Cum sa abordam muzica? Tiberiu Pop

Tiberiu PopAm observat ca exista confuzie cand vine vorba despre ce muzica trebuie sa asculte un crestin. Pentru a gasii raspunsul clar la aceasta intrebare, trebuie sa mergem la originea muzicii. Unde s-a inventat muzica? Cine a creat muzica? Si scopul pe care l-a intentionat muzicii.

Muzica a fost creata in Cer. Inainte sa se cante printre oameni, s-a cantat printre ingeri. Autorul muzicii este Dumnezeu. Iar scopul cu care a creat muzica a fost ca sa fie El glorificat si laudat. Aceasta lucrare chiar daca pare ca este doar in folosul lui Dumnezeu, nu este chiar asa. Atunci cand noi il laudam pe Dumnezeu, El intervine in problemele noastre. Pavel si Sila in timp ce il lauda, Dumnezeu i-a scos din puscarie. Atunci cand noi il laudam pe Dumnezeu, El ne umple inima de bucurie, ne elibereaza de stres si depresie, ne duce intr-o atmosfera terapeutica, care ne face sa ne simtim bine.

Aceasta observatie legata de muzica ma duce la urmatoarea concluzie. Daca muzica a fost creata de Dumnezeu, si cu scopul sa fie El laudat, atunci orice muzica care nu il lauda pe Domnul nu este de la Dumnezeu si nici in voia lui Dumnezeu. In universul nostru exista doar doua surse: Lumina si Intuneric. Orice muzica care nu il lauda pe Dumnezeu nu vine din lumina ci din intuneric.

Doamne ajuta-ne sa laudam Numele Tau. Amin.

Tiberiu Pop

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: