​ =​ ​ S-au Bagat MOAŞTE !!!=PAGANISM !!!=” ​​ Crestini „, Cititi BIBLIA !!!!!=

Miercuri 14 oct. 2015 (si in fiecare an) e sarbatorita Parascheva, cu pelerinaj imens la Iasi. Nu am dorit sa afisam poza ramasitelor acestei femei moarte, deci, pentru cei care doriti sa o vedeti, faceti click aici – https://www.google.com/

Crestini Romani, alegeti UNA din cele DOUA:   BIBLIA sau Parascheva!
NU merge cu amandoua! Nu pentru ca zice omul, ci​ pentru ca zice DOMNUL!

25. căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvîntat în veci! Amin. (Romani 1:25).​

Acum, asa vorbeste DOMNUL:​

31. Să nu vă duceţi la ceice cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sînt Domnul, Dumnezeul vostru. (Levitic 19:31).

10. Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor,

11. de descîntător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. ​(Deuteronom 18:10, 11).

27. Dar dacă un om sau o femeie cheamă duhul unui mort, sau se îndeletniceşte cu ghicirea, să fie pedepsiţi cu moartea; să-i ucideţi cu pietre: sîngele lor să cadă asupra lor.(Levitic 20:27).​

19. „Doamne”, I-a zis femeia, „văd că eşti prooroc. 
20. Părinţii noştri s-au închinat pe muntele acesta; şi voi ziceţi că în Ierusalim este locul unde trebuie să se închine oamenii.” 
21. „Femeie”, i-a zis Isus, „crede-Mă că vine ceasul cînd nu vă veţi închina Tatălui, nici pe muntele acesta, nici în Ierusalim. 
22. Voi vă închinaţi la ce nu cunoaşteţi; noi ne închinăm la ce cunoaştem, căci Mîntuirea vine dela Iudei. 
23. Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, cînd închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tatăl. 
24. Dumnezeu este Duh; şi cine se închină Lui, trebuie să I se închine în duh şi în adevăr.” 
25. „ştiu”, i-a zis femeia, „că are să vină Mesia, (căruia I se zise Hristos); cînd va veni El, are să ne spună toate lucrurile.” 
26. Isus i-a zis: „Eu, cel care vorbesc cu tine, sînt Acela.”

​(Ioan 4:19-26).
   Parascheva​, sau oricine altcineva, mort, sau viu, nu poate mijloci la DUMNEZEU pentru voi, decat DOMNUL ISUS HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU! De ce? Asa zice Cuvantul Lui DUMNEZEU!
      ” Caci este UN SINGUR DUMNEZEU, si este UN SINGUR MIJLOCITOR intre DUMNEZEU si Oameni: Omul ISUS HRISTOS, …”  I Timotei 1 : 5 (sublinierile sunt facute pentru a scoate in evidenta ESENTIALUL).

​Cu mai mult timp in urma presa relata ca bulgarii au gasit mormantul lui ….Ioan Botezatorul!
Va dati seama ce a urmat? Pelerinaje de la mica si de la mare distanta, pe jos, cu carute, biciclete, masini, trenuri avioane de peste mari si tari, toata lumea la inchinare la oasele lui Ioan Botezatorul! Dar nu oricum, ci cu …buzunarele pline, sa dea cat mai mult, ca sa li se ierte pacatele! Saracii oameni! Daca era cu bani si care da mai mult, nu ar mai fi avut loc in Rai saracii si nu mai trebuia sa vina pe Pamant FIUL LUI DUMNEZEU, DOMNUL ISUS HRISTOS sa moara pentru pacatele celor care cred in EL si accepta jertfa LUI mantuitoare!
Asta pentru ca oamenii nu citesc BIBLIA unde scrie despre Ioan Botezatorul urmatoarele:

12. Ucenicii lui Ioan au venit de i-au luat trupul, l-au îngropat, şi s-au dus de au dat de ştire lui Isus. (Matei 14:12).​
Deci Ioan Botezatorul a fost ingropat in Israel, nu in Bulgaria! Si iaca asa fac bani multi cei care ar trebui sa le spuna oamenilor ADEVARUL, si in loc de adevar le spun minciuni, pentru castiguri cat mai mari, dar totodata nici pe oameni nu-i intereseaza in mod real care-i adevarul, ca altfel ar citi in Biblie!

​In 14 octombrie a fiecarui an, oameni din toata tara, care se considera a fi crestini​, cu scoala mai putina, sau cu scoli si functii inalte, primari, deputati, senatori si chiar presedinte de stat, cu bani mai putini, sau mai multi, se duc la Iasi, sa se inchine si sa sarute sicriul cu oasele Paraschevei!

​ Deci​, iata una din variantele romanesti (pentru ca mai sunt si alte variante):
Moastele si Parascheva

http://tomisthecat.ro/2012/10/26/s-au-bagat-moaste/

Te invit să răspunzi la întrebarea ACUM AI ÎNŢELES CĂ ESTE PĂCAT SĂ TE ÎNCHINI LA MOAŞTE ?!? dând un click pe linkul de mai jos :

Intrebare reporter pentru „crestinii” romani: „Ce sunt moastele si la ce ajuta?​” Iata raspunsurile lor:
 
     Oameni buni, NU mergeti la morti, ca NU va pot ajuta! Inchinati-va DUMNEZEULUI Cel VIU!
 
NU mergeti acolo, nu cheltuiti bani si timp pe tren, 2, 3 zile, nu va calcati in picioare sa mancati o fasole, o mamaliga, sa beti o tuica, sa vedeti niste oase de mort, NU va inchinati si nu le sarutati, ca e mare pacat impotriva Lui DUMNEZEU, care pacat, nu ramane nepedepsit ! 
 Stati acasa si rugati-va Lui DUMNEZEU, care-I VIU!
Ce-i de facut?
 
  Cuvantul Lui DUMNEZEU BIBLIA ne da lumina, ne spune ce trebuie facut si ce NU trebuie facut! 
​Numai ca BIBLIA trebuie CITITA si TRAITA!​

Trimiteti-le la cat mai multi, poate ca unii se vor trezi!

BIBLIA – Canta: ” Speranta „
 
ISUS e STAPANUL, HRISTOS si IMPARAT! – Canta: „Speranta”, „Rugul Aprins”, „Amos”
 
​Publicat de Ioan Burca – robul DOMNULUI, Doctor in Teologie​

Predici/Articole de Ioan Burca     ​

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2014/07/27/religia-adevarata-sau-calea-salvarii-pagina-ioan-burca/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: