Awesome preaching of the Gospel on a train / predicand Evanghelia pe tramvai

Praise God! We had such an awesome time tonight preaching the gospel and sharing our testimony. Keep us in your prayers.

Steven Dutes

The preacher’s name is  Mark Morales.

4 comentarii (+add yours?)

 1. Ioan Burca
  nov. 09, 2015 @ 15:01:24

  Stiti ce risca acet tanar care predica Evanghelia acolo? VIATA LUI! Si asta fara nici o exagerare, mai ales dupa ceea ce vedem mereu la televizor sau pe internet, cum sunt atacati si chiar omorati atatia crestini, chiar daca nu predica Evanghelia, ci doar pentru faptul ca sunt crestini! Esti atacat, jignit,etc. si daca predici pe internet, verbal sau in scris, inclusiv de cei care zic ca sunt crestini, si chiar de unii care te cunosc, sub nume anonim, sau pe fatza, de unii care iti sunt apropiati, chiar! Daca nu credeti, incercati! Va spun nu din auzite, ci din experiente proprii! DOMNUL sa-l ocroteasca pe acest tanar, ca nu sunt multi ca el, sa nu fie atacat de nimeni din tabara adversa, a diavolului! Amin!

  • rodi
   nov. 09, 2015 @ 15:34:44

   Amin la ce ati spus! Acest om/frate in Hristos e plin de pasiune si evident calauzit de Duhul Sfant a lui Dumnezeu, mai rar am vazut asa predicator pe strada, dar mai ales in tren! Multumim foarte mult pentru link! God bless you!

 2. Trackback: VIDEO: Inconjurat De O Multime De Musulmani, Un Pensionar Crestin Le Predica Pe Christos In Timp Ce Ei Il Batjocura | agnus dei - english + romanian blog
 3. Ioan Burca
  nov. 12, 2015 @ 18:47:23

  26. De pildă, fraţilor, uitaţi-vă la voi cari aţi fost chemaţi: printre voi nu sînt mulţi înţelepţi în felul lumii, nici mulţi puternici, nici mulţi de neam ales.
  27. Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele înţelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele tari.
  28. şi Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii, şi lucrurile dispreţuite, ba încă lucrurile cari nu sînt, ca să nimicească pe cele ce sînt; (ICorinteni 1:26-28).

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: