Rodica Volintiru – Conferinta Femeilor Philadelphia Pennsylvania – Biruitoare in Incercare

SURORILOR, Dumnezeu sa va ajute sa va faceti timp sa ascultati mesajele de la aceasta conferinta si Domnul sa va dea raspunsuri si biruinta in vietile noastre. Ne bucuram sa cunoastem inca o comunitate evanghelica din Philadelphia si aceste 3 fisiere video sunt o binecuvantare prin cantare, pasrtasie si mesajul din partea Domnului pentru toti cei care le vom viziona.

O scurta prezentare despre Rodica Volintiru: Rodica si Marian Volintiru sunt mesagerii chemarii la o trezire spirituala pentru generatia noastra. In urma unor experiente deosebite cu Dumnezeu, Rodica a primit chemarea la o viata de consacrare prin post si rugaciune pentru toate natiunile, dar in mod special pentru Romania. Din 2007 pana acum, Rodica si Marian au slujit pe Dumnezeu ca misionari atat in Romania si alte tari din Europa cat si in Africa, Statele Unite si Canada. Rodica a fost invitata la multe conferinte de femei pentru a impartasi atat marturia ei cat si mesajul extrem de actual si necesar pentru trezire spirituala si reinoire a relatiei cu Dumnezeu. Ea este autoarea a doua carti:

  1. Cunoasterea Frumusetii lui Dumnezeu Prin Post si Rugaciune, publicata in 2013 in varianta in Limba Romana si in Limba Engleza.
  2. Biruitor Prin Incercare, publicata 2015

Din cuprinsul cartii Cunoasterea Frumusetii lui Dumnezeu Prin Post si Rugaciune putem invata puterea unei vieti transformate, intrarea in destinul pregatit de Dumnezeu pentru noi, efectele postului insotit de rugaciune, aspecte practice ale postului prelungit, biruinta in situatie limita in urma postului si a rugaciunii. Cartea Biruitor Prin Incercare adreseaza lupta si cresterea spirituala si contine versete biblice, lectii indemnuri, experiente si revelatii practice din care invatam cum sa ramenm biruitori in mijlocul incercarilor si cum sa nu ne lasam cuprinsi de descurajare daca nu vedem rezultate imediate. In cuprinsul cartii: Puterea multumirii, laudei, inchinarii si prezentei lui Dumnezeu, lupta spirituala, noi suntem mai mult decat biruitori, cine este Dumnezeu – diferitele nume gasite in Biblie si insemnatatea lor, cine suntem noi in Hristos – contine zeci de versete biblice care adreseaza identitatea noastra in Isus Hristos, cine este diavolul si strategiile lui de lupta, armura lui Dumnezeu bazata pe Efeseni 6 si explicarea rolului fiecarei piese din armura, puterea sangelui si a numelui lui Isus, roada Duhului Sfant bazat pe Galateni 5, puterea gandurilor, descurajarea si cum s-o biruim, puterea alegerii, a deciziei, a determinarii si a perseverentei, confuzia spirituala, iertarea si neiertarea, sfintenia lui Dumnezeu, ranile sufletului si cum putem fi vindecati si eliberati.

Rodica si Marian Volintiru impreuna cu cei patru copii Richard, Paul, Deborah si Grace traiesc in Vancouver, British Columbia si slujesc in Biserica Westwood Community Church

Conferinta Surorilor 23 octombrie 2015

Rodica Volintiru mesaj de la minutul 33.

Click acest link pentru VIDEO:

http://livestream.com/philadelphiakwc/live/videos/102718542

Rodica Volintiru Philadelphia 2015 1

Conferinta Surorilor 24 octombrie 2015 part 1

Rodica Volintiru mesaj de la minutul 22.

Click acest link pentru VIDEO:

http://livestream.com/philadelphiakwc/live/videos/102813899

Rodica Volintiru Philadelphia 2015 2

Conferinta Surorilor 24 octombrie 2015  part 2

Rodica Volintiru mesaj de la minutul 8:00.

Click acest link pentru VIDEO:

http://livestream.com/philadelphiakwc/live/videos/102828839

Rodica Volintiru Philadelphia 2015 3

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: