Comunitatea Bisericilor Penticostale din București – Plan de acțiune privind victimile incendiului din clubul Colectiv –

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

Photo Cuvantul Adevarului Florin Ianovici

În urma discuțiilor purtate cu managerii spitalelor unde sunt internate persoanele afectate de incendiu, s-au stabilit următoarele acțiuni concrete:

 • 1. Este nevoie de unguente, pansamente, feșe, precum și de cel puțin 10 saltele la spitalul Universitar și Elias. Bugetul pentru saltele este de 3500 ron și a fost acoperit de biserica Betel. Pentru unguente, pansamente, feșe este nevoie de o sumă imediată de 2000 ron, pentru fiecare spital, adică un total de 4000. Pentru moment, biserica Betel a pus la dispozție aceste sume, dar necesarul trebuie acoperit și pentru perioada imediat următoare. Orice persoană dorește să se implice în această direcție, ne poate contacta.
 • 2. S-a stabilit împreună cu conducerea spitalului de Chirurigie Plastică, Reparatorie și Arsuri o implicare pentru familiile celor internați, în sensul de a se oferi un pachet zilnic constând în sandwich, fructe, apă, ceai. Bugetul zilnic pentru această acțiune este de 400-450 ron. Pentru moment s-a stabilit o colaborare cu fundația ,,Viață și Lumină ‘’, care asigură necesarul, dar vă îndemnăm să vă implicați în acest proiect, care va fi de durată și care se poate extinde și la alte spitale.
 • 3. Din discuțiile purtate cu managerii de spitale am înțeles că nevoia donării de sânge rămâne o prioritate, de aceea toate persoanele care doresc să participe la această acțiune se pot prezenta la:
  CTSM Bucuresti: str. C.Caracas nr.2-8, sector 1, 031 4251230;
  Spitalul de Urgenta Floreasca: Calea Floreasca nr.8, sector 1,
  021 599.23.00 / 021 599.23.08;
  Spitalul Fundeni: Sos. Fundeni nr. 258, sector 2, 021 275.07.00 / 021 275.05.00. Informații la :http://doneazasange.ro/unde-pot-dona-sange/
 • 4. De asemenea, biserica Betel a creat un grup de suport în rugăciune și post pentru cei aflați în nevoie, la care te poți alătura pentru a avea o viziune coerentă și un plan concret de acțiune duhovnicească. Adresa ptr cei ce doresc să se alăture grupului:http://www.bisericabetel.ro/contact.

Donațiile se pot face la:

titular cont COMUNITATEA REGIONALA PENTICOSTALA BUCURESTI
cod fiscal 4431219
IBAN: RO30RNCB0077000372820001 deschis la BCR
cod SWIFT banca RNCBROBU
adresa banca: București, 5 Regina Elisabeta Bvd, Postal Code 030016, Sector 3

sursa: www.CRPB.RO

CITESTE / VIZIONEAZA si –

9 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: UNUL MAI PĂCĂTOS CA ALTUL ? | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: Ce Spune Biblia Despre Incendiul #colectiv? + Comunicatul Comunității Penticostale din București + APEL LA RUGĂCIUNE ȘI COMPASIUNE | agnus dei - english + romanian blog
 3. Carmel
  nov. 05, 2015 @ 07:27:12

  Sunt profund impresionat. S-ar putea sa fi ramas cu o imagine invechita a bisericilor penticostale din Romania, deoarece nu m-as fi asteptat la o asemenea mobilizare.

  Ma bucur foarte mult de ceea ce vad, va felicit si multumesc Domnului toti cei care se implica si pentru ceea ce faceti.

 4. koblos zsigmond
  nov. 05, 2015 @ 14:55:37

  CU RISCUL DE A FI PUS PE CRUCE, imi asum riscul de a fi contrazis , evident o sa accept daca sunt si argumente. Deci domnilor, fratilor , parerea mea este ca nu prin astfel de reclame trebuie sa se evidentieze BISERICA PENTICOSTALA, si un simplu exemplu in asia, africa sunt misionar de-ai nostrii cu familia care isi dau VIATA PT HRISTOS, vreau sa intreb cita campanie se duce in mass media pt aceste famili, eu nu am vazut asa ceva.de ce? da trebuie sa ne doara de pacatos, dar inreb eu citi din fratii, parintii, bunicii celor arsi si morti in acel club al SATANEI s-au dezis de el? si sa nu creada cineva ca judec, sau ca vad salca din ochiul celuilalt, dar interesati-va ce se practica in acel club, si nu numai.

 5. Gabriela
  nov. 06, 2015 @ 21:40:46

  Ce darnici stim sa fim atunci cand primim bani de la altii! Ma intreb daca s-a mobilizat vreun mare magnat crestin si s-a gandit ca Zacheu de odinioara, sa vanda o parte de avere pentru ajutorarea celor in nevoie. Daca aflati un astfel de caz, sa imi dati de stire, pentru ca pe acela il voi aprecia si eu.

  Pe ceilalti, fariseii cu aere de smeriti, ii las la aprecierea d-voastra.
  Este nevoie de bani! Ce frumos! Peste tot este nevoie de bani. Ideea e ca, daca oamenii incep sa doneze, cine mai contabilizeaza cat s-a adunat si mai ales unde au ajuns banii?

  Ceva de genul fac si tiganii: iau o poza cu un incediu sau un copil bolnav, apoi bat din usa in usa sa adune bani. Ce fac la urma cu banii adunati, ei si Dumnezeu stiu. Cert e ca eu nu am incredere in astfel de oameni, nici atunci cand sunt tigani, nici cand poarta costume elegante.

  • Avram
   nov. 06, 2015 @ 22:10:00

   Gabriela,
   Dumnezeu iubeste pe datatorul voios. Daca nu dai din bunatatea inimii atunci nu are nici o valoare inaintea lui Dumnezeu. God Bless you!

 6. Trackback: Florin Ianovici – ,,Focul aducător de viață” | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: Florin Ianovici – Frații fratelui mai mare | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Mesajul de la Colectiv ~ „Rămânem îndurerați, dar fără pace” | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: