Uita-te la oameni prin ochii lui Dumnezeu

Priveste prin ochii lui Dumnezeu

Daniel Samuel‘s video via Cristy Circota

Tu cum vezi oamenii ??

4 comentarii (+add yours?)

 1. izvorulvietiimele
  nov. 21, 2015 @ 08:16:01

  Voiam sa vă scriu că îmi place blogul dumneavoastră dar am omis pînă acum.Seamănă un pic cu o revistă pe care il citeam cu mult interes acum mulți ani „Strigătul de la miexul nopții”. Şi acolo citeam ştiri din lume şi Israel din perspectivă creștină si despre semnele vremurilor. Sa continuati tot asa si sa ma scuzați dacă cumva scriu ceva nepotrivit in comentarii, sunt ßi eu o persoană care mai greșește

  • rodi
   nov. 21, 2015 @ 09:15:21

   multumim, inseamna mult pentru noi ca Dumnezeu ne foloseste ca sa facem o diferenta in lumea aceasta. Stim ca toate faptele bune nu sunt ale noastre, ci daca sunt fapte bune si actiuni folositoare fratilor nostri de pretutindeni, este pentru ca Dumnezeu pregateste toate faptele bune ca noi sa umblam in ele. Si in marea bunatate a Sa, El ne trimite frati ca si dvs. din cand in cand, ca sa ne aminteasca scopul nostru in aceasta lucrare si faptul ca El este cu noi, cat timp ne supunem voii Sale. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 2. Iosif
  nov. 21, 2015 @ 11:04:45

  Numai „UNGEREA DUHULUI SFANT”e in masura sa ne schimbe optica,si aceasta o realizeaza Cea mai scumpa comoara din univers,DRAGOSTEA,***DUMNEZEU***,manifestata plenar in FIUL omului,HRISTOS ISUS,DOMNUL.

  Fiti binecuvantati.

 3. gizellaliliana
  nov. 22, 2015 @ 09:34:49

  Reblogged this on liliana445 and commented:
  Doamne ajuta-ne sa vedem prin ochii Tai!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: