Cine seamănă va culege…chiar dacă uneori TREBUIE să aştepte 30 de ani

O veste buna din Brazilia!!! Un numar de 43 de indigeni dintr-un trib brazilian, L-au acceptat pe Isus Hristos ca Mantuitor si au fost botezati!

Ciprian I. Bârsan

image

Un numar de 43 de indigeni dintr-un trib brazilian, L-au acceptat pe Isus Hristos ca Mantuitor si au fost botezati. Misionarul si pastorul evanghelic Reinaldo Matos impreuna cu sotia sa, au fost cei care au organizat ceremonia de botez, care a avut loc intr-un rau din apropierea satului tribului Xerente, din provincia Tocantíni.

Pastorul impreuna cu sotia sunt initiatorii unui proiect misionar care prevede raspandirea Evangheliei in aceasta regiune. Majoritatea persoanelor care au fost botezate si si-au predat inima lui Isus Hristos sunt tineri care au avut privilegiul sa asculte Evanghelia inca de pe vremea cand erau niste copii.

„Acum dupa ce s-au botezat, unul dintre ei va conduce serviciul de tineret in fiecare sambata”, a declarat pastorul Matos.

Proiectele misionare din sat au inceput in urma cu peste 30 de ani. Pentru a transmite Cuvantul lui Dumnezeu, pastorul s-a confruntat cu multe dificultati, scrie acontecercristiano.

„Lucrarea cu triburile indigene…

Vezi articolul original 79 de cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    nov. 27, 2015 @ 05:41:46

    Semănăm este datoria nostră! Asteptăm su ne rugăm este Testul noatru!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: