Vandut de fratii tai ~ Tiberiu Pop

Tiberiu PopCred ca orice lovitura sau greseala pe care ne-o fac oamenii, ne aduce neplacere, suferinta si amaraciune. Ne deranjeaza cand ne ia cineva locul de munca, ne doare cand facem o afacere proasta, suferim cand suntem bolnavi, suntem afectati cand ne tradeaza prietenii, insa cred ca cel mai dureros este cand esti lovit din interior, mai exact din familie. Cand cei care sunt familia ta, sange din sangele tau, cei cu care ai mancat din aceasi farfurie te lovesc, te tradeaza si iti inseala asteptarile.

Iosif spune Biblia ca la varsta de 17 ani a fost rupt din bratele tatalui sau si vandut ca si sclav in Egipt de fratii lui mai mari pe care ii iubea. A trebuit sa invete o limba si cultura noua, a trebuit sa munceasca din greu si sa fie strain printre straini, fara sa mai aiba parte de afectiunea speciala pe care tata si mama lui i-o oferea. Au trecut anii de zile in felul acesta din viata lui Iosif si personal cred ca a plans foarte mult din cauza despartirii de cei dragi ,dar si din cauza tradarii.

Dumnezeu l-a binecuvantat pe Iosif, pe orice isi punea Iosif mana era binecuvantat. A ajuns sa fie ridicat de Dumnezeu din pozitia de sclav puscarias in pozitia de priministru al celui mai mare imperiu al vremii. Si cum roata se invarte a venit vremea cand familia lui a avut nevoie de ajutor si s-au intalnit cu Iosif. Iosif care este prototipul lui Cristos isi iarta fratii, ii pune cu el la masa, ii salveaza din saracie si devine o binecuvantare pentru ei si toti copii lor.

In viata trebuie sa iertam, orice ne-ar fi gresit cineva. Isus era atarnat pe cruce si se ruga pentru iertarea celor ce l-au torturat.

Iertand ne facem noua bine in primul rand si apoi celor pe care ii ierta. Doamne ajuta-ne.

Tiberiu Pop

Cu bucurie va anuntam ca:
Incepand din aceasta Duminica de la programul de seara, Biserica Peniel Londra va transmite LIVE aici –

12016527_10154214753128761_1678707569_n

Biserica Peniel Londra va transmite LIVE

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: