Petru ‘Pitt’ Popovici si Hortenzia Popovici – Aniversare 70 de ani casatorie

……Dumnezeule, chiar la bătrâneţea căruntă, … să vestesc tăria Ta neamului de acum şi puterea Ta neamului de oameni care va veni! – Psalmii 71:18

– Pitt Popovici, care a tradus si a scris numeroase carti crestine si inca predica Evanghelia cu tarie la varsta de 97 de ani, impreuna cu sotia lui Hortenzia au sarbatorit aniversarea de 70 de ani de casatorie. Le dorim in continuare sanatate, putere si fericire impreuna cu multe binecuvantari de la Dumnezeu!

Petru Pitt Popovici si Hortenzia Popovici 24 Octombrie 1945 (Photo GRBC)

Petru Pitt Popovici si Hortenzia Popovici 24 Octombrie 1945 (Photo GRBC)

24 Octombrie 1945 – 24 Octombrie 2015

Pitt Popovici cu Hortenzia Popovici la implinirea de 97 de ani in 2015

Pitt Popovici cu Hortenzia Popovici la implinirea de 97 de ani in Octombrie 2015 (Photo GRBC)

Iosua 24:15

…Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului.”

la Gwinnett Romanian Baptist Church Pastor Matei Istudor

Hortenzia si Pitt Popovici sarbatoresc Aniversare 70 de ani cu Pastorul Matei Istudor la Biserica Romana Baptista din Gwinnet la programul din 1 Noiembrie 2015

Hortenzia si Pitt Popovici sarbatoresc Aniversare 70 de ani cu Pastorul Matei Istudor la Biserica Romana Baptista din Gwinnet la programul din 1 Noiembrie 2015 (Photo GRBC)

Pitt Popovici – multumesc fratelui Matei Istudor si membrilor din comitet pentru onoarea aceasta care ne-o face. Slava insa sa fie numai Domnului. Ceea ce a fost viata mea si e inca, e o minunata lucrare a Domnului. Fratele a citit textul din Efeseni 5:21 ‘Supuneti-va unii altora in frica de Domnul.’ Nu am auzit nici o predica in privinta asta, la nici o nunta. Si, nu vreau sa va tin o predica, dar, asta e trairea noastra. Ea nu a inceput in fire, ca niciodata, firea nu e gata sa se supuna. Ea a inceput la 12 ani pentru mine, cand m-am predat Domnului. In Epistola catre Efeseni, voi stiti textul, dar pentru mine e secretul vietii mele.

Efeseni 2:10 –  Căci noi suntem lucrarea* Lui şi am fost zidiţi în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a** pregătit Dumnezeu mai dinainte ca să umblăm în ele. VIATA MEA S-A BAZAT PE TEXTUL ACESTA. N-am avut eu planuri, n-am avut eu lucruri deosebite. As vrea sa inteleaga toti si in mod deosebit tinerii. VRETI SA AVETI O CASNICIE FERICITA? FITI AI DOMNULUI! Si cautati sa traiti ceea ce El a pregatit pentru voi. El a planuit si a randuit  faptele bune in care sa traiti. Viata mea a fost o insirare de minuni. . Minuni care nu se pot explica. Vreti aceasta sa o traiti? Domnul e gata. Eu n-am fost deosebit de voi toti cu nimic. Din contra, poate multi de aici considera ca pregatirea da o sansa. Nu, nu, nu. Domnul e Cel ce da sansa. 

Vreti 70 de ani de casnicie fericita? Aplicati in viata atarnarea de Domnul. Noi n-am fost si nu suntem desavarsiti inca, dar Duhul Domnului e cel care lucreaza. Si in masura in care Il ascultati pe Duhul Sfant, Dumnezeu adevarat, in masura aceea, viata va fi o minune in lumea aceasta pacatoasa. Ce spun e taina adanca. Dar, e traire, fratii mei. Nu traiti dupa imboldurile firii, ci traiti dupa indemnurile Duhului Sfant. Ea ar fi putut sa fie nemultumita si razvratita ca n-am purtat-o la brat, sa ne plimbam, ca n-am avut timp pentru firea pamanteasca…. Domnul fie slavit in veci! Amin. (Fratele Pitt vorbeste de la minutul 19 la fine)

2015-10-25-PM from Gwinnett Romanian Baptist Church on Vimeo.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: