James MacDonald – Zece dovezi biblice despre venirea lui ISUS!

James MacDonald:
Tot așa Domnul mi-a călăuzit pașii în această săptămână și chiar dacă am anunțat că o să parcurgem anumite lucruri, se pare că va dura mai mult timp, chiar dacă le-am pregătit de ceva timp. Vreau să că spun că sunt copleșit de lucrurile tumultoase care se întâmplă în lume în momentul de față. Dacă știm ce spune Biblia, lucrurile pe care Isus le-a prezis ca și semne care arată venirea Sa, putem să vedem că ceea ce se întâmplă evocă faptul că venirea Sa este foarte aproape și mă simt responsabil să vă aduc la cunoștință aceste lucruri.

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

Nu sunt vânător de senzații și nici nu sunt gata să ascult mesajele celor care și-au făcut un scop din a depista și a prezice ziua Venirii Mântuitorului Isus Cristos. Mai ales, când cu toții știm că însuși Domnul Isus a spus că de fapt nici măcar El nu știe ziua aceea, ci doar Tatăl.

Totuși, când văd că cineva care nu este preocupat în mod special de ESCATOLOGIE și dintr-o dată renunță la lecțiile deja programate a fi predicate în mod normal în biserică și dedică două duminici pentru un mesaj pe care-l consideră special primit din partea Domnului, atunci este clar că acest om merită ascultat.

După ascultarea acestui mesaj, am fost profund mișcat nu numai de felul convingător în care a fost prezentat, dar mai ales de exactitatea biblică a evenimentelor actuale care se perindă să se întâmple în fața ochilor noștri

Pentru a fi auzit de…

Vezi articolul original 2.468 de cuvinte mai mult

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: