceda in legatura cu eliberarea certificatelor de casatorie a homosexualilor. Ea a transmis prin avocatii care o reprezinta ca nu-si va calca sub nici o forma pe constiinta ei si nici pe credinta ei. O purtatoare de cavant pentru ACLU ( care este firma de avocati care reprezinta homosexualii), Amber Duke, a declarat ca  daca ea (Kim Davis), nu se va conforma nici de data aceasta ordinului instantei, ei se vor intruni si vor lua o decizie cu privire la care va fi urmatoarea lor actiune.

Cei care sunt impotriva ei, doresc ca ea sa-si dea demisia, dar ea spune ca a fost aleasa prin voturi de cetatenii americani ai Statului Kentucky si depinde de ei ca la noua alergere sa fie votata din nou, sau nu.

Kim Davis nu poate fi data afara din aceasta functie, pentru ca are mandat pe timp de aproape patru ani, dar instanta federala ar putea interveni si sa o inchida din nou pentru ca nu se supune legii federale a Statelor Unite.

Va rugam sa va rugati pentru Kim Davis ca Dumnezeu sa-i dea izbanda pentru ca de cazul ei depinde foarte mult libertatea religioasa a indiviului in aceasta tara.

Agnus Dei

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: