Dumnezeu va face din Romania cosul de paine spirituala pentru toata Europa…

mission europe romania misiune

Sectiune din predica Pastorului Costel Gavrilus la Peniel (Londra):

Costel GavrilasIn anul 1980 impreuna cu inca cativa slujitori eram la o mica conferinta in Sinaia la un hotel. La acea conferinta au fost si doi prooroci americani, oameni ai lui Dumnezeu care ne-au descoperit planul lui Dumnezeu cu privire la lucrarea noastra, a celor de fata. Pot sa spun ca ceea ce mie mi-a vorbit Domnul s-a implinit si pentru ceilalti frati de asemenea.

Un alt mesaj proofetic care a fost descoperit era ca vor venii vremuri in care Dumnezeu va face din Romania cosul de paine spirituala pentru toata Europa. Cred din toata inima spunea fratele pastor ascultatorilor, ca Dumnezeu v-a adus in Anglia nu doar pentru o paine mai calda si o viata mai buna, ci El v-a adus ca sa fiti o Evanghelie pentru tara aceasta. Cred ca Dumnezeu poate sa va foloseasca mai mult si poate face lucruri mai mari decat va doriti sau va asteptati voi ca El sa faca. Dumnezeu doreste sa se foloseasca de voi pentru slava si pentru gloria Numelui Sau.

Biserica care nu misioneaza, demisioneaza. Domnul sa va binecuvanteze sa faceti evanghelizare. Amin.

(Pastorul Costel Gavrilas a slujit la Biserica Peniel din Londra, si in cadrul mesajului sau relata o experienta pe care a trait-o in 1990 la Sinaia intr-o coferinta restransa.)

Tiberiu Pop

Un comentariu (+add yours?)

  1. sfantul
    sept. 29, 2015 @ 03:19:54

    pai sa nu uitam ca pe timpul comunismului noi chiar am fost granarul europei

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: