Vasile Taloș vorbește despre evenimentele actuale

RECOMANDAM sa DATI SHARE ca sa se CITEASCA acest articol de cat mai multi. Vasile Talos este pastor la Biserica Crestina Baptista Buna Vestire din Bucuresti.

Un mic fragment din acest editorial IMPORTANT pe care va recomandam sa-l cititi in intregime:

Vasile Talos[….] Când am ascultat mărturia cutremurătoare a asistentei medicale despre adolescentul care întreba „Am să mai trăiesc?”, despre tânăra adusă pe brațe de un pompier, despre cei ce tremurau sub arsuri bătând în ușile ambulanțelor, m-am înfiorat la gândul că Dumnezeu ne cere: Căutați să mântuiți pe unii din ei, smulgându-i din foc! (Epistola Sobornicească a Sfântului Apostol Iuda, vers. 23).

Iar noi nu sărim în foc. Nici măcar nu venim pe aproape. Nu judec pe nimeni. Mă judec pe mine și caut să mă detașez de poziția pastorală, să acționez ca om, după îndemnul: Vegheați, fiți tari în credință, fiți oameni, întăriți-vă! (1 Corinteni 16:13).

Lumânările, și florile, și rugăciunea Tatăl Nostru rostită de mii de tineri, și furia stăpânită a unei generații abandonate, arată că sub poleiala distracției și răzvrătirii sunt suflete care doresc să fie mai mult decât cifre pe liste de profit. Unii creștini sunt preocupați să vadă doar ce face diavolul. Cred că un creștin autentic caută să vadă ce face Dumnezeu, și este gata să-L urmeze în foc…. [….]

(Va recomandam si predica pastorului Vasile Talos: Intr-o generatie in care valul intunericului se ridica, noi suntem chemati sa ne purtam lumina – aici – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/06/22/vasile-talos-intr-o-generatie-in-care-valul-intunericului-se-ridica-noi-suntem-chemati-sa-ne-purtam-lumina/

“NOI NU SĂRIM ÎN FOC!

Biserica Bunavestire BucureştiLike Page

Câteva gânduri din partea pastorului Vasile Alexandru Taloș:

„NOI NU SĂRIM ÎN FOC!

Duminică, după predică, un vechi prieten mi-a trimis acest email: ,,Am ascultat astazi cu lacrimi mesajul dvs. si va incurajez sa scrieti un text caruia sa-i dati drumul pe Internet!“ Apoi, Luni dimineața m-a sunat din nou. Nu m-am lăsat nici încurajat, nici înduplecat. Aseară m-a sunat fiul meu din străinătate: ,,Tati, să nu-i judeci pe tineri!“.

Claudiu este și el unul din milioanele de tineri care au plecat după mineriadă și nu s-au mai întors. Mi-am amintit că în Decembrie ’89, când avea doar 15 ani, am împărțit împreună coloanelor de demonstranți, toți cozonacii pregătiți de mamaia lui pentru Crăciun. Apoi în piața Universității, seară de seară, am cântat: Noi de-aicea nu plecăm, nu plecăm acasă, Până nu vom câștiga libertatea noastră.

Când am semnat declarația de…

Vezi articolul original 1.185 de cuvinte mai mult

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: