Pradare, inselaciune: generatia viitoare in centrul atentiei

american generationLa radio, Mark Levin spune lucrurilor pe nume: ”Luptăm pentru societate și pentru constituție. Ei pentru ce luptă? Ne-au luat totul!”

Ca autor, este autentic și când scrie. În ultima carte „Plunder and Deceit”, avertizează foarte puternic America cu privire la dezvoltarea unui puternic guvern federal.

”Se îndreaptă într-o direcție mai opresivă, de constrângere, înspre ceva ce nu este constituțional”, spunea Mark Levin.

Levin spunea că generația viitoare reprezintă centrul de interes. Despre asta vorbește în carte: o prezentare amănunțită a modului în care politicile unui guvern federal; fie că sunt sociale, publice, economice- afectează viitorul.

”Generațiile viitoare nu votează. Încă nu există. Astfel că aceștia continuă să fure de la ei. Asta înseamnă că libertatea lor va fi limitată, că vor avea oportunități limitate, chiar și când vine vorba de dezvoltarea financiară. Noi consumăm totul. Este ceva de necrezut. Furăm de la copiii încă nenăscuți. Nu știm până la a câta generație”, spunea Mark Levin.

Unul dintre exemplele lui Levin cu privire la pericolul cu care se confruntă America și noua generație este securitatea socială. Acest program are nevoie de schimbări pentru a supraviețui. Deși se caută de mult timp soluții, nu s-a găsit niciuna. Levin mai spunea că securitatea socială este deja falimentară.
”Cred că cei care se bucură de aceste beneficii nu știu ce se întâmplă. Unii dintre ei nici măcar nu știu că acei bani nu există, că nu există un sistem. Banii au fost luați și au fost cheltuiți exact în momentul respectiv pentru alte proiecte, programe guvernamentale”, spunea Mark Levin.

Încotro se va îndrepta noua generație? Ce se poate face? Cum pot fi conștientizați tinerii americani, tânăra generație, de aceste probleme cu care se confruntă țara?

”Toate la timpul lor. Sunt milioane de părinți și de bunici care nu știu despre ce le vorbesc. Aceștia își fac griji cu privire la ce se întâmplă în această țară și știu, la fel cum și eu știu, că țara se îndreaptă cu viteză într-o direcție greșită”, spunea Mark Levin.

Levin vede cartea „Plunder and Deceit” ca pe un pamflet care atenționează comunitățile cu privire la anumite fapte, sperând ca acestea să le transmită mai departe.

”Acasă, în vacanță, la cină, la micul-dejun, seara când îi pregătești de culcare… acestea sunt situațiile în care noi ca părinți, bunici, avem o influență mai puternică decât ne putem imagina”, a afirmat Mark Levin.

Levin spunea că schimbarea nu va veni de la Washington. La fel ca în timpul zilelor de revoluție, schimbarea vine ”de la noi, oamenii”, deoarece crede că ideile duc la fapte și mai apoi la consecințe.
”Cred că zeci de milioane de oameni își fac griji cu privire la direcția în care se îndreaptă această țară. Nu știu dacă noi suntem majoritatea, dar sunt zeci de milioane de oameni, suntem un număr mare. Dacă mii de oameni, nu neapărat milioane sau zeci de milioane, ar trata situația cu seriozitate, am ajunge departe. În această țară sunt mulți oameni minunați care pot face multe lucruri minunate”, mărturisea Mark Levin.
Stire difuzata in Mapamond crestin 583 -septembrie 2015 – ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: