Faceți-vă rost de o…viață! ~ Florin Ianovici

copii, vand frate, photo

Faceți-vă rost de o…viață!

Amos 5:14 „Căutaţi binele, şi nu răul, ca să trăiţi şi ca astfel, Domnul, Dumnezeul oştirilor, să fie cu voi, cum spuneţi voi! ”

Photo Agnus Dei

Photo Agnus Dei

Deși eu pot fi mai jos decât mulți oameni, nimeni nu poate fi mai sus decât Tatăl meu ceresc. Și câtă vreme El ne iubește, aceasta este tot ce avem nevoie.

Sunt oameni care chinuiesc viețile altora pentru simplu fapt că ei nu trăiesc. Orice bârfă, orice răutate, orice palmă peste obraz semenului este neputința de ați trăi propria viață.

Cei incapabili să iubească aruncă ocară, seamănă neâncrederea, sulfă amenințarea pentru ca prin aceasta să simtă și ei că trăiesc, chiar dacă o fac pe spinarea brăzdată a altora. Însă viața este zidire, alergare, trudă, vis și lacrimi.

Cel ce trăiește va greși de multe ori, uneori va răni persoane apropiate, va dezamăgi dar acesta e viața însăși cu bine și cu greu.

Important e să continui să iubești, să te străduiești să îți împlinești destinul și să te bucuri de cei ce aleargă alături de tine pe drumul vieții.

În dragoste îi sfătuiesc pe cei ce aruncă cu pietre, pe cei care sunt demolatori de profesie: faceți-vă rost de o viață ca să trăiți. Nu mai chinuiți viețile altora. Puteți începe de la Golgota unde Viața moare ca viața să se nască.


2 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  sept. 17, 2015 @ 13:58:23

  Intr’adevar,doar murind zilnic vom gusta viata autentica. Sacrificind toate comorile vremelnice, ce ne-au fost incredintate ,vom obtine comori incomparabile,vesnice.

  „Purtam intotdeauna cu noi,in trupul nostru,omorirea Domnului Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate in trupul nostru.
  Caci noi cei vii intordeauna sintem dati la moarte din pricina lui Isus,pentru ca si viata lui Isus sa se arate in trupul nostru muritor.
  Astfel ca in noi lucreaza moartea,iar in voi,viata.(2Corinteni 4:10-12)

  Fiti binecuvintati.

 2. anatatar
  sept. 18, 2015 @ 05:42:53

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: