Amenintarea lui ISIS si reinstaurarea Califatului

reinstaurarea Califatului Photo Adevarul.ro

Este vorba despre o înregistrare audio cu Abu Mohamed Al-Adani, purtătorul de cuvânt al ISIS, difuzată de societatea media Al-Furşuan pe 26 ianuarie 2015.

„Reînnoim apelul nostru adresat tuturor monoteiştilor din Europa şi din Occidentul necrdincios şi de peste tot altundeva să pornească la luptă împotriva cruciaţilor oriunde pe pâmânturile lor şi oriunde se găsesc aceştia. Vom condamna, în faţa lui Allah, pe orice musulman care are posibilitatea să verse fie şi o picătură din sângele unui cruciat şi nu face asta, fie cu o instalaţie explozivă, fie cu o maşină, o piatră sau chiar cu o lovitură de picior sau un pumn…Aţi văzut ceea ce a putut face doar unul singur dintre fraţii noştri în Canada, în parlamentul lor idolatru, ceea ce au făcut fraţii noştri din Franţa, Australia sau Belgia. Allah să le dovedească milă şi să-i răsplătească în numele Islamului. Cu voia lui Allah, ceea ce pregătim acum pentru voi va face să crească în mijlocul vostru frica, spiama şi insecuritatea. Ceea ce va veni, cu voia lui Allah, va fi încă şi mai dur şi mai amar. Încă n-aţi văzut încă nimic din ce pregătim pentru voi”.

Citeste mai mult: adev.ro/ny409o

2 comentarii (+add yours?)

 1. iosif
  nov. 22, 2015 @ 04:02:59

  Dragii mei frati in Hristos.
  In urma agitatiei si framantarilor din poporul Domnului,provocate de „potrivnicul „Antihrist”,care stiind ca i se sfarseste guvernarea,asi dezvaluie planul milenar cu tupeul mandriei luciferice,fatis,plin de o aroganta fara precedent in istoria omenirii.
  Daca privim cu bagare de seama la evenimentele sociale,politice,economice si religioase,la tensiunile inter-etnice,la dezbinarile dintre confesiunile religioase iudeo-crestine,la colapsul economic mondial,la genocidul provocat de razboaiele dintre natiuni,vom realiza cat de aproape este omenirea de sfarsitul domniei raului,de rasaritul,ce va inlatura intunericul noptii pacatului,instaurand Lumina cunostintei Adevarului ,care va cuprinde tot pamantul pentu vesnicie.
  Personal ,nu am nici un interes sa comentez pe acest blog,insa din dragoste pentru Dumnezeu, pentru cunostinta de Adevar si din dragoste pentru frati si oameni,in general,sacrific mult din timpul liber,in cunoasterea si marturisirea Adevarului.
  Nu e voia mea,nici nu am vre-un scop sau interes, sa fac acest lucru,este ceva incontrolabil,ceva ce porneste dintr-un fel de pasiune,un indemn mai puternic decat vointa mea,care sincer sa fiu,ma oboseste fizic,deoarece fiecare comentariu trebue argumentat cu ce este scris in Biblie.

  „Daca ramaneti in cuvantul Meu,veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face SLOBOZI.”
  In urma cu cativa ani ,am avut un vis,in care se facea ca eram la rugaciune in casa unui unchi de-al meu cu mai multi frati,barbati. Inainte de a ne pleca pe genunchi pentru rugaciune,unul dintre frati a zis:” fratele Iosif ne va citi un cuvant dupa care ne vom ruga.” Am luat Biblia,am deschis-o,si mi s-a parut ciudat faptul ca ,o pagina era scrisa,iar cealalta era ca un fel de peisaj desertic,iar fiecare pagina era incadrata in cocarda neagra,precum anunturile mortuare publicate in jurnal.
  Mi s-a deschis biblia in *Ioel Cap.2*.
  M-am trezit din vis,m-am uitat la ceas si era ora 03 dimineata,insa nu am mai reusit sa adorm din cauza acestui vis. Mentionez ca la acea vreme nu eram un cititor al Bibliei,si nu stiam ce scrie in acest pasaj. Am deschis deci Biblia plin de nerabdare si curiozitate ,gandindu-ma ca poate este vre-un mesaj important de la Domnul.

  Am fost urmarit de acest vis de atunci si pana azi,relatandu-l doar mamei mele si citorva frati si surori,insa l-am ignorat pana azi cind observ ca se implineste mot à mot.
  Invazia Europei de catre cele patru lacuste islamice (gazam,arbeh,ielec si hasil) se regaseste in primele versete.
  Inpartea a doua a Profetiei,Domnul ne ofera (solutia) iesirii din criza.

  Cine citeste sa inteleaga.
  Cat priveste solutia problemelor familiare ale crestinilor din Babilon iata Profetia:

  Fiti binecuvantati.

 2. iosif
  nov. 22, 2015 @ 04:42:12

  Perspectivele profetice enuntate de Lazar Gog,sunt aproape de adevar ,insa „razboiul zilzi celei mari” ,”taina faradelegii”,”Antihrist”este foarte aproape de Romania,din punct de vedere geografic,aceasta mondializare a raului a pornit din Imperiul Otoman,si prin conspiratii politico -economice a serviciilor secrete mondiale,tin sub control omenirea in scopul dominarii acesteia,prin razboaie si genocide mondiale,ce dateaza de secole,iar Angela Merkel continua si cunoaste aceasta „aina a faradelegii”,numita „Jihad” ce are ca scop convertirea tuturor locuitorilor pamantului la cultura lui Antihrist,inchinarea la zodiace ,soare si luna…Sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului.
  Gog si Magog este localizat in Turcia. Cercetati Scripturile.
  Fiti binecuvantati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: