Papa Francisc, vizită în Statele Unite

Papa Francisc a aterizat marti seara in Statele Unite, pentru o vizita istorica de sase zile. Miercuri dupa-amiaza, a fost primit de presedintele Obama si joi se va adresa camerelor reunite ale Congresului.

După vizita istorică în Cuba, Papa Francisc ajunge în Statele Unite.

Capul Bisericii Catolice are programate vizite la Washington, New York şi Philadelphia.

Este cel mai lung turneu internaţional al Suveranului Pontif de când a preluat scaunul de la Vatican, în urmă cu doi ani şi jumătate.

Suveranul pontif va fi primit la Casă Albă şi se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, dar vizita sa va include şi evenimente religioase cu o mare încărcătură simbolică.

Din programul lui Papa Francisc în Statele Unite fac parte o beatificare la Washington şi o slujba în aer liber la Philadelphia la care se aşteaptă să participe un milion şi jumătate de credincioşi.

Este pentru a doua oară când preşedintele Barack Obama se întâlnește cu liderul credincioşilor catolici pentru a discuta despre multe dintre valorile pe care cei doi le împărtăşesc”, a precizat purtătorul de cuvînt al Casei Albe.

(Sursa-http://www.europafm.ro/papa-francisc-vizita-in-statele-unite/)

Pope Francis makes history

on his first day in Washington

VIDEO by CNN

Obama Meets Pope Francis In Oval Office

VIDEO by vatican

Un comentariu (+add yours?)

  1. Ioan
    sept. 25, 2015 @ 16:03:24


    = Trump catre Papa =:
    ” A vorbi e usor ( cheap = ieftin ). ” Lasati refugiatii sa intre in Vatican! Nu e nici un secret ca Vaticanul are mari companii cu terenuri mari cu sume mari de bani si influienta Cel putin el ar trbui sa fie un exemplu si sa accepte refugiatii periculosi. Deschideti Vaticanul pentru refugiatii musulmani! Faceti-i cetateni ai statului dumneavoastra suveran si apoi o sa stam de vorba! ” ( Apropo, se stie ca in acest moment in America sunt intre 11 – 31 milioane de imigranti ILEGALI!).

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: