Dumnezeu foloseste lucrurile mici si neinsemnate pentru a realiza lucruri mari si valoroase

Jesus birth ChristmasDumnezeu foloseste lucrurile mici si neinsemnate pentru a realiza lucruri mari si valoroase.

Tiberiu PopPentru nasterea lui Isus Dumnezeu a ales o localitate mica si neinsemnata in Israel. Putea sa aleaga Ierusalimul insa Dumnezeu a ales Betleemul, loc in care s-a nascut Fiul lui Dumnezeu care urma sa devina Pastorul lui Israel.

Nasterea lui Isus nu a fost intr-un spital avand cele mai bune conditii si cei mai buni doctori, ci nasterea Lui a fost intr-un grajd alaturi de animale, in conditii minime de viata.

Familia in care s-a nascut a fost foarte saraca. Tatal lui era tamplar, iar mama casnica. Imediat dupa nastere la opt zile a fost dus la Templu, unde parintii lui au adus ca jertfa doi porumbei care era una dintre cele mai sarace jertfe in Israel.

Daca astepti anumite conditii si anumite circumstante pentru a putea fi folosit de Dumnezeu atunci te inseli. Dumnezeu foloseste lucrurile mici si neinsemnate ca sa realizeze lucruri mari si valoroase.

Nu mai fi descurajat daca nu ai tot ce vrei si nici nu te simtii inferior sau defavorizat, pentru ca Dumnezeu se foloseste de oricine se pune la dispozitia Lui.

Doamne ajuta-ne.

Pastor: Tiberiu Pop

SURSA – http://bisericapeniel.uk/dumnezeu-foloseste-lucrurile-mici-si-neinsemnate-pentru-a-realiza-lucruri-mari-si-valoroase/

Urbareste postarile Pastorului Tiberiu Pop aici – http://bisericapeniel.uk/ sau aici – https://www.facebook.com/tiberiu.pop

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: