Vladimir Pustan – Despre moartea celor din Clubul Colectiv!

nu judecați. Biserica trebuie să iubească oamenii, nu să-i condamne. Tu ai avut ,,harul” să ai părinți care te-au dus la biserică.
Ei, nu…..

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

condoleante-club-colectiv-ungaria-bulgaria-339330S-au scris sute de articole despre acest eveniment dureros și dramatic.

M-am tot gândit să scriu și eu ceva, dar după ce am citit articolul scris de Vladimir Pustan, consider că el a punctat și exprimat totul foarte bine și Biblic și în felul lui caracteristic, CLAR.
Așa cum pomenea și Vladimir, un lucru este cert „SE MOARE”
Mor cei bătrâni, mor cei tineri, mor copii, mor atei, mor creștini, cu toții murim într-o zi. Întrebarea care se pune: „CUM MURIM” și „UNDE NE DUCEM”?? SĂ NE RĂSPUNDEM FIECARE, PERSONAL.

SINCERE CONDOLEANȚE!
DUMNEZEU SĂ MÂNGÂIE PE TOȚI CEI CARE AU PIERDUT PE CINEVA DRAG!
-mike olari-pustan-5-3De murit, murim cu toții. Singuri sau în colectiv – Vladimir Pustan

Stalin zicea că moartea unui om e o tragedie. Când mor mai mulți e statistică.
Cei mai mulți mor în cada de duș, nu în avioane. Mor și sfinții și haimanalele, bogații…

Vezi articolul original 600 de cuvinte mai mult

5 comentarii (+add yours?)

  1. Cristy Circota
    nov. 04, 2015 @ 01:06:03

    Doar compasiunea si mangaierea vremelnica a celor ce au ramas sa-si planga mortii nu ajuta cu nimic . Cei ce au ramas daca nu-L vor cunoaste pe Domnul Isus si posibilitatea de rascumparare si iertare a sufletelor lor vor fi pierdutii de maine . Pacatul trebuie eradicat din radacini si pocainta trebuie sa fie pe masura caderii si trairii in pacat . Dumnezeu nu face rabat pentru nimeni si sfintenia Lui Dumnezeu nu poate fi amestecata cu doar o forma de evlavie ce o porta uneori crestinii. Cuvantul Lui Dumnezeu spune – Caci este scris: „Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant”. (1Pet.1:16) Astfel mai bine spus plangeti cu cei ce plang dar plansul aceste daca intradevar simtiti cu ei si plangeti pentru ei aratati-le si calea si posibilitatea mantuirii sufletelor lor .-cautati sa mantuiti pe unii, smulgandu-i din foc; de altii iarasi fie-va mila cu frica, urand pana si camasa manjita de carne. (Iuda.1:23) Lucrati pentru Domnul Isus si imparatia Lui cereasca si veti avea parte de binecuvantarile Domnului pentru vesnicie. Amin.

  2. Trackback: UNUL MAI PĂCĂTOS CA ALTUL ? | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: Ce Spune Biblia Despre Incendiul #colectiv? + Comunicatul Comunității Penticostale din București + APEL LA RUGĂCIUNE ȘI COMPASIUNE | agnus dei - english + romanian blog
  4. Trackback: Comunitatea Bisericilor Penticostale din București – Plan de acțiune privind victimile incendiului din clubul Colectiv – | agnus dei - english + romanian blog
  5. Trackback: Florin Ianovici – ,,Focul aducător de viață” | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: