UN MESAJ SPECIAL PENTRU PĂRINȚII CELOR MORȚI ÎN CLUBUL COLECTIV!!

„Cred că întreaga țară ar trebui să vină măcar cu o zi de rugăciune către DUMNEZEU pentru toți părinții și cei apropiați care sunt greu încercați în aceste momente.”
Un indemn bun, sa ne rugam pentru parintii victimelor incendiului Colectiv. Dumnezeu este singurul care poate sa le dea mangaiere.

DREPTATE ÎN DRAGOSTE

A curs enorm de multă cerneală în zilele care au trecut de când s-a întâmplat MAREA nenorocire de la Clubul COLECTIV din București, care s-a soldat cu peste 30 de morți și aproape 200 de răniți, unii răniți foarte grav. Numai DUMNEZEU știe cum se va termina pentru unii dintre ei.

school_shooting_parents_adults_crying1_121214

Toată lumea și-a dat cu părerea în aceste zile, ba mai mult, unii mai îndrăzneți, au dat verdicte nemiloase.  Persoane care mai de care (preoți, pastori , politicieni, ziariști, etc.) încearcă să răspundă la unele întrebări, cum ar fi:

“De ce s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat?”

“Unde a fost DUMNEZEU de a lăsat să se întâmple acest lucru?”

Nu cred că vre-unul dintre noi poate răspunde sută la sută corect, la aceste întrebări, dar un lucru este cert și anume, că DUMNEZEU este încă pe TRON și nu se face vinovat de această dramă, cum încearcă unii să…

Vezi articolul original 560 de cuvinte mai mult

10 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  nov. 06, 2015 @ 07:52:18

  Să ne plângem morții, curăță ochii! Însă să ne plângem păcatele, curăță inima!

 2. Gabriela
  nov. 06, 2015 @ 21:34:03

  Inteleg ca oamenii aceia sufera, iar dintre cei care sunt raniti, multi vor ramane cu urmari pe viata. Totusi, ma intriga faptul ca vad atat de multi crestini care le plang atat de mult de mila celor in suferinta( demn de apreciat) dar plang atat de putin pentru cei care sunt vii si nevatamati si care le calca pe urma acelor tineri.

  Tragedia acelui accident nu este numarul de morti si nici cel al ranitilor. Tragedia cea mai mare este faptul ca cei 30 de morti au ajuns in iad si de acolo nu vor mai iesi o vesnicie. Asta e tragedia care ar trebui sa ne dea fiori, sa ne faca sa plangem si sa ne rugam. Toti mor in multe feluri, dar cand mori intr-un club al diavolului, asta e cu adevarat tragic. Si mai ales cand te gandesti ca in acel club au fost minori de 16 si 18 ani, e cu atat mai cumplit.

  • Avram
   nov. 06, 2015 @ 22:15:54

   Gabriela,
   Tragedia cea mai mare este cand stim unde vor ajunge toti cei ce nu cunosc pe Dumnezeu, dar nu le vorbim despre mantuirea si salvarea care vine numai prin Isus Christos!
   God Bless You

 3. simina
  nov. 08, 2015 @ 11:36:33

  Am toata compasiunea pt acesti parinti. Dumnezeu sa-i mingie si sa ii intoarca la El pe cei ramasi in viata. sa nu mai emitem atitea judecati, sa plingem cu cei ce pling si sa mingiiem. daca nu mai bine sa tacem. Ce stiu niste bieti pustani de 16 ani. habar n-au pe ce lume traiesc. Sa nu mai judecam. Este sus in ceruri un Judecator.

 4. mike
  nov. 08, 2015 @ 16:54:13

  Ce stiu niste bieti pustani de 16 ani?? sigur stiu ,doar ce au invatat– sigur , parintii nu au acceptat ca la acea ora tirzie din noapte sa sa se afle in club satanic ci acasa in dormitor sa faca nani –Sunt sigur ca daca bisericile se involvau mai mult si mai agresiv in fata acelui club(–se stie ca la astfel de concerte se dadeau foc crucilor )cel putin citeva vieti erau salvate– am un gust amar cind aud -despre -judecata- desigur cei morti nu mai aud –dar cei vii pot auzii -judecata–- adica sa li se spuna ca au doua cai de ales –viata si fericirea sau moartea si plinsul–iar daca spui asta celor vii ,nu inseamna -judecata ci -IUBIRE- (cireste articolul lui Ciobotaru de pe News Crestin) singurul care a vorbit drept ,despre aceasta mare catastrofa din Bucuresti. –Pe aceasta cale doresc la Avram si Rodica multa sanatate si binecuvintarile Domnului peste familia lor. Be blessed

 5. Trackback: Florin Ianovici – ,,Focul aducător de viață” | agnus dei - english + romanian blog
 6. Iosif
  nov. 08, 2015 @ 23:38:52

  Cand Biserica doarme,poporul piere…

  …”Cand nu este nici o descoperire dumnezeiasca,poporul ezte fara frau;dar ferice de poporul care pazeste legea.”(Proverbe 29:18)

  „Intoarceti-a la Acela de la care v-ati abatut mult ,copii ai lui Israel.
  Caci in ziua aceea,fiecare asi va lepada idolii de argint si de aur,pe care vi i-ati facut cu mainile voastre nelegiuite.”(Isaia 31:6,7)

  Fiti binecuvantati.

 7. Trackback: Comunitatea Bisericilor Penticostale din București – Plan de acțiune privind victimile incendiului din clubul Colectiv – | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Mesajul de la Colectiv ~ „Rămânem îndurerați, dar fără pace” | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: