Florin Ianovici – Religia curata si neintinata – Evanghelizare la Ark Academy Wembley Park, LONDRA

Florin Ianovici Evanghelizare Londra octombrie 2015

Moment Evanghelistic la Ark Academy Wembley Park
Invitatii: Fratele Florin Ianovici si Grupul Betel din Bucuresti
La acest eveniment au participat bisericile din Londra
Biserica Peniel
Biserica Adonai
Biserica Casa Tatalui
Biserica Betania
Biserica Raul Sfant

Mesaj Florin Ianovici

Religia curata si neintinata

Doua lucruri in viata, care mi s-au intamplat, m-au facut sa gandesc ce fel de credinta am eu?

Activam ca avocat si in acelasi timp ma ocupam de fundatia Viata si Lumina pentru ca noi am inceput lucrarea aceasta imediat dupa anii ’90 cand  era asa de greu sa faci fata tuturor cerintelor care existau la acea vreme incat aproape ca stateam zi de zi sa ajutam aceasta fundatie. La un moment dat, in timp ce veneam catre orfelinat, eram asa de prins cu actele. Mi se pare ca trebuia sa autorizam unul dintre centre si era atat de dificil. Aproape ca alergam si trebuia sa ma duc sus la biroul pe care eu il aveam. Eram pe scari deja. Urcam in goana si o batranica, o mogaldeata de om a strigat catre mine: „Domnul Director! Domnul Director!”

Stateam asa, cu piciorul pe o treapta si cu unul pe cealalta treapta. Ma uitam la dansa si primul lucru care mi-a trecut prin minte a fost sa-i spun: Vino maine. Femeia aceasta a insistat si a zis: „D-le director, neaparat trebuie sa vorbesc cu dvs.” Si pe moment, m-am gandit asa, sa-i spun: Dar, noi n-avem nici o intalnire, eu sunt asa de prins cu… Dar, m-am uitat si ceva, ceva dupa fata ei mi-a zis: Sa n-o refuzi.

I-am spus: „Te rog frumos, haide, acuma sa stam de vorba si daca poti, sa-mi povestesti repede ce ti s-a intamplat.” Femeia aceasta a intrat in birou la mine. S-a asezat pe canapea. Statema fata in fata cu ea. A stat putin, si-a tras sufletul si apoi a inceput sa planga un planset pe care-l aud si acuma inlauntrul meu. M-am pierdut cu totul. N-am stiut ce sa-i mai fac. I-am zis: „Te rog frumos, nu plec de aici. Aici voi sta. Imi spui tot de ce ai tu nevoie. Te rog sa te linistesti. Voi incerca sa fac tot ce pot pentru  tine.

O femeie de aproape 60 de ani care plecase cu nepoata ei de acasa, fiindca mama plecase pe undeva departe, nu mai avea grija de fiica ei, o lasase la bunica. Si ea saraca, boata de ea, nu mai avea nici bani de intretinere, nu mai avea nici posibilitatea sa se hraneasca pe ea, pe fetita. A mers la toate usile. A mers la primarie, a fost in stanga, a fost in dreapta. Si la un moment dat, a zis femeia aceasta: Ma mai duc doar la fundatia asta unde am auzit ca sunt oameni buni si daca nu se intampla nimic, ma duc in gara de nord si ma arunc in fata primului tren impreuna cu fetita.

Si mi-a spus in momentul acela ce avea de gand sa faca. Cand m-am uitat la ea, m-am cutremurat in adancul sufletului meu si am zis: „Doamne, puteam sa citesc maine o stire, in ziarul Libertatea, ca inca un om s-a aruncat in fata trenului, ca inca un om s-a aruncat de pe balcon, ca inca un om si-a mai pus capat zilelor. Eu te intreb in aceasta seara: Esti sigur ca pe undeva nu te-ai intersectat cu cei despre care poate citim ca sunt niste stiri? M-am gandit, ce ar fi spus Dumnezeu in vesnicie, toata viata mea de credinta, daca momentul acela eu il ratam si daca momentul acela era un moment in care eu nu eram sensibil  la ce spune femeia aceea. Ma intreb in aceasta seara, iubitii Domnului, ce folos ai de la toata alergarea din viata ta? Ce fel de credinta avem noi? Care este religia pe care Dumnezeu o autorizeaza? Care este credinta care ne va purta in cer si ce anume Dumnezeu asteapta de la noi? (Din primele 4:20 minute)

Inchinare tinerii Bisericii Betel Bucuresti

Marturie Marian Mocanu

Multumim Marea Britanie Evanghelica pentru semnalarea acestui eveniment!

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: