COMUNICAT OFICIAL ÎN CAZUL FAMILIEI BODNARIU – MIERCURI, 25 NOIEMBRIE

Un update, azi 25 noiembrie…

POPAS PENTRU SUFLET

Mesajul care urmează a fost alcătuit în colaborare cu familia, echipa de consultație juridică și reflectă consensul de a face totul, la vremea potrivită, pentru scopul reunificării familiei Bodnariu.Pe măsură ce procesul va continua, funcție de evoluția lucrurilor, vă vom anunța următoarele demersuri.

Sunt mai mulți factori obiectivi care ne limitează în comunicarea știrilor legate de acest caz, al căror succes sau insucces depind într-o mare măsură de discreția noastră.

Știm și ați demonstrat suportul dumneavoastră. Apelăm și la înțelegerea și răbdarea dumneavoastră, asigurându-vă încă o dată de inocența acestor părinți și de faptul că suntem hotărâți să nu dăm înapoi niciun pas până când această situație nu va fi rezolvată favorabil. În toți pașii acestui demers, contăm pe ajutorul și implicarea dumneavostră, urmând să vă anunțăm momentul și modul în care va trebui săacționăm.

„În primul rând doresc să mulțumesc tuturor celor care s-au rugat și au…

Vezi articolul original 271 de cuvinte mai mult

3 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    nov. 26, 2015 @ 04:50:19

    Atitudinea ce o avem in cuptor poate să îi determine pe vrasmasi sa priveasca spre Dumnezeu! Doamne da putere familie sa te reprezinte cu demnitate!

  2. Trackback: Florin Ianovici, Bucuresti – Informare, Cazul Familiei Bodnariu din Norvegia | agnus dei - english + romanian blog
  3. Trackback: Marius and Ruth Bodnariu story (ENGLISH version) | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: