Europa, ultima redută si Expansiunea Islamului

Imamul Abu Imran: „Noi credem că Islamul va domina lumea. Pare amuzant, dar așa va fi!”

Imamul Abu Hamza al-Misri: „Dacă un non-musulman trece și tu îl prinzi, e prada ta, îl poți vinde pe piața deschisă”

Imamul Anwar al-Awlaki: „Proprietatea din mâinile necredincioșilor nu e a lor de drept, conform Sharia (leagea islamică – n.n.), din cauza necredinței lor”

Imamul Choudary: „Implementarea legii Sharia începe cu o moschee!!! Moscheea trebuie să aibă propriile legi, principii și decrete”

Coran, 48:20 – „Alah ți-a promis abundeță și o vei obține. El ți-a garantat această victorie!”

Atenție! Astăzi, în Europa occidentală, există locuri în care nici poliția nu intră și unde legea Sharia este suverană. Cum e posibil așa ceva și care sunt aceste teritorii?!?…

***

Planul de cucerire a Statului Islamic

Planul de cucerire a Statului Islamic

” De productie americana si realizat pe durata a 4 ani, cu documentari aprofundate in tarile europene si cu marturii cutremuratoare ale agentilor FB1, filmul isi propune sa raspunda sau macar sa atraga atentia asupra intrebarii: va reuşi Islamul să cucerească Europa ?

Bătrânul continent se află la răscruce: criza imigranţilor a tensionat relaţiile dintre statele Europei, această situaţie fiind considerată cea mai gravă de la terminarea celui de-al doilea război mondial. Care sunt mecanismele care au declansat aceasta situatie, cat de departe s-a ajuns si care sunt slabiciunile liderilor europeni, acestea sunt alte intrebari principale ale filmului.

CITESTE mai mult aici – http://www.napocanews.ro/2015/09/europa-crestina-va-disparea-vezi-un-film-documentar-cutremurator-despre-cucerirea-islamica-a-europei-europa-ultima-reduta.html

VEZI documentarul aici https://www.youtube.com/watch?v=HFyI1OUST_Y

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: