Noi vrem sa fim ca tine Isuse – Florin Ianovici Predica, Anglia

Florin IanoviciMesaj din Mai, 2015, Anglia
„Orice lucru care-l faceti in viata sa-l faceti cu rugaciune. Sa nu va permiteti sa faceti nimic fara rugaciune. Sa te rogi lui Dumnezeu. Sa te rogi lui Dumnezeu. Sa te rogi.”
~~ un fragment din predica:
„Pana la urma este vorba despre noi si partasia noastra si este vorba despre ce ar trebui sa facem in viata. Un singur lucru, sa faci numai ceea ce a facut Isus.
Odata, Domnul Dumnezeu, mi-a spus intr-o descoperire sa stau de vorba cu cineva care avea niste probleme. Desi a aparut putin ciudat, Domnul mi-a zis: ‘Spune asta.’ Punct cu punct mi-a spus Domnul ce sa spun. Si Domnul m-a avertizat, spunand: ‘Nimic altceva!’
Am stat de vorba cu omul acela si i-am zis ce mi-a spus Dumnezeu, punct cu punct. Stiti ce s-a intamplat? Am vazut cum omul se prabuseste. Si dupa ce am tacut, m-am gandit sa mai adaug ceva. Sa-i explic. In secunda numarul unu starea omului acela s-a schimbat. Si tot ce am facut, am stricat. Din nou, s-a intaratat, s-a invartosat, a devenit indaratnic si n-am mai putut sa fac nimic.
M-am dus acasa si in timp ce ma duceam, plangeam si spuneam: ‘Iti jur, Doamne, ca de acum incolo, nu o sa spun un gram in plus de ce spui Tu.’
Tine-te strict de ceea ce spune Biblia. Tine-te strict de ceea ce invata Dumnezeu si vei fi fericit in ceea ce vei face. Indiferent ce greutati vor fi, Dumnezeul nostru vrea sa nu ne abatem nici la stanga, nici la dreapta si sa mergem pe cararea cea dreapta. Sa ne ajute Dumnezeu.

Un comentariu (+add yours?)

  1. anatatar
    oct. 08, 2015 @ 14:37:32

    Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: