Dana Roba s-a pocait! – Marturie!

Dana Roba Photo Cancan.ro

Dana Roba

VIDEO by Theos Philos

11 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  nov. 27, 2015 @ 05:40:38

  Dumnezeu Poate mântui! Dumnzeu iubeste Păcătosi!

 2. Anonim
  nov. 27, 2015 @ 09:16:28

  Domnul sa o întărească ! Putem sa ne rugam și pentru Lidia Buble, celebra cântăreața din România. Și ea face parte din familie de pocăiți. Dumnezeu sa o trezească și pe ea 🙂

  • Iosif
   nov. 28, 2015 @ 15:38:01

   Fiti linistiti,ca la vremea hotarata de Dumnezeul Cel Viu,toti „prinsi de razboi”se vor intoarce din Babilon in patria lor ,si ei vor zidi „daramaturile” Noului Ierusalim.
   Noi nu-i cunoastem pe toti tinerii deosebiti dusi in Babilon,cu exceptia celor mentionati in Biblie ; Daniel,Hanania,Misael si Azaria,insa CEL CE ESTE VESNIC,ai cunoaste pe toti copiii SAI,si rugaciunile parintilor vor fi in scurta vreme rezolvate in mod miraculos.(Si eu am fost rob in Babilon,insa Domnul m-a scos cu mana tare.Glorie Lui,in veci !)

   Fiti binecuvantati

 3. Janeth
  nov. 27, 2015 @ 09:45:02

  Am urmarit inregistrarile de pe youtube cu marturiile la televiziune, si da, acele vedete nepocaite au avut dreptate cand au spus ca o pocaita nu arata asa. M-au durut vorbele Danei „ba da, asa sunt pocaitii”. Nu, pocaitii nu arata asa. Prima transformarea care se vede e cea exterioara; pana ajunge lumea sa iti cunoasca schimbarea interioara, trebuie sa fii marturie prin exteriorul tau. Daca chiar a vrut sa fie marturie trebuia sa fie imbracata ca o fata schimbata de Dumnezeu.
  Ma bucur de hotararea ei si de curajul de a spune tuturor despre Isus, dar nu in asa tinuta. Si o rog, daca va fi invitata si la alte emisiuni, sa se imbrace cuviincios si fara machiaj. Cu toata dragostea am scris cele de mai sus si vreau sa nu le stergi.
  Fii binecuvantata Dana. Esti o bucurie pentru familie si pentru toti copiii Domnului.

 4. Dany Muntan
  nov. 27, 2015 @ 12:20:05

  daca vrea sa fie pocaita cu adevarat, ar trebuii sa o rupa de tot cu lumea publica. Domnul sa o binecuvanteze cu intelepciune, si sa o faca ca prin Duhul sau cel sfant „sa urmeze poruncile Lui, si sa pazeasca, si sa implineasca legile Lui”. Amin!!!… (Ezechel 36:27)

 5. Iosif
  nov. 27, 2015 @ 14:55:13

  E de apreciat postarea acestei marturii,care va da nastere la multe obiectii si critici din partea „pocaitilor”,care se vor simti frustati,asemeni „fiului cel mare”,big brother,din „pilda fiului risipitor”,insa personal,consider ca aceasta marturie scoate in evidenta o pocainta autentica,realizata nu de intelepciunea si tehnicile omenesti de convingere,ci de puterea Duhului Sfant,al Cuvantului lui Dumnezeu,care „opereaza” caracterele si simturile firesti,modificand structura ADN-ului adamic,carnal,firesc,intr-o noua forma a perceptiei existentei,prin credinta in Hristos Isus si nasterea din nou,din apa si Duh,la o noua viata „ascunsa cu Hristos in Dumnezeu.” (Evrei 4:7-12)
  Fiti binecuvantati.

 6. Ioan
  nov. 27, 2015 @ 18:37:42

  As zice sa nu fim prea aspri cu ea, ca la unii dureaza mai putin modelarea, la altii mai mult. Si sa nu uitam ca si altii atat in V.T cat si in N.T. au avut nevoie de timp mai mult pentru modelare, daca nu la tinuta, la imbracaminte (ea probabil are numai de-astea si va trebui sa-si cumpere alte haine), atunci la alte capitole. Va amintiti de apostoli care voiau sa stie care va fi cel mai…mare. Va amintiti de lepadarea lui Petru, de caderea lui David, etc. Eu am auzit de cazuri cand pastorii nu aun cerut persoanelor care s-au pocait sa-si schimbe tinuta, inclusiv cercei, inele bratari, ci a fost un moment cand cele in cauza si-ai dat seama sub lumina BIBLIEI, si vazand si pe celelalte surori, cum trebuie sa arate o crestina. Sa incercam sa fim exigenti incepand cu noi insine, la ceea ce suntem noi deficitari si incepand cu …mine! Doamne, ajuta-ne la toti sa fim asa cum ne vrei TU, atat la exterior, cat si la interior, pentru ca TU filmezi si ce e in mintea si inima noastra! Amin!

 7. Radu
  nov. 27, 2015 @ 20:19:04

  Doamne nu am nimic cu nimeni.. Însă mi se pare aiurea ceea ce se petrece în lumea asta,în special în România!! O femeie care a fost,, Wc-ul” atâtor bărbați, care a stat numai în cluburi care a făcut atâtea greșeli zi de zi apare la TV și se lauda ca s-a pocăit din motive ca îi e frică de,, IAD „!!Nu sunt pocăit și nu o sa ma pocăiesc vreodată, pentru ca Dumnezeu nu ne cere sa fim ceea ce vor anumite persoane sa devenim!Dumnezeu ne vrea binele, vrea ca noi sa ajungem la el,sa ne rugam, sa ii mulțumim pentru ceea ce ne oferă, pentru ca suntem sănătoși, pentru ca ne poartă de grija oriunde mergem…Din punctul meu de vedere,, Pocaiala ”este ca o,, Setca” vrea sa atragă la ea cât mai multe persoane,sa le domine,sa fie ca un,, Rege ” cu poporul sau..Sa nu fie nimic mai presus decât cuvântul său.. O sa ajungă și,, locurile de adunare „la fel cum sunt și Bisericile din România .. Când o sa meargă lumea la adunare sa se roage sa fie nevoiți sa aducă câte ceva,câte un microfon,sau o boxa sa audă și ceilalți k acolo se roagă nu se sta de vorba..Cum poate sa spună,, Wc-ul „asta de femeie ca ei nu ii este frica de nimic, ca ea știe ca o sa meargă în Rai..dacă ar fi totul asa de ușor toată lumea ar face ceea ce ai făcut tu.. Ar face numai și numai împotriva lui Dumnezeu iar apoi la o vârstă înaintată își ia botezul și gata Dumnezeu a uitat totul.. La ziua Judecății vom fi întrebați câte fapte bune am făcut, cât de mult ne-am iubit aproapele, câte fapte rele am făcut..Nu o sa ne întrebe Dumnezeu dacă suntem pocăiți sau nu…pentru ca nu poate Dumnezeu sa îți ierte ție un număr de fapte rele mai mare decât cel al faptelor bune.. Sa nu credeți ca am cv cu pocăiții vă rog frumos, dar din punctul meu de vedere credința trebuie sa o ai tu însuți în sufletul tău nu trebuie sa fi botezat ca te-ai pocăit gata..Eu ma rog în fiecare zi acasa, în mașină sau chiar pe stradă, oriunde simt nevoia sa ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot..din punctul meu de vedere nu este nevoie de nici o Pocaiala oameni buni pt a ajunge la Dumnezeu.. Singura cale e sa fi un om bun,cu credință sa îl faci pe Dumnezeu mândru de tine..

  • Iosif
   nov. 28, 2015 @ 04:48:08

   Iadul si Raiul,in perspectiva religioasa actuala,reprezinta pentru majoritatea teologilor,doua locatii in care sufletul omului,creat dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu,isi va petrece vesnicia la sfarsitul calatoriei sale in acest trup efemer si trecator.Parerea mea personala este ca,lumea evanghelica actuala traieste intr-o eroare enorma,intr-o necunoastere crasa a tainei vietii,ascunsa de inteleptii veacului,care prin cuvantari inselatoare,ceremonii aparente,exterioare,duc masele de creduli in eroare,promitandu-le mantuirea sufletelor prin fapte si sacrificii materiale,hranindu-i cu „slove elevate”cu grije talcuite,in scopuri personale si egoiste,insa,ei ansisi ,incapabili sa traiasca,ceea ce invata pe altii.
   (Romani 2:1-29)
   Am incercat si voi incerca in comentariile mele,sa va dezvalui tot ceea ce Dumnezeul meu,in care-mi pun toata increderea,si care nu m-a dezamagit nici o clipa,care m-a scos din mocirla pacatului,(Psalmii 40:1-3),prin harul,mila si dragostea Sa,aratata in jertfa de la Golgota,(Ioan 19:34)…(1Ioan 5:8)

   RAIUL si IADUL,sunt prezente in vietile noastre zi de zi,ASTAZI,sunt inscrise in ADN-ul fiecaruia dintre noi,insa Dumnezeu,in dragostea Sa nemarginita,ne-a dat libertatea de a ALEGE locul in care sa ne desfasuram activitatea cotidiana.
   (Evrei 3:7-11)

   Fiti binecuvantati.

 8. Ioan
  nov. 28, 2015 @ 11:34:01

  Despre CREDINTA, „POCAIALA” , BOTEZ, FAPTE BUNE, FAPTE RELE, etc. E bine ca va rugati, ca dredeti in DUMNEZEU,, etc., numai ca omul trebuie OBLIGATORIU sa STIE ce vrea DUMNEZEU de la el, si sa FACA ceea ce EL vrea. Cand omul merge la servici, trebuie sa stie ce are de facut? Cine-i spune asta? Seful, ca nu face el ce vrea acolo. Apoi trebuie sa FACA ceea ce i-a spus SEFUL, nu dupa parerile lui, ci ale SEFULUI. Sunt lucruri LOGICE, NORMALE. Daca omul NU face ceea ce i-a spus seful, ce se intampla? Penalizari din salariu, sau chiar poate fi DAT AFARA! Vine altul care vrea sa faca ce-i spune SEFUL.Ca sa ajungem in Rai cu DUMNEZEU, EL, nu noi oamenii stabilim ce trebuie si cum trebuie facut. Unde putem afla asta? In Constitutia Lui DUMNEZEU – BIBLIA, care trebuie CITITA si TRAITA. Sunt lucruri LOGICE, NORMALE, si pa Pamant, dar si la DUMNEZEU.

  CREDINTA si BOTEZUL. E nevoie de ele, sau nu? DOMNUL ISUS le-a spus ucenicilor Lui:
  15. Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea, şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.
  16. Cine va crede şi se va boteza, va fi mîntuit; dar cine nu va crede, va fi osîndit. (Marcu 16:15, 16).

  POCAINTA. E nevoie de ea? Iata textul:
  30. Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă, şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască; (Faptele apostolilor 17:30).

  FAPTELE BUNE. 19. Tu crezi că Dumnezeu este unul, şi bine faci; dar şi dracii cred… şi se înfioară!
  20. Vrei dar să înţelegi, om nesocotit, că credinţa fără fapte este zădarnică? Iacov 2:19, 20). Credinta e necesara, dar ea trebuie sa se vada din faptele tale, ca si dracii cred si se tem de DUMNEZEU, dar nu fac fapte bune.

  FAPTELE RELE. De astea nu cred ca-i cazul sa mai vorbim, ci sa le lasam!

  In cer NU se ajunge punand intr-un taler al balantei faptele bune, care trebuie facute, si in celalalt faptele rele, care nu trebuie facute, ci asa cum zice Constitutia Lui DUMNEZEU (fiecare tara are Constitutia si legile ei proprii, si vei fi judecat dupa acele legi, nu dupa legile altei tari).

  Exemplul 1:
  Iata o situatie asemanatoare cu cazul acestei femei, Dana, pe care nu o cunosc si viitorul va arata daca s-a pocait sincer sau nu.
  3. Atunci cărturarii şi Fariseii I-au adus o femeie prinsă în preacurvie. Au pus-o în mijlocul norodului,
  4. şi au zis lui Isus: „Învăţătorule, femeia aceasta a fost prinsă chiar cînd săvîrşea preacurvia.
  5. Moise, în Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu dar ce zici?”

  Raspunsul DOMNULUI ISUS:
  „Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintîi cu piatra în ea.”

  Atitudinea acuzatorilor:
  9. Cînd au auzit ei cuvintele acestea, s-au simţit mustraţi de cugetul lor, şi au ieşit afară, unul cîte unul, începînd dela cei mai bătrîni, pînă la cei din urmă.

  Sentinta DOMNULUI ISUS:
  Isus i-a zis: „Femeie, unde sînt pîrîşii tăi? Nimeni nu te-a osîndit?”
  11. „Nimeni, Doamne”, I-a răspuns ea. şi Isus i-a zis: „Nici Eu nu te osîndesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti.” (Ioan 8).

  Iata ca CEL care face regulile, DOMNUL ISUS NU a condamnat-o, ci i-a spus SA NU MAI PACATUIASCA!

  Exemplul 2:
  39. Unul din tîlharii răstigniţi Îl batjocorea, şi zicea: „Nu eşti Tu Hristosul? Mîntuieşte-Te pe Tine însuţi, şi mîntuieşte-ne şi pe noi!”
  40. Dar celalt l-a înfruntat, şi i-a zis: „Nu te temi tu de Dumnezeu, tu, care eşti supt aceeaş osîndă?
  41. Pentru noi este drept, căci primim răsplata cuvenită pentru fărădelegile noastre; dar omul acesta n-a făcut nici un rău.”
  42. şi a zis lui Isus: „Doamne, adu-ţi aminte de mine, cînd vei veni în Împărăţia Ta!”
  43. Isus a răspuns: „Adevărat îţi spun că astăzi vei fi cu Mine în rai.”(Luca 23:39-43).

  Un talhar s-a recunoscut vinopvat, adica s-a pocait, L-a recunoscut pe ISUS ca DOMN care are o Imparatie care va veni si DOMNUL ISUS HRISTOS – FIUL LUI DUMNEZEU l-a iertat, ba mai mult i-a promis ca va fi cu EL in Rai chiar in acea zi! Ce fapte bune a avut talharul sa le puna pe taler si sa cantareasca mai greu decat cele rele?!

  Va citez: „… toată lumea ar face ceea ce ai făcut tu.. Ar face numai și numai împotriva lui Dumnezeu iar apoi la o vârstă înaintată își ia botezul și gata Dumnezeu a uitat totul..”
  Problema mare e ca omul NU stie cat o sa traiasca, daca va iesi la pensie sau nu si varianta asta nici nu trebuie sa o discutam.
  In octombrie anul trecut unul s-a culcat seara si s-a trezit…dincolo! Avea …21 de ani! Asa ca ” Ziua de maine e a DOMNULUI”, zice BIBLIA, si chiar clipa urmatoare!

  Concluzii:
  1. DUMNEZEU prin DOMNUL ISUS HRISTOS , FIUL SAU, a facut regulile si sunt scrise pentru noi oamenii in Constitutia SA – BIBLIA. NU noi oamenii facem regulile, fiecare cum vrea si dupa parerile si placerile lui, acuzandu-i pe altii si scotandu-ne pe noi basma curata!

  2. Sa lasam jos pietrele, ca si noi avem pacate si nu putine, ci multe, poate nu cele pe care le-a facut ea, ci altele, pentru care se ajunge in acelasi loc, adica in iad. (nu mai dau textul cu lista pacatelor, ca sunt multe si urate)!

  DUMNEZEU sa ne ierte si sa ne binecuvanteze pe toti! Amin!

  • iosif
   nov. 28, 2015 @ 12:29:49

   AMIN !
   Domnul Dumnezeu,Tatal Domnului nostru,Hristos Isus,sa cerceteze prin ‘LEGEA SA”,CUVANTUL VIETII,si sa elibereze pe toti „prinsii de razboi” ai marelui Babilon,sa-i readuca in Patria Sa ,in Ierusalimul ceresc.

   Fiti binecuvantati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: