In ce directie se indreapta SIIL (ISIS)?

Sadad Siria, Photo credit http://www.indcatholicnews.com/news.php?viewStory=28764

Sadad Siria, Photo credit http://www.indcatholicnews.com/news

Să ne rugăm pentru orașul SADAD: SIIL înaintează către un oraș creștin din nordul Siriei. Sadad este un orășel aflat în drumul ce leagă capitala de Homs. Este un oraș majoritar creștin, cu multe biserici și relicve creștine… și a mai fost atacat in noiembrie 2013, când 46 de creștini au fost omorâti… 15.000 de Sirieni au părăsit Sadad incepând din 31 octombrie. Dumnezeu sa se indure de acești oameni terorizati multi ani… VEZI AICI:

Sadad, Siria Photo credit www.weather-forecast.com

Siria: SIIL înaintează către un oraș creștin din nordul Siriei. Sadad este un orășel aflat în drumul ce leagă capitala de Homs. Este un oraș majoritar creștin, cu multe biserici și relicve creștine. Locuitorii vorbesc vechea limbă aramaică, limba vorbită de Isus.

Sadad este unul dintre ultimele orase principale crestine din Siria care au scapat de SIIL. Sadad a fost tinta atacurilor SIIL in noiembrie 2013 cand SIIL a omorat 46 de crestini intr-un asalt care a durat doua saptamani. Photo credit http://europe.newsweek.com

Corespondentul Știrilor CBN, Gary Lane, a fost în apropierea orașului Sadad, în călătoria lui în Siria, și a explicat cum capturarea acestuia e strategică pentru SIIL:
”Este un culoar foarte strategic, este o rută de aprovizionare. Dacă pot să intre direct în oraș și apoi să iasă pe autostradă, pot controla orice flux militar care intră sau iese de acolo.”
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 102 – noiembrie 2015 – ultimele știri creștine:http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

CITESTE si –

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: