Summitul Alianta Romania Fara Orfani – „Si noua ne pasa!”

În perioada 5-7 noiembrie, 2015, a avut loc la Cluj-Napoca, Summitul organizat de Alianța România Fără Orfani, sub numele „Și nouă ne pasă”.
Aflat la a doua ediție, scopul menit a fost să inspire, să încurajeze și să echipeze persoanele care lucrează cu copiii aflați în dificultate din România.

Întalnirea a beneficiat de prezența unor vorbitori cu vastă pregătire în domeniul adopției și plasamentului familial. Invitații au venit atât din zona protecției copilului cât și a cercetării, majoritatea având calitatea de profesori universitari.

Printre participanți s-au numarat atât părinți adoptivi, cât și asistenți maternali și sociali, lucrători în ONG-uri, angajați ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, pastori și preoți, parlamentari și oricine a fost interesat să descopere noi modalități de purtare de grijă eficientă a copiilor.

Desfășurarea evenimentului a inclus: sesiuni plenare motivatoare, peste 20 de workshop-uri pe diferite teme susținute de specialiști naționali și internaționali, mărturii inspiratoare din domeniul grijei pentru copiii abandonați, concert și expoziții de artă, prezentate de artiști renumiți și momente de interacțiune și schimb de experiență cu ceilalți participanți.

VIDEO by Alfa Omega TV

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: