Institutul Teologic Penticostal din Bucuresti 2015 – Aniversare 40 de ani de la inceperea activitatii + proiectul de extindere a campusului ITPB

PROIECTUL DE EXTINDERE A CAMPUSULUI ITPB din Bucuresti

Consiliul Bisericesc al Cultului Creștin Penticostal a aprobat în data de 23 septembrie 2015 proiectul de extindere a campusului ITPB în actuala locație.

In anul 2016 se implinesc 40 de la inceperea activitatii institutului sub conducerea Pastorului Trandafir Sandru si 20 de ani de functionare in actualul campus.

PROIECTUL DE EXTINDERE A CAMPUSLUI ITPB 6Moise Ardelean: In institut se urmareste atat pregatirea teologica a studentilor, cat si cresterea lor spirituala.

Avand in vedere lucrarea buna de la institut, cat si planul de dezvoltare in actuala locatie in Bucuresti, propus de conducerea institutului si aprobat de consiliul bisericesc, rog bisericile penticostale din Romania si din diaspora sa acorde sprijin spiritual si material pentru acest proiect.

PROIECTUL DE EXTINDERE A CAMPUSLUI ITPB 7Nelu Brie: Viziunea Institutului Teologic Penticostal  este formarea de slujitori ai Evangheliei, buni pastori si buni predicatori, bine formati din punct de vedere teologic. In scoala noastra accentuam apropierea de Dumnezeu prin rugaciune si post, studierea aprofundata in Sfintele Scripturi, deprinderea abilitatilor de predicare si slujire in biserici si formarea teologica. Noi avem deplina convingere ca Dumnezeu recunoaste scoala noastra ca lucrare a Sa si ca parte a Imparatiei Sale. Stimati frati, va invitam sa fiti parteneri cu noi in indeplinirea misiunii, in formarea lucratorilor in biserica lui Dumnezeu. Indeplinirea misiunii noastre depinde de ajutorul lui Dumnezeu dat prin biserici.

Stimati frati, va rugam staruitor sa ajutati scoala noastra prin rugaciunea si darnicia voastra. Ne puteti ajuta prin sustinerea financiara a studentilor care provin din familii cu greutati financiare si prin donatii pentru extinderea cladirilor existente si construirea altora noi. Fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca toate binefacerile.

In prezent sunt inmatriculati 174 de studenti. Activitatea Institutului se desfasoara in 3 corpuri de cladire care nu mai pot implini nevoile curente ale ITP. Pentru continuarea in bune conditii a institutului academic in cadrul  Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti, se impun urmatoarele investitii:

 1. Etajarea corpului de predare si mutarea bibliotecii si apartamentului rectorului, spatiul castigat urmand sa fie ca sali de curs, amfiteatre si birouri administrative.
 2. Transformarea corpului cantina in corp biblioteca prin suprapunerea cu trei etaje noi.
 3. Supraetajarea corpului de cazare si construirea unuia nou pentru rezolvarea cazarii profesorilor si a surplusului de studenti masteranzi.
 4. Construirea a doua corpuri de cladire noi: O capela cu 400 de locuri si o noua cantina pentru 250 de persoane.

www.itpbucuresti.ro via www.prodocensmedia.ro

Prodocens Media Canal Youtube – Prodocens Media

Pentru Donatii: CONTURI ITPB

1. INSTITUTUL TEOLOGIC PENTICOSTAL DIN BUCUREȘTI
B-dul. Uverturii, nr. 210-220, Sector 6, Bucureşti, 060946

Cod fiscal: 4431243

Banca Transilvania – Agenția Apusului, Bucureşti
Cont în Lei (Cod IBAN): RO 76 BTRL RON CRT 0272 4418 01
Cont în EURO (Cod IBAN): RO 26 BTRL EUR CRT 0272 4418 01
Cont în AUD (Cod IBAN): RO 15 BTRL AUD CRT 0272 4418 01

Cod SWIFT: BTRLRO22 (Este necesar pentru viramente din afara ţării.)

Pentru donații în USD și în CAD: Banca Comercială Română (București, Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 5, sector 3)

Cont în Lei (Cod IBAN): RO 87 RNCB 0090 0005 0859 0001
Cont în USD (Cod IBAN): RO 60 RNCB 0090 0005 0859 0002

Cont în CAD (Cod IBAN): RO 65 RNCB 0090 0005 0859 0009  

Cod SWIFT: RNCBROBU (Este necesar pentru viramente din afara ţării.)

STUDENTII ITPB 2015

GRUP STUDENTI ITPB – CE BUCURIE

La Biserica Penticostala Vestea Buna Bucuresti

Festivitatea de deschidere a noului an universitar al Institutului Teologic Penticostal din Bucuresti – 11 Oct 2015

VIDEO by Prodocens Media

GRUP STUDENTI ITPB – DA-NE PUTERE

VIDEO by Prodocens Media

GRUP STUDENTI ITPB – IN BRATUL TAU

4 comentarii (+add yours?)

 1. Geo George
  nov. 10, 2015 @ 11:57:25

  pe scurt.. totul se traduce in globalizare demo

 2. Iosif
  nov. 10, 2015 @ 17:15:02

  Dumnezeu a Fost,Este,si va Fi vesnic acelasi.

  „Ce a fost va mai fi si ce s-a facut se va mai face;nu este nimic nou sub soare.
  Daca este vreun lucru despre care s-ar puteaspune:”Iata ceva nou!”Demult lucrul acela era si in veacurile dinaintea noastra.
  Nimeni nu-si mai aduce aminte de ce a fost mai inainte;si ce va mai fi;ce se va intampla mai pe urma,nu va lasa nici o urma de aducere-aminte,la cei ce vor trai mai tarziu.”(Eclesiastul 1:9-11)

  Din citatul de mai sus deducem limpede – prin credinta – ca evenimentele si istoria se succed in mod ciclic(repetabil) in spatiu-timp,si ca omul este prin natura sa fizica,biologica,mostenita genetic de generatii,limitat in aceasta dimensiune spatio-temporala,si doar prin credinta in CUVANTUL LUI DUMNEZEU,prin renuntare,abandonare a vietii vechi,adamice,sacrificarea acesteia,prin nastere din nou din apa si Duh,lepadare de sine si credinta in Hristos Isus,traind asemeni Lui,in trup,vom putea experimenta noua dimensiune a vietii autentice,de slava,tainica,”ascunsa cu Hristos in Dumnezeu”

  Cei „mari” doresc sa imparateasca pe acest pamant,dornici de putere si slava,ignorand CUVINTUL ,ADEVARUL ELIBERATOR si INALTATOR al UMILINTEI si ZDROBIRII ,al RASTIGNIRII OMULUI VECHI ce poartain structura ADN-ului PACATUL BLESTEMULUI DIN EDEN…

  Fiti binecuvantati.

 3. Aurel Mihet
  nov. 10, 2015 @ 21:47:39

  Sint incredintat ca Acela care a inceput in voi aceasta buna lucrare o va ispravi pina in ziua lui Isus Hristos .Fil 1.6 Numai purtati-va intr.un chip vrednic de Evanghelia lui Hristos. Fil. 1.27a . Ca niste buni ispravnici ai harului felurit a lui Dumnezeu ,fiecare din voi sa slujasca altora dupa darul pe care l-a primit. 1 Petru.4.10 GOD BLESS ALL.

  • Iosif
   nov. 11, 2015 @ 04:11:04

   „Va indemn dar,fratilor,pentru indurarea lui Dumnezeu,sa aduceti trupurile voastre ca o JERTFA VIE,sfanta,placuta lui Dumnezeu;aceasta va fi din partea voastra O SLUJBA DUHOVNICEASCA.
   Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia,ci sa va PREFACETI prin innoirea mintii voastre,ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu,cea BUNA,PLACUTA si DESAVARSITA..
   Prin harul ce mi-a fost dat,eu spun fiecaruia dintre voi sa nu aiba despre SINE o parere mai inalta decat se cuvine,ci sa aiba simtiri cumpatate despre sine,potrivit cu masura de credinta pe care a impartit-o Dumnezeu fiecaruia.
   Caci,dupa cum intr-un trup sunt mai multe madulare,si madularele nu au toate aceeasi slujba,tot asa si noi,care suntem multi,alcatuim un singur trup in Hristos,dar fiecare in parte suntem madulare unii altora.”(Romani 12:1-5)

   Ma intreb,si va intreb;unde se regaseste in „megachurches”sau in toate religiile si cultele de pe pamant aceste VALORI ale dragostei ce ar trebui sa se regaseasca intr-o AUTENTICA BISERICA.

   Fiti binecuvantati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: