Membrii Congresului american spun că e timpul să fie cât mai duri cu SIIL

Photo credit mmc-news.com

Statele Unite s-ar putea sa trimita mai multe forte militare care sa lupte împotriva SIIL in Siria. Membrii Congresului american spun că e timpul să fie cât mai duri cu SIIL.

Republicanii au avertizat că președintele nu a luat măsuri puternice în Siria, lăsând loc radicalilor islamici să lanseze atacuri fatale. Aceste avertizări vin în urma declarațiilor investigatorilor care spun că sunt siguri că o bombă din partea teroriștilor a distrus avionul rusesc.

Investigatorii sunt 90% siguri că zgomotul auzit în ultimele secunde pe înregistrarea din carlinga avionului rusesc care s-a prăbușit în Egipt a fost explozia cauzată de o bombă, conform unui raport din partea ”Reuters”. 224 de pasageri și membrii ai echipajului au murit. Statul Islamic declară că el a făcut asta.

Ambele partide din Congres spun că Obama trebuie să intensifice atacurile împotriva SIIL. Republicanii dau vina pe strategia ineficientă a președintelui de a permite grupării să răspândească moarte și distrugere în Orientul Mijlociu și de a permite Rusiei și Iranului să conducă această luptă.

”Din cauză că am avut o politică și o conducere ineficiente, a trebuit să ne bazăm pe ruși și pe iranieni să pătrundă în Siria și să se lupte împotriva SIIL. Asta e situația din ziua de azi. Consider că slăbiciunea favorizează agresivitatea”, a afirmat Mike Mccaul

Congresmanul Peter King spune că S.U.A. are nevoie de soldați la sol pentru a se lupta cu SIIL:
”Trebuie să fie un efort complet. Nu cred că președintele a făcut tot ce trebuia să aibă forțe necesare la sol ca atacurile aeriene să fie mai eficiente.”

Democrata Dianne Feinstein, vicepreședinta Comitetului Select de Informații al Senatului, spune că S.U.A. nu poate evita un război cu SIIL, declarând pentru NBC News: ”Ne vom lupta cu ei fie acum, fie mai târziu.”

Feinstein a declarat că este îngrijorată de repetatele încercări de a bombarda avioane americane de pasageri și spune că America trebuie să facă mai mult, pe lângă cei 50 de membri ai forțelor speciale care acționează în Siria.

Dacă președintele urmează sfaturile democraților și ale republicanilor, Statele Unite s-ar putea să trimită mai multe forțe militare care să lupte împotriva SIIL.
Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 103 – noiembrie 2015 – ultimele știri creștine: http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr…

3 comentarii (+add yours?)

 1. izvorulvietiimele
  nov. 20, 2015 @ 14:51:23

  Da, s a confirmat că avionul a fost doborât de Daesch…… Ceea ce priveşte prezența americană în Syria, după ce au deranjat stupul de viespi cu o botă, au plecat… iar consecințele se văd. Tind să cred că până acum n au avut nici un interes să învingă Daesch. În contextul actual dacă nu intervin terestru o să vină ei peste noi inclusiv în SUA. Aşa că nu e în avantajul nimănui că au ezitat până acum din contră puteau evita atâtea victime omeneşti.

  • rodi
   nov. 20, 2015 @ 22:12:19

   apropo de cuvantul Daesch, am citit ca ISIS a amenintat ca o sa taie limba oricarui om care v-a pronunta acel nume… Doamne fereste… dar stim bine ca se poate intampla. Dumnezeu sa ne pazeasca de planurile lor rele.

 2. izvorulvietiimele
  nov. 21, 2015 @ 00:55:04

  Asa este…de aceea prefer ca tara noastră sa nu primească pe nimeni si doresc controale severe la graniță. Acest rău trebuie împiedicat in țara noastră şi Europa.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: