Raport Dintr-un Centru De Refugiati ~ Ionut Tanasescu

Photo din arhiva - www.sodahead.com

Multi dintre imigranți sunt oameni care nu au auzit niciodata despre Isus. Mergând la un centru de refugiați am văzut că atunci când îi intrebam ce stiu despre Domnul Isus, raspundeau dand din umerii: NIMIC! Oameni din Afganistan, Siria, Pakistan, Bangladesh, Iordania, etc.

A fost un sentiment incredibil, insa vreau sa subliniez un aspect foarte important! Acesti oameni ajung in Europa, insa azi in timp ce veneau, cu sutele, in duhul meu am simtit lupta care se da in dreptul lor. Ei vin, insa odata cu venirea lor, aduc foarte multe legiuni de duhuri. In jurul lor, puteam sa simt apasarea, durerea, suferinta. O prezenta demonica incredibila, se simtea in jurul lor!

Dumnezeu ni i-a trimis pe acesti oameni la noi in Europa… Oameni la care poate nu vom putea ajunge niciodata au venit pana aici. In timp ce priveam venirea lor, in duhul meu vedeam cum Dumnezeu in bunatatea Lui a trimis acesti oameni sa auda Evanghelia pentru a fii mantuiti!

Printre ei sunt si oameni ca Iuda, sau care vin cu alte scopuri insa multi sunt cei care vin zdrobiti si obositi de o religie care le-a distrus viata. In campusul unde am fost au avut loc vindecari, si echipa care lucreaza acolo mi-a spus ca foarte multi se pocaiesc, unul a vrut sa fie botezat imediat dupa ce a auzit Evanghelia!

Acesti oameni cand aud de Isus si pacea lui Dumnezeu asculta ceea ce spui cu toata fiinta lor! Cred ca este bine sa ne rugam pentru ei si sa continuam sa vestim Evanghelia! Sa ne rugam cu credinta si sa fim gata de actiune acolo unde Dumnezeu ne-a pus pe fiecare!! Sa ne pregatim sufletul pentru a fii gata de lupta in imparatia lui Hristos!

In campusul de refugiati lucreaza si organizații islamice care vor să scoată pe creștini care îi ajută pe musulmani cu mancare! Rugati-va ca aceasta usa deschisa sa ramane DESCHISA! Sa proclamam cu toata inima acest fapt!

Convertirea unui musulman este un proces. Când aud prima oară evanghelia, li se pare că pare ceva illogic, însă dacă creștini continuă să le vestească cuvântul și să îi învețe din Biblie, mulți musulmani îl văd pe Isus într-un vis, sau se întâmplă o vindecare, o minune în viața lor și devin creștini. În spatele lor se află un duh al minciunii, de aceea este foarte important ca rugăciunea și postul, întotdeauna să însoțească evanghelizarea musulmanilor!

Biserica are datoria de a vesti harul Evangheliei, indiferent de loc sau poporul căruia i se vestește! Trebuie să luăm această responsabilitate fiecare în mod personal! Cine face parte din Împărăția lui Hristos are mare har și viață veșnică dar are și o mare RESPONSABILITATE!

Ionut Tanasescu

5 comentarii (+add yours?)

 1. energein7
  sept. 30, 2015 @ 03:52:48

  Reblogged this on energein7's Blog.

 2. Matei
  oct. 01, 2015 @ 05:22:46

  Imi pare rau.. tin sa contrazic afirmatia cum ca Imigrantii nu au auzit niciodata de Isus.
  Ei stiu foarte bine cine este .In Coran Isus apare de 5 ori mai mult decat Mohammed.
  Dar pe de alta parte oricine contrazice varianta Coranului cum ca Isus nu a murit defapt si ca doar Mohammed e singurul profet demn de urmat, e considerat eretic si in unele cazuri e condamnat la moarte.

  • rodi
   oct. 01, 2015 @ 07:02:22

   musulmanii cunosc un isus inventat tot de musulmani, nu pe Isus Mesia. La asta s-a referit Ionut Tanasescu. Iar altii nu au citit Koranul si probabil nici pe acel isus din Koran nu-l cunosc.

  • Iosif
   nov. 05, 2015 @ 12:54:16

   Majoritatea colegilor mei de munca sunt de religie islamica,si intr-adevar,discutand cu ei despre Isus Hristos,cei religiosi,practicanti,vorbesc despre El cu respect si consideratie,insa ei nu pot accepta ca Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu,afirmand ca Dumnezeu nu are copii,si ca totusi,Hristos Isus a fost un Mare Profet asemeni celorlalti Profeti din istoria omenirii .
   Din punctul meu de vedere,consider toate religiile lumii,erori si inselaciuni ale „semintei” sarpelui cel vechi care a inselat pe primul om,si continua sa insele natiunile pamintului,cu promisiuni efemere ce imita realitatea si ADEVARUL,exploatand si robind omenirea intreaga,prin metode si tehnici invatate si acumulate de milenii de experienta.
   ADEVARUL ELIBEREAZA – RELIGIILE INDOCTRINRAZA
   ADEVARUL LUMINEAZA – RELIGIILE OBSCURIZEAZA
   ADEVARUL EVOLUEAZA – RELIGIILE STAGNEAZA
   Am trait zeci de ani in doctrine confesionale lipsite de puterea „ungerii”,insa cand Dumnezeu lucreaza si revarsa harul si dragostea Sa peste cineva,acesta va cauta ADEVARUL,oricat l-ar costa,iar cand il gaseste,e capabil sa renunte la tot,pentru a-L pastra .
   ADEVARUL este „COMOARA ASCUNSA IN CUVANTUL LUI DUMNEZEU,SI PUS IN PRACTICA,TE TRANSFERA IN DIMENSIUNEA IMPARATIEI DUHOVNICESTI A LUI DUMNEZEU.
   ADEVARUL TRAIT,EXPERIMENTAT ZILNIC,PRODUCE IMUNITATE FATA DE ACTIUNILE VRASMASULUI SI CEI CE TRAIESC IN ADEVAR NU SUNT AFECTATI DE SUFERINTE SI NECAZURI,IAR DACA ACESTEA VIN IN VIETILE LOR,ESTE UN MOTIV DE BUCURIE ,DEOARECE SUFERINTELE SUNT SPRE DESAVARSIREA COPIILOR NASCUTI DIN SAMANTA DUMNEZEIASCA.

   Fiti binecuvantati.

 3. L.G.Janik
  nov. 05, 2015 @ 09:22:56

  Reblogged this on O inimă pentru România.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: