Minciuna are picioare scurte…sau manipularea maselor

cifre interesante – biserici vs. spitale….

Ciprian I. Bârsan


Din păcate, tragedia din Colectiv nu a fost un prilej pentru ca românii să se unească în fața necazurilor. Unii au profitat de ocazie pentru a-și face reclamă propriei ideologii, urmărindu-și scopurile chiar și în astfel de momente grele.
Activiștii seculariști au profitat de morții de la Colectiv pentru a-și promova agresiv ideologia, neratând inclusiv momentul depunerii de lumânări pentru a anunța oamenii că sunt prea multe biserici în România și din această cauză sunt prea puține spitale.
Chiar dacă teoria aceasta a fost demontată, inclusiv de către medici( vezi aici ce spune Vlad Mixich), ea continuă să-și facă apariția în spațiul public.
În acest sens, am consultat situația din două dintre cele mai liberale și deci, progresiste țări ale lumii, Suedia din Europa și Statele Unite ale Americii.
În Suedia, conform recensământului realizat de portalul specializat în informații de prim ajutor, Oturen.se, sunt 97 de spitale. În ceea ce…

Vezi articolul original 580 de cuvinte mai mult

2 comentarii (+add yours?)

  1. novak arpy
    nov. 09, 2015 @ 00:47:12

    Nooo bine, apoi orice ar fi, mereu vor fi carcotasi si nemultumiti in tara asta. Aceste zile sunt un prilej sa atace B(b)iserica. Am vazut mesaje de genul „ard ingeri in spitale, dar dracii danseaza in catedrale” Ma intreb:cate cluburi sunt si ce se face acolo? Si rockul ce fel de muzica e? Imi e clar!Dar daca le spui lucrurilor pe nume , se revolta, ca nu aceasta e spiritul crestin si iti spun ca esti indoctrinat. In fine. Tot respectul pt victime, ma doare, dar…ma opresc aici. Aseara presedintele Iohannis a iesit cum a promis, dar tot s a gasit bizoni care sa l atace. Asa e la noi, daca nu iesea il atacau cu nerusinare, daca a iesit tot i au gasit ceva cu care sa manifeste impotriva lui. Deocamdata e singurul care a dat dovada de bun simt din clasa politica. Asa ca nici nu ma mir ca se duce o actiune impotriva Bisericii.

  2. Lukas
    nov. 10, 2015 @ 11:34:54

    Va rog mult cititi cu atentie Biblia, si mai precis Apocalipsa (Revelatia lui Ioan), veti descoperi singuri ca acesta este semnul clar cu privire la inceputul sfarsitului aceste-i lumi, adica atacul impotriva religiei false .Ceea ce scriu fac in cunostinta de cauza, nu vreau sa ma pun pe mine intr-o lumina favorabila … Cat despre dogme si inrobiri mentale, afirm faptul ca, filosofia, psihologia, metafizica, biologia, anatomia smd, sunt irelevante pentru mine pentru ca toate sunt fara un fundament solid, in schimb Biblia este cuvantul Lui Dumnezeu, si o tratez ca atare .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: