Cateva clarificari si detalii legate de incercarea familiei Bodnariu Marius si Ruth

Am primit a doua scrisoare email scrisa de fratele lui Marius Bodnariu:

Ieri am reusit in cele din urma sa vorbesc mai mult cu Marius si sa inteleg mai bine situatia in care sunt. Abia ieri si-a primit si telefonul mobil de la politie.

 • Luni 16 nov. Protectia copilului, in urma denuntului directoarei de la scoala a deschis un caz pentru copii si in acelasi timp (protectia copilului) a facut plangere la politie impotriva parintilor.
 • Astfel s-au deschis doua cazuri cel al copiilor si cel al parintilor in consecinta au mers la scoala de unde au luat pe cele doua fete Eliana si Naomi, apoi au venit acasa cu escorta politiei si au luat pe baietii Matei si Ioan iar pe mama au arestat-o si dus-o la politie impreuna cu Ezechiel bebelusul de 3 luni.
 • Pe cei patru copii nu i-au mai vazut de atunci.
 • Simultan politia l-a arestat pe Marius la serviciu si l-au dus la politie.
 • Acolo au fost interogati toata ziua, fara posibilitate de comunicare cu familia, telefoanele le-au fost luate, ca si cum ar fi fost niste criminali.
 • Seara politia a ajuns la concluzia ca nu sunt violenti si ca nu prezinta pericol si le-au dat drumul acasa intr-un fel de arest la domiciliu pana la solutionarea cazului. Telefoanele le-au ramas la politie.
 • Li s-a spus sa coopereze si pentru solutionarea cazului mai rapida sa nu ia legatura nici cu avocat si nici cu ambasada.
 • A doua zi marti 17 nov. Protectia copilului a considerat ca mama este periculoasa si au venit insotiti de patru politisti cat usa sa le ia si bebelusul pe Ezechiel.
 • Tot atunci li s-a spus de catre cei de la protectia copilului despre copii ca sunt in plasament la doua familii si ca s-au integrat si ca nu le este dor de parinti, numai ca sa-i termine psihic.
 • Ieri 18 nov au reusit sa i-a legatura cu un avocat, am reusit si eu pentru prima oara sa vorbesc cu Marius.
 • Avocatul le-a spus ca au fost dezinformati (mai mult ca sigur cu rea intentie) si au neaparat nevoie de interventia ambasadei, ca au dreptul sa vada toate actele si acuzatiile care le sunt aduse, ca este un drept fundamental al mamei care alapteaza sa nu fie despartita de copilul ei.
 • Au cerut toate aceste lucruri la protectia copilului si li s-a spus ca bebelusul a fost dus in Bergen (la 3-4 ore distanta cu masina) ca nu au avut loc pentru el in komuna lor.
 • Ruth a intrebat de ce nu au gasit loc si pentru ea la Bergen si i s-a spus ca „nu s-au gandit la acest aspect”.
 • Astazi Marius si Ruth se duc sa ia copii dupa actele de acuzare de la protectia copilului impreuna cu avocatul, se duc apoi la Bergen sa-si alapteze bebelusul, iar disera pleaca cu trenul la Oslo la ambasada Romaniei (8h).
 • Ma rog ca Dumnezeu sa faca lumina in acest intuneric dens de acolo, si stiu ca Dumnezeu va da biruinta. Din modul cum au decurs lucrurile pana in prezent este evident si fara urma de indoiala ca scopul protectiei copilului este sa le ia copii.
 • Cred si sunt convins ca acesta este un atac demonic impotriva familiei si a lucrarii pe care Marius o incepuse acolo. Directoarea scolii i-a atras atentia lui Marius ca Eliana fata de 10 ani spune de Dumnezeu colegilor si canta cantece crestine, si ca e interzis sa faca asa ceva la scoala, de aici si pana la a fi tratati ca niste criminali periculosi nu a fost decat un scurt drum.

Marius si Ruth sunt epuizati fizic si pshic dar au incredere ca Dumnezeu va lucra. Ruth nu a putut vorbi cu mine. Ei va multumesc pentru sustinerea in rugaciuni si sunt convinsi ca Dumnezeu va lucra chiar daca acum nu intrezaresc modul in care o va face.

Rugati-va si pentru directoarea denuntatoare care are o fetita cu handicap si pentru cele doua lucratoare de la barnervern (protectia copilului) care au dat dovada de atata exces de zel, si au facut atatea abuzuri, una dintre ele a fost colega de scoala cu Ruth si amandoua lucreaza la primarie colege cu Marius. Este de neinteles modul cum gandesc si nu imi explic altfel decat ca sunt orbiti de cel rau. Multumim pentru sustinere! Dumnezeu va lucra, victoria e a Lui!

Daniel Bodnariu fratele lui Marius

CITESTE primul apel aici –

Cerere de rugaciune pentru o familie distrusa

Un interviu cu o mama rusa in aceeasi situatie –

Sistemul diabolic Barnevern …in Norvegia , responsabil pentru incercarea familiei Bodnariu

CITESTE mai mult aici –

CELE mai NOI STIRI –

56 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Sistemul Barnevern …in Norvegia , responsabil pentru incercarea familiei Bodnariu | agnus dei - english + romanian blog
 2. flori de mandarin
  nov. 19, 2015 @ 10:49:59

  Dar care sunt acuzațiile?

  • rodi
   nov. 19, 2015 @ 11:25:26

   Discutand cu o alta persoana din Norvegia, dupa lege, politia are dreptul sa ia copiii fara sa-ti documenteze acuzatiile sau sa le dovedeasca cu incidente specifice. Inca nu sunt astfel de detalii, decat ce i s-a spus tatalui, Marius Bodnariu.

   • flori de mandarin
    nov. 19, 2015 @ 14:12:12

    Eu sunt tot asistent social. Am studiat în România. Dar ca să iei un copil din familie la noi în țară, trebuie să faci anchetă socială serioasă, control psihologic și fizic la copil (pentru a depista posibile abuzuri), anchetă socială acasă la familie pentru a vedea condițiile de trai…și dacă este cazul în ultimă instanță se ia copilul. Dar legislația română prevede că binele suprem al copilului este în sânul familiei și doar în cazuri extreme sunt luați de la părinți. Și atunci se urmărește reintegrarea copiilor în cel mai scurt timp în cadrul familiei naturale. Dar am auzit de astfel de cazuri și în Germania, unde statul spune că îți crește copiii (aluzie la alocațiile mari) așa că are tot dreptul asupra lor! 😦

 3. Trackback: Sustinem Familia Bodnariu Marius si Ruth si cei cinci copii ai lor – alaturati-va acestei familii | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: Cerere de rugaciune pentru o familie distrusa | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: PETITIE – Familia Bodnariu acuzata de statul Norvegian de crestinism radical, acuzati ca indoctrineaza copii | agnus dei - english + romanian blog
 6. oana
  nov. 19, 2015 @ 14:48:30

  Deci copiii sunt langa parinti acum ?

  • rodi
   nov. 19, 2015 @ 15:05:20

   Nu sunt cu parintii, prbabil s-a confundat, cum am confundat si eu la prima privire/citire ca au primit copii- dar este vorba de copii de la dosar cu acuzatiile impotriva lor.

 7. john
  nov. 19, 2015 @ 15:15:52

  The reasons given here for the taking away of the kids sounds highly unprobable. The statments given here has to be proven, – if this was the actual reason it would be an illegal reason to take them, as far as I know. Anyhow, let’s pray for the family and kids.

 8. Povatuitor orb
  nov. 19, 2015 @ 15:20:04

  Sa ne rugam sa le dea Domnul si intelepciunea de a se intoarce acasa dupa ce vor iesi cu bine din aceasta incercare. Cresterea spirituala a copiilor este mai importanta decat inavutirea materiala.

  Poate mai mediteaza asupra situatiei si cei care se gandesc sa le calce pe urme manati de teama de a nu muri de foame in Romania.

  • david
   dec. 14, 2015 @ 15:16:53

   Ai raspuns ca un adevarat crestin.

   • rodi
    dec. 14, 2015 @ 15:48:19

    gresesti in ceea ce spui. Ruth este din Norvegia, acolo s-a nascut, acolo traieste alaturi de parintii ei cu sotul ei si cu cei 5 copii. Un adevarat crestin nu vorbeste fara sa stie ce vorbeste, cand acuza un frate de lacomie. Acesta nu e cazul aici. Si-au crescut copiii alaturi de bunici, de parintii lui Ruth.

 9. Ana
  nov. 19, 2015 @ 16:18:48

  Daca parinti sunt acuzati ca si-au batut copiii aici in Norvegia nu e voie dupa lege. Deci acest caz are mai multe parti care noi nu le-am auzi.

 10. Gabriela
  nov. 19, 2015 @ 17:01:48

  Ma voi ruga neincetat si Dumnezeu isi va duce planul lui la bun sfarsit. Avem un Dumnezeu drept si puternic. Planul celui rau va fi nimicit….
  Am stat in rugaciune si voi mai sta pentru ei pentru ca ii cunosc destul de bine si stiu cine sunt. AMIN

 11. Alexandra
  nov. 19, 2015 @ 17:44:21

  Buna! sunt mama singura locuiesc si lucrez in Norvegia de 5 ani si am trecut de doua ori prin proces cu protectia copilului, pot sa spun si sa afirm din experienta proprie ca protectia copilului in Norvegia nu ia copii decat atunci cand au un motiv bine intemeiat, desi am trecut prin doua procese copilul este cu mine si multumesc Domnului ca totul sa terminat bine, dar sfatul meu pentru aceasta famile este sa se increada in Dumnezeu si sa inteleaga si sa nu acuze pentru ca fiecare in domeniul in care ne desfasuram activitatea suntem obligati sa ne facem datoria si datoria lor este sa cerceteze cazul si sa rezolve asa zisa „problema”. Nu stiu care este planul si voia Domnului in aceasta problema prin care trece aceasta familie dar stiu cu siguranta ca Dumnezeu are control asupra acestui caz.Salut familia cu acest minunat verset care se afla in Psalmii 37:5,6 7 ,care ma intarit pe mine personal de fiecare data si ma ajutat sa astept in tacere ajutorul si salvarea Lui

 12. Adela
  nov. 19, 2015 @ 21:16:22

  Dar cum pot oamenii acestia sa locuiasca intr-o tara atit de pagana si plina de intuneric spiritual…?! Domnul sa le dea intelepciune cum sa procedeze in asa situatie delicata si sa-si primeasca copiii inapoi.

 13. Gabriela
  nov. 19, 2015 @ 22:13:33

  Eu locuies in alata tara, foarte departe de Norvegia, dar asemanatoare cu ea din multe puncte de vedere. E adevarat ca a devenit de prost gust sa iti educi copiii in credinta crestina. Nu e nici o problema daca ii educi in credinta islamica sau alte religii pagane. Doar crestinismul este drastic sanctionat. Si poti fi considerat deplasat sau chiar avand probleme psihice daca spui ca tu tii la principiile Biblice. Ateii au impanzit pamantul si sunt foarte periculosi. De aceea trec musulmanii drept oameni pasnicisi chiar sunt ajutati sa isi practice religia, in timp ce credinciosii care tin cu adevarat invatatura biblica, sunt vanati si persecutati.

  Romania, cel putin pana acum, ese mult mai democratica decat tarile occidentale si ar trebui sa pretuim mai mult libertatea de acolo decat banii de peste hotare.

  Dumnezeu sa ajute familia aceasta greu incercata si sa distruga planul celui rau. Cred ca acum ar trebui sa ne rugam mai mult „Tatal nostru” si sa spunem „si ne izbaveste de cel rau caci a Ta este toata puterea”. Puterea demonica este fara precedent astazi. Abuzuri care acum 20 de ani nu ar fi fost posibile in tari precum America sau Germania, astazi au devenit obisnuite si acceptate de societate. Dar Dumnezeu are putere sa lucreze si El o va face. Si pacea lui Dumnezeu care intrece orice pricepere sa ramana cu cei greu incercati in aceste zile.

 14. Trackback: Stirile protv.ro: „Ne-au luat copiii”. Asistenta Sociala din Norvegia, acuzata de rapire de o familie de romani | agnus dei - english + romanian blog
 15. Trackback: Sfaturi pentru parintii din Norvegia | agnus dei - english + romanian blog
 16. Trackback: Marius and Ruth Bodnariu story (ENGLISH version) | agnus dei - english + romanian blog
 17. nirod
  nov. 20, 2015 @ 06:06:18

  Nu va obliga nimeni sa mergeti acolo ,daca mergi trebuie sa te supui legilor tari respective sau stai pe c…… tau acasa la tine cu conceptiile tale ,PS din cite stiu Norveegia este una din cele mai dezvoltate si civilizate tari din Europa !

  • rodi
   nov. 20, 2015 @ 07:03:12

   Nirod, foloseste logica ta fata de tine. Daca Romania face niste legi diabolice, tu o sa te supui? Si chiar ce vrei sa spui cand zici ca trebuie sa se supuna? Ca trebuie sa le inchida gura la copii de cate ori mentioneaza biserica sau pe Dumnezeu? Daca cineva ti-ar lua copiii tai ca te socotesc ca ai comportament inadecvat, te-ai supune legilor? Am citit de un caz in care au luat bebelusul de la mama fiindca a fost oarba si au acuzat mama ca nu poate sa se uite in ochii copilului si atunci mai bine il da la straini… asta e o nemernicie, caci copilul deja isi cunoaste si isi simte mama deja dinainte de a se naste si toate studiile arata caci copilul sufera mult daca este despartit de mama biologica. Dar in Norvegia sunt alte interese. Rata natalitatilor a scazut si au gasit o noua solutie.. Dumnezeu sa le strice toate planurile diabolice.

 18. Dorian C
  nov. 20, 2015 @ 07:23:33

  Reblogged this on Trezire si Restaurare.

 19. Emanuela Miron
  nov. 20, 2015 @ 08:12:22

  Cum e posibil așa ceva,sa.i creadă periculoși…pt,simplu fapt ca a spus de Dumnezeu….e o tara de creștini. .Dzeu sa le dea izbăvirea și pacea în familia lor…

 20. Socate Daniel
  nov. 20, 2015 @ 09:08:48

  Daca dna directoare nu isi da demisia..e o problema in statu norvegian…daca cantau o muzica Rock..sau se fardau..sau daca spuneau despre un artist mare..si imparteau brosuri cu muzica clasica..rock..cum era..Daca as avea posibilitatea..eu sunt in germania.Eu as veni acolo si as spune pe strada de Dzeu..as canta..as pune muzica crestina dar si pop.. dj..se aduna tineri sa cante..ce teroare aduce politia..Cum daca eu nu inteleg limba..politia nu aduce un translator sa spuna de ce sunt acuzat..sau un avocat..unde scrie ca trebuie sa vorbesti limba lor..ok.Ati inteles de ce sunteti acuzati ..un telefon imediat de la vecini..dati la ambasada..aviz amatorilor..de strainatate..trebuie sa stiti toti nr de tel de la Ambasada ROMANIEI din tara respectiva..si vorbiti imediat cu ei..ei cei de la ambasada sunt obligati sa se intereseze de caz ca ramane inregistrat apelu de urgenta in ambasada..si sunt ei trasi la raspundere de statu roman..ministeru de externe.
  Bun care e acuzatia..? FANATISM..? Au gasit ceva in neregula cu copii..cu voi parintii copiilor? Duceti-va si la Haga! Drepturile familiei.. Politia poate sa va plateasca daune si demisia directoarei daca e numai asta..dar nu in nnnnorvegia..ca fiecare padure are uscaturile ei! La ONU! La toti actori crestini si necrestini scrieti-le ..si sa vedeti ce se intampla..scrieti la presedinti..la tot intr-o seara..trebuie sa rasunda in 2..3 sapt.Sa imi ia copilu mic..eu as sta zi si noapte in curtea spitalului..centrului de plasament..si cu un laptop cu wifi..si as scrie peste tot..si artisti cresti din SUA..sa vezi cum vin ei la voi..aia au bani.daca ar fi in germania..eu as veni si as canta pe strada aia tot ce imi vine in cap..si la judecatorie la fel..si la politie intre orele lucru nu cele de deranj..13-17..dca sunt locuinte..as da muzica tare la masina.. free Cantry ..dreptu la religie si libertate de exprimare..

 21. Trackback: UPDATE de la Familia Bodnariu – APEL LA RUGACIUNE pentru ziua de luni! | agnus dei - english + romanian blog
 22. Dana
  nov. 21, 2015 @ 01:07:42

 23. Cornelia
  nov. 21, 2015 @ 04:11:15

  Nu am cuvinte !!!!

 24. Maria Istoc
  nov. 21, 2015 @ 07:40:43

  Cred ca ne vaietam si acuzam aici in nebuloasa. Este clar si dupa cum este scrisa scrisoarea ca anumite detaliii sunt evitate. Norvegia este o tara libera. Daca persoanele incriminate, directoarea sau cei de la serviciile sociale au facut abuzuri fara indoiala vor fi judecate, vor platii pentru ceea ce au facut. MA INDOIESC INSA CA NI SE SPUNE TOTUL. Asa ca e mai bine sa nu ne facem judecatorii unui sistem sau a unei situatii fara a avea detalii si adevarata istorie. Din scrisoare se degaja o anumita luare de pozitiei, nu doar o relatare a faptelor.
  Imi permit sa cred ca e mai mult dincolo de ceea ce ni se spune. Serviciile sociale sunt acolo pentru protectia copilului si nu pentru a abuza copii si a teroriza parintii. Inca odata pot exista cazuri izolate abuzive pentru ca cei care „servesc” dovedesc acces de zel dar ma indoiesc ca este doar asta.

 25. Trackback: BODNARIU MARIUS SI RUTH: O CRONOLOGIE A EVENIMENTELOR | agnus dei - english + romanian blog
 26. Trackback: Adevarul.ro: Copiii unui român din Norvegia au fost luaţi din familie cu Poliţia. Părinţii ar fi fost denunţaţi pentru „creştinism radical şi îndoctrinarea copiilor“ | agnus dei - english + romanian blog
 27. Maria Istoc
  nov. 21, 2015 @ 10:29:50

  Nu promit sa o citesc. Sa nu uitam insa ca rolul copilui nu este sa faca evanghelizare in scoala, si ca prozelitismul nu este evanghelizare. Gasesc regretabil ca ne manifestam ca musulmanii incercand sa obigam copii sa se comporte ca aldultii si crezand ca toti ceilalti trebuie sa gandeasca exact ca noi POCAITII, ca toti ceilalti sunt in intuneric etc.

  Evanghelizarea se face in context si copilul nu o face neaparat de felul in care o facem noi daca nu parintii l-au instruit sa faca si el raspunde la ceea ce pana la urma este un fel de obligativitate impusa intr-un fel sau altul de parinti. Cred ca este cazul sa ne POCAIM intr-adevar. sa raspandim un parfum de dragoste in jurul nostrul, parfumul iertarii si a dragostei si oamenii ne vor pune ei intrebarii nu vom fi obligati sa incercam sa le introudcem noi pe gat felul nostru de a gandi si a vorbi. Pentru ca pana la urma felul nostru de evanghelizare este mai degraba asta.

  • rodi
   nov. 21, 2015 @ 11:25:47

   destul de trist, pentru ca scrii tot felul de lucrari istorice pe care le-am apreciat si nu vrei sa citesti ce are de zis parintele in acest caz. Ce fel de credibilitate poti sa mai ai in ochii nostri?

  • Dan
   nov. 22, 2015 @ 06:11:47

   Cred ca tu cam furi curent madame 😉

 28. sorin
  nov. 21, 2015 @ 11:21:06

  Europa, ce se întâmplă cu tine?

  „Europa, de ce plângi? De ce ești în doliu? Ce ți s-a făcut? Cine te-a îngenuncheat? Oare de ce trebuie să vină peste tine astfel de atrocități? Îți pui astfel de întrebări în mod serios sau doar acum, când sunt multe lacrimi și sute de familii îndurerate? Cauți vinovatul? Unde-l cauți? Vei fi surprinsă când îl vei găsi…!
  Europa, ce ai făcut de L-ai eliminat pe Domnul vieții din mijlocul tău? Te-a încurcat cumva și ai vrut să-L alungi cu orice chip? Ce ai făcut de ai ales să-L îndepărtezi pe Cel ce este iubire, în schimbul celui
  care este plin de ură și răzbunare? Te-ai purtat urât față de credincioșii care propovăduiesc crucea lui Hristos, și i-ai luat în brațe pe dușmanii crucii! Soarele dreptății nu a fost bun, a fost prea puternic și te-a orbit, te-a deranjat tare de tot, ți-a scos la iveală toate impuritățile, te-a durut atât de mult… încât ai ales luna, care îți luminează cărarea pe timpul nopții spirituale în care te zbați. De ce nu ai nevoie de Cel care este Pace și promovezi cu atâta ardoare pe cei care-ți declară război? De ce ai dorit o ,,EUROPĂ FĂRĂ DUMNEZEU”, iar acum te întrebi de ce tace Dumnezeu și unde este El? Iisus Hristos a venit să aducă lumina! Hristos a venit să aducă siguranță în lume, iar tu ai ales altceva…! Ce trebuie să se mai întâmple ca să îți dai seama că te-ai îndepărtat de Dumnezeu, cu toată ființa ta? Câte catastrofe să mai aibă loc, câți mai trebuie să moară, câte lacrimi mai trebuie să curgă pe obrajii nevinovați, câți copii trebuie uciși ca să te trezești? Te ascunzi sub legi pe care le-ai făcut după bunu-ți plac. Sub pretextul libertății, ai subjugat oameni în păcate inimaginabile, nici la păgâni nu auzi așa ceva! Nu te simți vinovată în fața Cerului, că ai aprobat legi murdare, că ai legiferat aceste urâciuni? Nu te gândești că atragi ca un paratraznet mânia divină, din cauza compromisurilor tale? Nu ți-ai imaginat că va trebui să răspunzi într-o zi de tot ce ai făcut? În Europa s-au legiferat păcatele! S-a pus ștampila pe decretul omenesc, al îndepărtării lui Dumnezeu din țară! Ai eliminat religia din școli pentru că deranjează necreștinii, ai vrut să le faci pe plac… În schimb, i-ai lăsat să ducă în școli droguri, alcool, prostituție, crime, arme, pornografie și alte lucruri mizerabile care distrug caracterul și viața copiilor noștri. Care va fi viitorul copiilor noștri?
  Te sperie Hristos, te deranjează, vrei fără El, în schimb, nu te sperie alți domni, nu te sperie alți dumnezei, vestiți prin cruzime. Ai căutat și… ai găsit bombe, rachete, kalasnikov, macete, capete tăiate, biserici incendiate… familii distruse, instituția familiei desființată… toate acestea la tine, în Europa… Nu te mira că acum culegi roadele pe care le-ai semănat cu mult timp în urmă! Cheamă poporul să îngenuncheze în fața unicului Mijlocitor, Mântuitor Iisus Hristos!
  Europa, lasă pacatul, dă legi care să nu contravină legilor divine! Nu promova o altă cale decât Calea Vieții, Hristos. Dacă vrei să se oprească mânia lui Dumnezeu, privește în Cuvântul Sfânt, în Biblie! Trăiește după aceste principii curate, valori morale ce îți vor face bine!
  Îndeamnă tineretul nu la stricăciuni și îndobitocire, nu-i favoriza concerte demonice unde pier ca lăcustele în foc, ci îndeamnă-l să-L caute pe Dumnezeul Adevărat al Scripturilor!
  Privește la cauză și încearcă să o rezolvi! Cauza este păcatul tău, îndepărtarea ta de Dumnezeul care te-a creat!
  Europa, acum e șansa ta!
  Alege-L pe Cel ce este Viața – Iisus Hristos- și lasă-l pe cel ce este moartea și o răspândește cu atâta
  plăcere!
  Alege-L pe Cel ce este Pace în schimbul celui care răspândește războiul!
  Alege-L pe Cel ce este Dragoste, în schimbul celui care manifestă ură în jur!
  Alege-L pe Cel ce este Dumnezeu, în schimbul celui contrafăcut!
  Alege-L pe Cel ce este bunătate, în schimbul celui ce împrăștie doar intrigi și revoltă!
  Alege-L pe Cel cu care vrei să îți petreci veșnicia, în schimbul celui mincinos, care nu-ți poate promite decât pierzarea!
  Europa, trezește-te cel puțin acum în al doisprezecelea ceas!”

  „Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde”. (Ieremia 29:11)

 29. Trackback: Familia Bodnariu – 23 Noiembrie Apel la post si rugaciune – A call to fasting and prayer | agnus dei - english + romanian blog
 30. Trackback: ANUNT CATRE AUTORITATILE DIN ROMANIA! Va rog frumos sa interveniti pentru familia Botnariu a caror copii au fost luati cu forta de catre autoritatile norvegiene, pe motiv ca-i invata despre ORTODOXIE si BUNUL DUMNEZEU! | Vremuritulburi
 31. Trackback: APEL CATRE AUTORITATILE DIN ROMANIA! Va rog frumos sa interveniti pentru familia Botnariu, a caror copii au fost luati cu forta de catre autoritatile norvegiene, pe motiv ca-i invata despre ORTODOXIE si BUNUL DUMNEZEU! | Vremuritulburi
 32. Trackback: APEL CATRE AUTORITATILE DIN ROMANIA! Va rog frumos sa interveniti pentru familia Botnariu, a caror copii au fost luati cu forta de catre autoritatile norvegiene, pe motiv ca-i invata despre BUNUL DUMNEZEU! | Vremuritulburi
 33. Trackback: VIDEO: Sute de persoane demonstreaza „rapirea de copii” prin Sistemul de Protectia Copilului din Norvegia | agnus dei - english + romanian blog
 34. Trackback: Sute de persoane demonstrează în Norvegia – Împotriva „Răpirii de copii” din familii, abuzivă, prin Sistemul de Protectia Copilului! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 35. Trackback: COMUNICAT despre cazul Familiei Bodnariu – Este foarte important sa semnam PETIEI!!! | agnus dei - english + romanian blog
 36. Trackback: COMUNICAT despre cazul Familiei Bodnariu – Este foarte important sa semnam PETITIA!!! | agnus dei - english + romanian blog
 37. Trackback: Norvegia – Banditismul demografic | agnus dei - english + romanian blog
 38. Trackback: Adevarul.ro: Ministerul Afacerilor Externe din România a confirmat cazul familiei Bodnariu din Norvegia, comunicând că autorităţile române urmăresc acest caz. | agnus dei - english + romanian blog
 39. Daniel Rusu
  dec. 19, 2015 @ 11:17:23

  si uite asa nORVEGIA a gasit o solutie pentru homosexuali, sa ia copii de emigranti, mai ales din familii crestine, si le dea homosexualilor. nu cred ca Hitler sau Stalin s-ar fi handit la asemenea atrocitati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: