Breaking News: Teroristul Din Oregon A Impuscat Studentii Crestini In Cap la Facultatea din Roseburg, Oregon

1 Octombrie 2015.

Un ucigas terorist din Oregon in varsta de 26 de ani,  a fortat oamenii sa se ridice in picioare si sa spuna din ce religie fac parte, inainte de a trage in ei, au raportat cei care au supravietuit acestui atac misel.

O femeie a carei bunica era inca inlauntrul scolii la o clasa de scris din Snider Hall, locul unde s-a produs masacrul, a descris scena intamplata printr-un tweet.

,,Ucigasul a pus pe oameni in sir si i-a intrebat pe fiecare daca sunt crestini”, a spus ea. ,,Daca au spus da, atunci ei au fost impuscati in cap. Daca au spus nu, sau nu au dat raspuns, au fost impuscati in picioare. Bunica mea chiar a ajuns acasa si ea a fost in acea camera. Ea nu a fost impuscata, dar a ramas foarte socata de cele petrecute.”

Kortney Moore, o studenta de 18 ani, care frecventeaza la  Umpqua Comunity College, a fost si ea in acea camera in timpul masacrului si a spus ziarului de stiri, Oregon News Review, ca inarmatul intr-adevar umbla sa vaneze pe crestini. Momente dupa ce un glont a venit zburand printr-o fereastra, ea a spus ca ucigasul de 26 de ani a ajuns in incapere unde a vazut profesorii, pe care apoi i-a impuscat in cap.

In timp ce ucigasul a dat ordinul ca toti din incapere sa se culce la pamant, Moore impreuna cu o colega din clasa au stat nemiscate,  asteptand.

Dupa ce toti s-au culcat la pamant, inarmatul a inceput sa dea ordin oamenilor sa se ridice in picioare si sa spuna din ce religie fac parte. Dupa ce ei s-au sculat si au dat raspunsul, el a inceput sa traga in ei.

Cifra celor omorati se ridica la 15 persoane si alte 20 de persoane ranite. Studentii si politia au descris o scena de haos si groaza cauzata de ucigaul de 20 de ani, intr-o localitate rurala care are o populatie de aproximativ 20 de mii de locuitori si este situata la 180 de mile sud de orasul Portland. Masacrul s-a intamplat joi dimnieata la Umpqua Comunity College, situat la 6 mile de Roseburg la care frecventaza peste 3 mii de studenti la zi si peste 16 mii la seral.

Chris Harper Mercer

Chris Harper Mercer a ucis 15 persoane

Update: Ucigasul terorist care a fost ucis in timpul unor schimburi de foc de arme cu politia, a fost  identificat sub numele de Chris Harper Mercer in varsta de 26 de ani.

Sursa stirilor: New York Times, The Wall Street Journal.

Umpqua Community College student:

We saw blood on the ground

VIDEO by CNN

11 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Breaking News: Atac armat la o universitate locala din Oregon – Teroristul a impuscat studentii crestini in cap | casa creștinului
 2. un nimeni
  oct. 02, 2015 @ 10:46:11

  dacă ei au spus că sunt creștini, nu înseamnă neeapărat că și erau. putem merge pe străduțele noastre (nu mai zic de edificii) și întrebăm pe oricine și cei mai mulți vor spune la fel, să vedem ce spune în biblie că este un creștin, iar vânătoare de creștini există din vechime, de la întâii creștini, doar că acum e „mediatizat”

  • rodi
   oct. 02, 2015 @ 11:05:48

   vorbiti serios?

  • aura
   oct. 14, 2015 @ 03:25:54

   Hello! Da ce vorbesti tu nimeni, care te asunzi sub pseudonimul de nimeni ,doar ca sa te bagi in seama .Aici este vorba ca au fost omoriti oameni nevinovati ,pt ca au avut curajul si nu le-a fost rusine ,sa afirme ca sint crestini.Este vorba de macelul asupra crestinilor, in tarile noastre liberesi democrate.Este vorba despre razboiul lui satan din aceste vremuri. Aici nu este vorba despre ce fel de crestini ,asta este alta tema ,alt subiect,daca pricepi tu asta.Oare tu chiar stii si crezi ca tu esti cel mai bun si mai drept crestin?? Aici este locul sa judeci tu ? Nu te-o marcat tragedia a celor omoriti pt marturisirea c
   redintei lor si a fmiliilor lor,asa-i ?? Ci ai si inceput sa judeci.Acei oameni sint martiri, pt ca nu le-a fost rusine sa afirme ca sint crestini si au avut curajul acesta in fata amenintari cu moartea.Nu s-au ascuns sub pseudonime si de acolo sa comenteze,fara sensibilitate si compasiune ,fara sa aiba de-a face cu subiectul acestei stiri.Multi credeti ca daca stiti scrie puteti scrie orice comentarii, chiar daca va lipseste un gram de cultura si biblica si universala

  • Daniel Rusu
   dec. 15, 2015 @ 14:37:16

   TI-AI PUS CORECT NUMELE, CA ESTI UN NIMENI CAND COMENTEZI ASA CEVA, „dacă ei au spus că sunt creștini, nu înseamnă neeapărat că și erau”, CAND A SPUNE CA ESTI CRESTIN FIIND AMENINTAT CU MOARTEA MAI POTI SPUNE „nu înseamnă neeapărat că și erau”…

   • rodi
    dec. 18, 2015 @ 23:06:32

    Daniel, scuze ca au intrat asa de multe comentarii in ziua cand ai postat si tu, ca l-a impins comentariul tau pe a doua pagina si nu l-am vazut ca sa-l aprob pana acuma.

 3. mareabritanieevanghelica
  oct. 02, 2015 @ 12:34:17

  Reblogged this on Marea Britanie Evanghelica.

 4. alexpop7620
  oct. 02, 2015 @ 14:52:57

  @un nimeni pe
  Când ai pistolul la cap și viața ta depinde de faptul că ești creștin sau nu, trebuie să fii țicnit să afirmi că ești urmașul lui Cristos, când, de fapt tu n-ai nimic de-a face cu asta. Deci, în concluzie ai emis o judecată pripită, ca să te afli in treabă.

  • un nimeni
   oct. 03, 2015 @ 03:21:23

   și inchinatorii la idoli zic ca sunt crestini, nu-i de mirare ca printre noi exista aceasta iluzie de ‘urmaș’-ca să te citez- al Domnului Isus.
   (vezi fapte 19:13)
   sunt doua feluri de judecată cel puțin pentru limba noastră, aceea de a gândi -raționament- și aceea de hotărâre -proces etc
   eu am gândit
   (matei 7:21)
   cuvântul ‘creștin’ este foarte folosit astăzi și de multe ori eronat, astfel se riscă pierderea însemnătății. mă îndoiesc că nu ai auzit măcar odată, despre românia cum că este o țară -creștină și dacă privim în jur vedem că nu-i așa, un mic exemplu

   sănătate.
   matei 13:37

 5. Vasile
  dec. 13, 2015 @ 10:09:26

  @un nimeni.Sint convins ca daca un Satanist ar raspunde ca este crestin stiind ca il costa viata si plateste cu viata acesta a devenit crestin in acel moment si primeste cununa pe care DOMNUL a pregatit-o celor ce sint ai lui.Exemplu clar tilharul de pe cruce.AMIN.

  • Avram
   dec. 13, 2015 @ 19:51:41

   Vasile,
   Daca cineva se intoarce la Christos chiar si in ceasul mortii sale si o face din toata inima asa dupa cum ai dat exemplul cu talharul de pe cruce, este mantuit. Chiar si un Satanist sau oorisice ar fi. Conform Cuvantului lui Dumnezeu.
   Domnul sa te binecuvanteze.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: