Musulmanii Kurzi Sunt Dezgustati De Islam Si Se intorc La Crestinism

Refugiati kurzi Photo

Refugiati kurzi Photo theworldoutline.com

Un lider crestin din regiunea kurzilor din Irak a spus Misiunii Crestine de Ajutorare ca musulmanii din zona aceea sunt pur si simplu „dezgustati de Islam.”

,,Oamenii sunt insetati sa auda despre Christos, in special cand aud despre miracole, vindecari, iertare si dragoste”, a spus el, asa dupa cum a fost raportat in publicatia crestina Gospel Herald.

Multi dintre acesti musulmani sunt musulmani doar cu numele. Sunt ca si multi dintre cei care zic ca sunt crestini, dar nu au nici o idee despre ce invata Biblia. Tot asa si ei, nu stiu ce-i invata Coranul. In esenta, pana si Islamul i-ar numi ipocriti sau musulmani doar cu numele.

Publicatia Christian Today raporteaza:

Directorul misiunii, care nu a vrut sa fie identificat pentru motive de securitate, a spus ca musulmanii din tabara lor au fost martorii brutalitatilor militantilor din organizatia terorista ISIS, care au decapitat multi oameni si au savarsit alte fapte oribile in numele lui Alah.

Directorul a spus ca misiunea lor este inundata de musulmani irakieni care cauta sa afle mai mult despre Christos si despre Biblie.

,,Asa groaznic si ingrozitor precum sunt ISIS, ei ne-au facut o mare favoare pentru ca au venit si au aratat tot omorul  savarsit, spunand ca totul este luat din versete din Coran. Asa deci noi nu mai trebuie sa spunem prea mult, noi spunem numai adevarul”, a spus directorul.

Directorul misiunii a dat un exemplu petrecut recent cu unul dintre musulmanii caruia i s-a dat o Biblie.

,,El a spus: OK, dar eu sunt musulman, si nu pot sa devin crestin, tatal meu este un extrimist foarte radical”, a spus directorul. ,,Eu i-am spus: Eu nu ti-am cerut sa te faci crestin. Nu incerc sa te fac sa-ti schimbi religia. Eu vreau doar sa citesti Biblia si sa stii cine este Isus Christos. Eu vreau ca tu sa ai o relatie cu Dumnezeu”.

Dupa ce acest musulman a citit din Biblie impreuna cu familia sa, a venit inapoi cu unele intrebari.

In timp ce directorul i-a dat unele informatii care nu ar fi considerate ca fiind ofensive cu privire la Mohamed, musulmanul a raspuns: ,,Stii ceva? Nu-mi mai place de Mohamed. Eu vreau sa fiu de-acum crestin.”

Cand directorul l-a confruntat aducandu-i aminte ca a zis ca el nu vrea sa fie crestin, omul musulman a raspuns: „Oh, m-am razgandit.”

Pocainta este  exact asa. Este o razgandire a minti, dar nu numai despre Isus Christos, dar si despre legea lui Dumnezeu. Despre aceasta credinta simpla este vorba aici, si care este centrul mesajului Evangheliei. Cand ea prinde radacini in mintea orisicui, fie pagan, budist, musulman, sau orisice ar fi, creste tot mai mult, asa cum a spus Domnul Isus (Matei 4:31,32).

Traducere Agnus Dei de la publicatiile Christian Today si Freedom Outpost

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: